ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Я пам"ятаю - в більшості секцій це Westen або Fer. Щодо ціни потрібно розуміти що долар кожного дня зростає, а ціна в постачальників газових котлів привязана до долара.

2. Fear

Fear Well-Known Member

Так і контракти на поставки вже укладені. А сьогодні НБУ курс доллара знизив.

3. Grek

Grek Well-Known Member

Ну і.... Невже ви вважаєте що ціна на імпортну техніку яка буде постачатись через кілька місяців прописана і зафіксована в гривнях? Мова не про це, а про те що вони ставлять найдешевші котли Westen і їм подібні цінової категорії в районі 6 тис, якщо покупець хоче Viessmann, який коштує в районі 9 тис. то він доплачує різницю. В інших містах знаю був навіть список різних варіантів котлів різних виробників із різними сумами доплат.
    Ого, це де таке? Для довідки: в пятницю 11,96, сьогодні 12,18. І того зростання на 22 копійки. Завтра курс іще зросте, тому що за підсумками міжбанку сьогодні 12.45 - 12.5.

4. Fear

Fear Well-Known Member

Цікаво, а які котли ставить Інтеграл, чи Еко, чи інші, де ціна від 8 до 10 тис. Невже найдорожчі?!

5. Grek

Grek Well-Known Member

От до чого ти це пишеш? Я пишу інформацію зібрану з усіх міст де будує НК і не для того аби рекламувати чи критикувати НК, а констатую факти, які взнавав для себе. Таке враження що в цій темі тобі найкраще спілкуватись з Ліміном. Не розумію такої дискусії.
    Знаю що в Добрій оселі ставлять теж одні з дешевших але в них немає можливості доплатити і поставити якийсь інший, тому в даному випадку із НК це є добре що дають різні варіанти (не знаю чи це буде стосуватись Львова), нехай і за доплату.

6. Fear

Fear Well-Known Member

А до чого писати про найдешевші котли? Не подобається - поміняй! Чи ти вважаєш, що за 6 тис. НК має ставити все найкраще? Натура: і рибку зісти і на ..й сісти, чи як?

7. Grek

Grek Well-Known Member

Я так розумію в цій темі краще жодною інформацією не ділитись, бо рівень культури і агресії зашкалює.

8. Fear

Fear Well-Known Member

Яка агресія? Просто я так зрозумів, що за такі гроші Ви хочете усе і відразу. А для прикладу привів ціни в інших будівельних компаній ( що, до речі, Вас і роздратувало). Не хочте - не діліться інформацією.

9. Grek

Grek Well-Known Member

Повторю останній раз - я констатував інформацію. Я ніде жодним словом не написав, що там повинен стояти дорогий котел. Моя особиста думка що саме за ті гроші нічого іншого бути і не може і це цілком справедливо, адже можливо комусь і не потрібен дорогий котел, тоді навіщо він повинен переплачувати. Щодо твоєї манери спілкування - це твоє право себе так поводити але потрібно зрозуміти, що якщо тут хтось щось пише, то це не означає що він не "дай Бог" критикує НК і вихваляє конкурентів, це означає просто взаємний обмін інформацією. Крапка. Бажаю тобі приємних і хороших сусідів.

10. Fear

Fear Well-Known Member

Я Вас не звинувачую і повністю погоджуюсь зі всім сказаним Вами. Просто хотів сказати, що інші забудовники не особливо заморочуються якістю матеріалів із значно вищою ціною за м. кв. І я також розповів те, що бачив на свої очі.
    P.S.: Вибору котлів у Львові не буде. Будуть ставити усім однакові.

11. denverod1

denverod1 Well-Known Member

То би вже представники набережного могли внести ясність , один раз проінформували і всі будуть знати і не задавати питання, а так наразі питання відкрите по котлам, якщо доречі таки дадуть вибирати котли то це буде дуже добре але як показує приклад тої ж демнянської, вікна, котли, решта то все потім виходить боком забудовнику, їм простіше всім поставити вже однакове, аби часом потім не було форс мажорів по договору, шо ви там інший поверх вирішили поміняти і так.д, так само здати будинок і аби його прийняли, а ті пару сотень грн шо вони виграють на тому шо ви поміняєте вікна чи котел якщо взагалі вони виграють ..

Те саме вікна, то є саме дорожче і якщо є можливість доплатити і поставити кращі аби потім не мучатись чи жалкувати ..

12. passer by

passer by Member

Супер. а давайте німецькі котли по 20 тис......
    Особисто я не розумію дискусії. Наведу приклад. Сусід поставив котла чеського якого купив за 7 тис. Котел хороший гарно працював до одного моменту - скачок напруги і плата електроніки полетіла "гуляти". В мене ж стоїть красилівський котел без електроніки за 2 тис + насос 500 грн. вже 10 років і нема проблем жодних, хоча поміняв насос один раз, але це дешевше ніж та плата електронного керування.

13. Fear

Fear Well-Known Member

Повідомляю інформацію, яку почув в центрі продажу: вікна, двері, котли і батареї усім будуть ставити однакові. Різниця може бути тільки в секціях, тобто в одній секції одні батареї, в другій інші. І то не варіант.

14. Grek

Grek Well-Known Member

Вікна доречі вони ставлять відразу нормальні (5-ти камерний профіль, 2-х камерні склопакети). Я ніде не зустрічав інформації щоби хтось в інших містах їх міняв чи нарікав. Щодо вхідних дверей, то тут вони точно будуть давати свої різні варіанти із доплатою (або якщо ставити свої то вони компенсовують якусь суму, якщо ви відмовляєтесь від їхніх), тому що по замовчуванню прості металеві.

15. Fear

Fear Well-Known Member

Погоджуюсь, вікна гарні. А на панораму взагалі йде бельгійський профіль з каленим склом.

16. denverod1

Ну іншого годі й було бажати , при тій ціні .. Тре надіятися що все те буде служити і не піде під заміну..

А не питалися чи не чули про паркінг, майданчик дитячий, бо 700 квартир тре десь тих дітей буде вигулювати, дітисьок десь назбирається з сотню -дві , ото уявляю будуть ту качелю .. Або дві лавочки і 60 бабусь .. Жарти жартами але 700 квартир з голови не йде ..

---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

Ну тоді взагалі супер

17. Fear

Fear Well-Known Member

В 9, 10, 11 секціях будуть будувати гаражі під будинком, але їх буде не багато. А дитячий майданчик заплановано збудувати на місці, де мали бути 4-5 секції. Здається так, можливо помиляюсь.

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

За двері не знав. Дякую за інформацію.

18. denverod1

О, вже нова інформація пішла, майданчик на місці 4-5 секції, навіть якщо це неперевірена інформація, де планувався той майданчик раніше? Чи було під нього відведено місце?

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

Якщо підземний паркінг буде то ваша будівля переходить у категорію "елітне житло":good:

19. Fear

Fear Well-Known Member

Не знаю де він планувався раніше, але мешканці розташованого поряд гуртожитку "добились" щоб його побудували там.

20. Grek

Grek Well-Known Member

Гостьовий паркінг навколо будинку. В деяких секціях будуть гаражі. Щодо автостоянки, то там де будуть будувати 9,10 і 11 секцію до теперішнього часу була платна автостоянка, яку переносять десь там поруч. В середині між секціями повинен бути дитячий майданчик і якщо повезе, то навіть і фонтан, принаймі так обіцяв забудовник і здається в Хмельницьку його таки будують по центру (якщо то не клумба):

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)