ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Додав в тему тег "гумор")

2. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

низько берете, я виступав у Вищій лізі КВН, але мене просили її залишити - після моїх жартів залишалось дуже багато мокрих крісел в залі !!

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

о костя присутній на форумі. Давай ляпни щось таке в своєму репертуарі !!
    ( до речі я був на Пулюя до 17.30, але ти чомусь не підняв свою дупу і не підійшов поспілкуватись)

3. Fear

Fear Well-Known Member

Сили темряви виходять робити свою чорну справу! (Кляузи під ковдрою писати)

4. VovanVovan

ще потрібно додати в тему тег "Lee Min"

5. mikeng

mikeng Well-Known Member

Вище яскравий приклад як два клоуни зас..ли в принципі нормальну серйозну тему

6. VovanVovan

Тебе яким боком стосується ця тема, клоун ??
    Ти купив тут квартиру - ні.
    От і сиди тихеньно і не вказуй кому що писати. Без тебе розберусь

7. Fear

Fear Well-Known Member

А ти вважаєш що з тією кількістю бруду, яким поливається це будівництво, з тією кількістю "добровільних помічників", які за ідею пишуть у всі інстанції, ця тема не втратила серйозність? Іде війна конкурентів з НК, і ми, як майбутні жителі цих будинків воюєм з вами. А на війні усі методи хороші.

8. VovanVovan

Я ще раз запитуюсь - ти з ким зі брався воювати, клоун ?? З ким це з "нами" ?? Я один з перших купив квартиру в НК. Ти зі мною будеш воювати ? Сидячи на дивані ?? Майбутній мешканець ти наш

9. Fear

Fear Well-Known Member

Вован, то було адресовано тому клоуну, для якого ця гілка перестала бути серйозною.

10. mikeng

mikeng Well-Known Member

Вказувати що робити, я підозрюю, можеш максимум свому песику
    Не шукай всюди ворогів, як ставишся до світу - так світ ставиться до тебе

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

Зі мною воюєш?)
    Я щось маю проти Вашої будови?

11. Fear

Fear Well-Known Member

З тобою і такими як ти. Бо ви вже реально достали: хочеш купувати квартиру - купуй, хочеш просто поговорити - йди на ринок до бабок. А в справи інших лізти не потрібно.

12. VovanVovan

соррі, заплутався вже з тими ...

13. Fear

Fear Well-Known Member

Буває. Вони ж як таргани: лізуть з усіх щілин.

14. sectorko

sectorko New Member

Усім привіт, я один з майбутніх мешканців НК. Вже вніс перший внесок.
    Сьогодні мені розповіли про перевірку прокуратури і додали, що котловани заривають і будівництво зупинили! Я з переляку побіг на будівництво (працюю наподалік), щоб особисто переконатись стосовно цієї інформації. На рахунок перевірки, судячи з дописів в групі в Вконтакті мабуть таки правда. Проте будівництво іде повним ходом! Чи я в кого якась інформація стосовно цієї перевірки? Ким вона зініційована? І що саме вони перевірятимуть?
    Додаю фото зроблене сьогодні. Вже почали будувати 4-ий поверх. А той пан на даху сказав, що до листопада добудують :)

Вкладення:

• DSC_0060.jpg
      DSC_0060.jpg
      Розмір файлу:
      76,9 КБ
      Переглядів:
      27
    • Подобається Подобається x 1
  15. Petrovych

Petrovych Member

5тий

16. Fear

Fear Well-Known Member

Лімін, ти догрався! За твою мордяку навпроти ялинки я тебе помножу на німецький хрест! Готуйся!!!!!

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ----------

Чмо в черговому ролику: https://m.youtube.com/watch?v=JY-XeGd2F9Y. Країна повинна знати своїх хероїв!

• Подобається Подобається x 3
  17. Злапаєм китайця
    Посадим на пеньок
    Відрубаем яй...

18. Fear

Fear Well-Known Member

Ще й заодно ху..к!

19. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Лімін *уйло!
    ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла
    ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла
    :dance2::dance2::dance2:
    п.с. карсти - у Вас в голові, не споруджуйте таких зачісок, бо череп не витримає!:ireful:

• Подобається Подобається x 2
  20. Grek

Grek Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)