ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Tolya

Tolya Member

Підкажіть будь ласка:uaflag:хтось бачив на якому етапі будівництво 9-ої секції? Я раніше подивлявся в сторону "Авалон Гарден", але напевно правильно зробив що не вступив в то гімно.

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Хто знає де можна подивитись етапи будівництва, може є якісь камери?

2. Grek

Grek Well-Known Member

А що там не так? Поділіться інформацією.

Камери є на офіційному сайті, а фотозвіти регулярно виставляють в групі НК - http://vk.com/club71592867

• Подобається Подобається x 1
  3. Keith

Keith Well-Known Member

Серйозно? о_О ЦЕ ви по запаху виявили????Чи як? Ну, поділіться , що там за г*** таке, що в порівнянн із ним НК має переваги?????

4. Grek

Grek Well-Known Member

Тим часом одна секція вже майже готова:

5. Tolya

Tolya Member

г*** не г*** час покаже, але з дрогобича за компанією Ромб тягнеться досить не приємний шлейф, і в головному офісі мені розказували який будинок- казку побудували в Самборі (я тут на даний час) , я попросив чисто з любопитства назвати адресу, щоб глянути на їх роботу, нащо менеджер крутив крутив, потім зізнався що ні хера вони тут не збудували, ще чув про судову тяганину, але дай БОГ щоб збудували, бо люди напевне вложили свої кровні, може і я би там був але планування квартир мені там зовсім не підійшло, хоча місце відмінне

6. Fear

Fear Well-Known Member

А це до чого?

7. Tolya

Tolya Member

вище подивіться!:haha:

8. Grek

Grek Well-Known Member

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Та в документах в нашій країні можна все що завгодно понаписувати, понаштрафувати і тд. А реально буде по-іншому. Все (штрафи, приписи) скасовується через суд. НК вже набудував, вже пройдено точку неповернення. Треба добудувати.

Останнє редагування: 4 лис 2014
  10. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Штрафи звісно можна скасувати. І приписи можна. А питання в іншому. Якщо інспекція вдруге скасовує декларації НК, через принципові порушення, чи прийме та сама інспекція будівлі в експлуатацію? Зараз НК користується повною нездатністю інспекції виконувати робту через її реорганізацію, але з чим лишаться пайовики, якщо будівлю раптом не приймуть?

11. denverod1

denverod1 Well-Known Member

певно у всіх забудовників є порушення але чомусь не оминуло це власне набережний, і причина мабуть криється таки у дешевому метрі .. сирний продукт :sad:

12. Lee Min

Ви праві. Скоріш за все порушення є у всіх. Принаймні у більшості. Просто у НК порушення фундаментальних речей вилізли на перший план. Ніхто поки навіть не обговорює порушення норм інсоляції та решта. Любий мало-мальськи не "заохочений" інспектор ДАБІ такі порушення помітить. Інша справа, що перевірку, яку мали б провести на старті будівництва, дотягнули до стану, коли втрати можуть бути колосальні для покупців. Чому дотягнули? Думаю всі здогадуються.
    І причина тут не в ціні, а в політиці самого НК. Замість виправляти свою ситуацію, НК займалось обманом і замилюванням очей потенційним клієнтам. Тепер будова на грані фола. Явно НК добудується. А от чи отримають покупці папери на свої помешкання - це під загрозою.

13. Fear

Fear Well-Known Member

Цікаво, а з чиєю допомогою прокуратура та ДАБІ з таким бажанням шукали ці "фундаментальні порушення"? Комусь ця будова з самого початку як кістка в горлі. Лі Мін, ти не знаєш в кого ця кістка?!

14. Lee Min

А їх і шукати не треба ті порушення. Вони всі на поверхні були. Я їх дуже ретельно описував, тільки замість того, аби про це подумати і оцінити ризики - дехто в це будівництво вкладав гроші. І формулювати теж можна по різному. Мені особисто будова сама не заважала. Заважав варварський спосіб хабарництва і обману, з яким забудовник ту будову стартував. Вкрадена в держави земля заважала. І, вочевидь, не тільки мені заважало. А маючи стільки зачепок - конкуренти явно скористалися. От і результат. Поки НК купляв різні ГО "щоб не шуміли" і багато статей замовляв, мовляв все законно і взагалі, як в Європі - в цей час в прокуратурі і ДАБК розглядались справи. Тільки от пайовикам про це не дуже хотіли розповідати.

15. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

здається, що це розігрується сценарій, написаний з самого початку. Надто "дешева" ціна, в порівняні з іншими забудовниками, надто швидкі темпи будівництва, надто багато грошей вкладено у рекламу - то все ознаки того, що ці об"єкти можуть будуватися роками (якщо взагалі збудуються) і ще, з тих, хто вклав туди гроші, можна витягувати потроху ще і ще (штрафи заплатили, взятки дали, гроші витратили, добудувати треба, доплатіть - добудуємо).

16. Fear

Fear Well-Known Member

А Ви впевнені що це все по сценарію? Як для будівельної піраміди тут вкладено занадто багато грошенят: побудовано 3 будинки по декілька секцій в різних містах, завершується будівництво перших секцій в Львові. "Пірамідщикам" це не вигідно. Тим паче, ніхто з пайовщиків додаткові кошти на хабарі і т.д. не витягує. А дешеву ціну власники квартир вже можуть пояснити, "поварившись в цій каші".

17. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

А яке Ви відношення особисто маєте до Нк? Ви придбали там квартиру і з Вас витягують додаткові кошти? Якщо ні,то не потрібно писати того чого немає в реальності.

18. Fear

Fear Well-Known Member

Ну от: на злодію шапка горить. "Я їх дуже ретельно описував" в прокуратурі, міліції і т.д. Таке відчуття, що ГО, членом якого ти є, обминули стороною, коли "НК купляв різні ГО "щоб не шуміли". От тебе це і злить. А слова про добрі справи дітям будеш розповідати, помічник, мля.

19. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

20. Fear

Fear Well-Known Member

Навіщо Ви виклали таку інформацію? Лі Мін зараз від злості повіситься, не дай Бог. Навіщо нам суїцид?!

а де твій аватар? :)