ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

дякую хоч на такій відповіді :)

не сприйміть за образу, та у ваших словах бракує конструктивізму, відсутність ліфту ви трактуєте як опитування жильців, і на цьмоу для вас, питання вичерпне.

для прикладу:
    - ви могли б навести аргумент, що у "всіх ваших" будовах на 8-9 квартир ставлять один ліфт, чи тільки у львові?
    - уточнити де саме було опитування, чи воно якось зафіксовано документом
    - чим обгрунтована ваша позиція що одного буде достатньо
    - будуть майданчики, фонтани, чи маєте ви попередні малюнки - схеми що саме планується , у якій кількості, чи спортивний майданчик це два турніки чи цілий комплекс для вправ, чи буде також міні футбольне поле ..
    - коли буде осбб і коли всі збируться то "як завжди" про дітей згадають в останню чергу.

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

а ціна на підвали є вже відомою, кількість підвалів на під"їзд ?

про ліфти, власне я писав, 1 млн грн різниці, це без розрахунків а сама сума окремих ліфтів, ділина на 700 квартир і = 1400 грн за додатковий ліфт, може ви володієте іншою інформацією, на скільки суттєво би збільшилась ціна, думаю це було б цікаво почути кожному (зробити запит керівництву)..

2. Пропозицію шодо розрахування встановлення додаткового ліфту не будуть розглядати, тому що є проект згідно якого ведеться будівництво. Ціна на підвальні приміщення становить 5500грн м2.

3. denverod1

корисною буде інфо для тих хто буде робити стяжку (з рівного)

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

всім власникам побажання не втрачати пильність і перебирати досвід з інших областей.

до прикладу власник квартири у вінниці, його фотозвіт, а також манера висловлення як у олега ляшка :)))

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1626271&page=20

4. На кожну секцію окреме ОСББ, керівника будуть обирати жителі будинку.

• Подобається Подобається x 1
  5. denverod1

А чому окремо, чим це викликано чи так краще?

6. Краще, тому що одна людина буде мати певні повноваження і займатись тільки одним будинком а не всіма.

7. Fear

Fear Well-Known Member

Я звичайно перепрошую, але скажіть будь ласка, Ви є власником квартири в НК, чи потенційним покупцем? Якщо потенційний - у Вас є можливість підійти в центр продажу і задати питання, які Вас цікавлять. Переважна більшість тих, хто придбав квартири вже так зробили, а чого Ви боїтесь - я не знаю. (Можливо я помиляюсь, то поправте мене).
    Ще мені не зрозуміла Ваша позиція щодо другого ліфта в 9-й секції: чому жителі інших секцій повинні переплачувати по 1,5 тис. грн. за чиюсь примху?!

8. denverod1

Я , як і решта потенційні клієнти, для чого мені їхати у спеку, якщо можна користуватись плодами цивілізації? Для того і був придуманий комп'ютер, інтернет, форум, для того існує діалог, дискусія, для чого ви тут? Даєте запрошення відвідати офіс?

Варто було б вже вами визнати вашу заангажованість, бо все що стосується обговорення вами сприймається як образа, або можливо ви потураєте представникам набережного, вони вам за це платять аби не набувало розголосу? Логіки я тут не бачу ..

9. Fear

Fear Well-Known Member

До чого тут заангажованість? Я просто запитав чи Ви є потенційним клієнтом. Ніякого прихованого підтексту немає.
    Так, мені НК платить за кожного відляканого клієнта 50% від вартості квартири

10. denverod1

Щодо ліфту, примха є для тих хто живе вишче другого поверху, ніхто переплачувати не буде бо будівництво запущено, а от в майбутньому це можуть врахувати.

Інший нюанс, який вас як власника квартири мало б цікавити але чомусь не цікавить і що видається дуже дивним, чому так зробили у львові? Чи це усюди так чи це вийняток? Якщо вийняток то чи це позначиться на чомусь? Може буде покращення майданчику чи ділянки? Та для вас бачу ці питання є не суттєві, нема дітей? Байдужість?

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

Вишче мною буди наведені приклади фотозвітів з вінниці, отак люди відстоюють свої права, обговорюють деталі, критикують, вимагають, збирають підписи - бо люди платять великі гроші і хочуть аби їхні зауваження були почуті, недоліки зі сторони забудовника виправленні ..

11. Fear

Fear Well-Known Member

Зрозумійте мене правильно: ще місяць тому це будівництво могло взагалі припинитись ( завдяки декому ). Тому мені, як одному з перших покупців, не дуже хочеться вимагати по два ліфти, підвал, парковку і т.д. Я в жодному разі не захищаю НК і також бачу їхні прорахунки. Але змушений визнати, що за таку ціну знайти щось краще у Львові нереально!
    І я знаю, що буде і дитяча площадка, і парковка, і навіть фонтан.

12. Один ліфт на одну секцію у всіх містах.

13. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Пане Набережний),може замутите для своїх клієнтів послугу типу "квартира під ключ"? І нам/мені) було б добре, і Вам додатковий і прибуток:drinks:

14. kabanYra, в них э така послуга.

15. У відділі додаткових послуг є можливість замовити квартиру під ключ.

16. denverod1

У вінниці, хмельницькому, рівному є на 9 квартир один ліфт чи тільки таке у львові?

17. Fear

Fear Well-Known Member

Так уже написали.

18. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Прикольно)) А ця можливість має якісь часові рамки, тобто до коли треба замовити(і оплатити) додаткові послуги для квартири з 3-ї секції?

19. Якщо по 3 секції, то потрібно поспілкуватись з працівниками відділу додаткових послуг до 10.08.2014, вони вкажуть терміни більш конкретніше.

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Так у всіх містах так само.

20. gjg

gjg Member

На рахунок ліфта, сьогодні спілкувалася з одним знайомим який проживав у Києві у будинку на 14 поверхів де на поверсі було по 9 квартир ,ліфт такий як тут, казав що деколи можна було по 15 хвилин чекати і це не в час пік.в добавок там ще був грузовий.підстав не вірити немає.

а де твій аватар? :)