ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Щодо ліфта, то Отіси (які будуть ставитись) повинні б бути "розумними". Як їде ліфт вниз -то збирає пасажирів по дорозі. Затримка може бути, але ж ліфт не власність одного жильця. Вважайте - це маршрутка, яка їздить вертикально. На встиг добігти або не помістився - чекаю наступну.

• Подобається Подобається x 2
  2. sectorko

sectorko New Member

В мене на роботі стоїть саме такий ліфт. Тому можу підтвердити вище сказане припущення

3. promisto

promisto Well-Known Member

Як буде налаштовано програму керування так і буде їздити

4. Petrovych

Petrovych Member

де пропав срач з гілки.
    колись заходив і душа раділа, а тепер навіть про ліфт нормально розкачати не виходить...

журба...

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

А знаєте що НК скоро зупинить будівництво бо не буде цегли.
    Вони купують в жовківського цегельного заводу, а по ньому є інфа що відкрито кримінальну справу - введіть в гугл "жовківський цегельний завод"... "Львів'янка хоче повернути свої 740 тисяч за Жовківський..." :morning1:

5. passer by

passer by Member

А що то тільки єдина цегельня? чи може ти вже злигався з китайцем?
    Відносно кримінальної справи то вона ще не скоро закінчиться. І не факт що завод закриють
    "У 2012 році порушили кримінальну справу. Слідчий зібрав чимало документів, понад 25 томів, у кожному близько 500 аркушів. Бракувало двох місяців і справа мала скеруватись до суду, але прокуратура області забрала цю кримінальну справу на термінове вивчення і після цього справу скеровують по різних інстанціях»,

То ж не наводь паніки!!!

6. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ви часом не юрист, що так детально аж до сторінок розписали причину?;)

7. SashaQbl

SashaQbl New Member

Блін. Можу зрозуміти Ліміна в його амплуа борця за законність. Але за такі дурнуваті вкиди - просто заради срачу - бив би морду сильно і довго.
    З чого ви взяли, нешановний, що вони купують цеглу в Жовківського цегельного заводу?
    З чого ви взяли, що при зміні власника/поверненню грошей нещасній львівянці - завод раптом перестане випускати цеглу?

• Подобається Подобається x 3
  8. tolshal

tolshal Member

Можу сказати точно - цегла Роздільського керамічного заводу - "Евротон", до сого тут Жовква?

9. Petrovych

Petrovych Member

Жовква до того щоб щось кинути на вентилятор, бо тема заглохала.

на верхньому поверсі (праворуч на фотці) цегла стала інша
    частина червоної нормальна а зверху вже не така гарна

https://vk.com/club71592867?z=photo-71592867_337285493/wall-71592867_655

10. Salandr

Salandr New Member

Зайшов вчора на Гнатюка в офіс - ціна на даний момент вже 6 500 за квадрат. Я так розумію, що було 5 900.
    З великим запалом розказували що квартири розходяться як гарячі пиріжки (треба вже бронювати, бо нічого не буде). В планах на весну ще три секції - за інші ще не знають чи будуть.
    Форум я проглянув бігло, а тому - хтось мене може аргументовано переконати, що це реально вигідне житло і професійний забудовник?

11. Petrovych

Petrovych Member

Переваги:
    1. Багато обєктів не у Львові
    2. Ціна
    3. Вся документація онлайн (більше ні в кого такого немає)
    4. За зверненням Сех нічого з ними не змогли зробити. Просто провели нараду.
    5. Будують активно.
    6. Самі пропонують додаткові послуги перепланування, електриеа і тд.

Недоліки
    1. Така ціна як кістка в горлі іншим забудовникам. Можуть скинутися і завалити їх.
    2. У Львові жодного закінченого об'єкта
    3. Надто добре все виглядає.

12. Petrovych

Petrovych Member

4. Форма інвестування через пайові внески суттєво ризиковіша ніж через фонд фінансування будівництва.
    5. Окрема фірма на окрему секцію

13. Salandr

Salandr New Member

14. denverod1

По ціні конкурентів нема, навіть якщо поставлять 7000 , могли б вже давно зробити і добре заробити ..

Візьміть листок калькулятор, візьміть інші новобудови, гляньте яка там площа 2х кімнатноії, яка тут, різниця буде суттєва, врахуйте що тут буде чи входить, мінімальні ризики, ліфт на 9 квартир ..

Я б особисто тут брав якщо на дорожче житло нема грошей або якщо планувати його здавати в оренду ..

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]Сьогодні будівельники з НК будували. Щось здається, що у Львові вони набудують краще, ніж усі інші НК всім конкурентам на зло[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  16. denverod1

Чувачок ви що на усі будови їздите?

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Просто слідкую як будують, так як живу в цьому районі. Мені не важко, так як і так прогулююсь

18. denverod1

Тоді ясно, бо думав може маклер квартири показуєте ;)

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Та яке, не маклер)))!
    Просто з цікавістю розглядаю як виростають новобудови у моєму районі і є власником квартири в одній з цих новобудов, що ще будуються)

20. Petrovych

Petrovych Member

А чому припинився срач?

Що всі вже купили квартиру і чекають коли вже побудують? ;)

а де твій аватар? :)