ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Fear

Fear Well-Known Member

Саме так! І навіть китаєць купив собі квартиру і чекає завершення будівництва.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dmytro D

Dmytro D Active Member

Пропоную шанованим людям, які утт багато писали про міряння відстаней лінійками потренуватися на новому об"єкті Еко-Дому

Хто перший подасть скаргу про невідповідність нормам?)))

3. Fear

Fear Well-Known Member

Лімін. Це твій зоряний час! Вперед!

4. Dmytro D

Dmytro D Active Member

думаю тут вкладені гроші набагато більші за НК і ставки куди вищі!) Тай рівень який))

5. Fear

Fear Well-Known Member

Кажете що китаєць не стягне такого?

6. Dmytro D

Dmytro D Active Member

Навпаки, такий шанс може бути тільки одним в житті. Прогнути такий концерн - бабла можна зрубити))

7. Fear

Fear Well-Known Member

От і я кажу що це його зоряний час? Чи щось десь жим-жим, китайчик?

8. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Жим - жим !!!!!

9. Tolya

Tolya Member

На кінець то став учасником цієї як сказати правильно "історії". Став участником 2-х кімнатної в 9-й секції. Не знаю правильно, іль нет, але вирішив подьоргати кого Ви знаєте за бороду!!!!

10. djyha

djyha Well-Known Member

сьогодні вирішив зайти у офіс набережного кварталу на Пулюя і побачив досить цікаву картину.вірніше почув.в офісі був якийсь дядько, який розмовляв з менеджерами офісу.як я почув з розмови він якийсь крутий архітектор чи проетувальник(словом хтось хто в будівництві) і є другом одного з покупців квартири тут.і ось суть в чому - зі слів того дядька ні одна з 12 секцій не будується відповідно всім нормам.ліфти, сходові клітки через стіну біля спалень, щось там взагалі не по нормам з тими котлами і витяжкою і ше купа всього.казав що зі всіх будов набережного кварталу тільки якихось пару секцій є нормальні.всього не запамятав бо слухав і його і менеджера, який зі мною розмовляв.отакі діла.спершу думав тут квартиру брати, а тепер хз шо робити...які в кого думки?
    p.s.гілку не читав, бо так розумію що срач тут розведений на більшості сторінок

11. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Що робити вирішує кожен для себе. Прикинув що 30% квартир зі всього нк вже продані. Очевидно, що є якісь аргументи, що вплинули на таку кількість людей. Хтось в "курнику" на головах не хоче жити, особняк подавай. Тут таеих немає. Особисто я маю досвід, коли будинок затримують зі здачею на 7 років! І при тому той будинок теж не ідеальний. Якби всі архітектори думали однаково - то не було б різних будинків. Зважуйте всі за і проти. Рекомендацій вам ніхто не дасть. Тим більше вам прийдеть тратити свої гроші (скоріш за все). От і відповідальність вся лежить лише на вас.

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Був щойно біля НК. Будова йде повним ходом, швидкість хороша. Вже досить набудували! Обгортка виглядає гарно!

13. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Скоро почнеться заселення

14. Fear

Fear Well-Known Member

Щось виникають сумніви щодо "скоро"...

15. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Є якісь затримки?

16. Takamine

Takamine Well-Known Member

Там темпи шалені :) Веду якось малого в садок, підняла голову, а перша черга як гриб після дощу виріс.

17. Fear

Fear Well-Known Member

Затримок в будівництві немає. Є сумніви щодо вчасного під'єднання усіх комунікацій.

18. promisto

promisto Well-Known Member

знаю багато (безпосередньо від працівників), але не напишу - тут і так всі як "зомбовані" - хай так і буде

19. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Нам би було цікаво почути щось "смажене"...

20. Petrovych

Petrovych Member

Підтримую. Тема щось заглохла.
    майже 400 нових власників чекає на срач.

а де твій аватар? :)