ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

моя пропозиція ще в силі 30 хв

2. Fear

Fear Well-Known Member

Так він не вийде. Він же звик диванні війни вести, а поговорити як мужик з мужиком - то не для нього.

3. VovanVovan

він ще скаже потім, що мене не було !!

4. нутелла

нутелла New Member

Була я у Хмельницьку і пішла подивитися на НК там. Виглядає суперсько, такий затишний гарний квартал. В деяких квартирах вже живуть люди. Спілкувалася з будівельниками - все мені показали і цеглу, з якої будують, і що штукатурять а що ні. Завели в квартиру де вжелюди роблять ремонти. Мені по якості все сподобалося (хоча я не будівельник і чогось можу не знати). Потім спілкувалася з директором ЖЕКу НК у Хмельницькому (він у них вже створений). Розповів що земля після закінчення будівництва переходить у власність ОСББ, кожен підїзд має свої ОСББ, мешканцям за землюплатити нічого не треба. І ще він мені розповів що у Львові цей квартал має бути ще кращим і потужнішим. Далі я порозмовляла і з тими людьми, які вже придбали там квартири. То вони сказали, що дуже задоволені, ціна хороша (у Хмельницькому вона 4900 грн була, зараз вже підняли до 5200 грн), будують дуже швидко, вже за півроку цей чоловік отримав свою квартиру. Будівельники працюють в три зміни. Якістю робои теж задоволені, і розповіли що власник проекту НК сам з Хмельницького і сама компанія дуже серйозна і при баблі, бо будують будинки в Польщі, Москві. А іще той чоловік - мешканець, казав, що як починали будувати будинок НК у Хмельницькому, то теж купа статей було, що все там зле. Але він каже, що то конкуренти, в яких квартири просто не купують. В Хмельницькому вже всі будинки збудовані - затримки були на три місяці. Тепер посередині щебудуть робити фонтан і дитячий майданчик. Мені все сподобалось і ця інформація дуже втішила - тепер більше за, ніж проти. Єдине цей квартал у Хмельницькому не поруч із житловими будинками, а з іншими новобудовами, а не так як у нас з гуртожитками.

• Подобається Подобається x 7
  5. VovanVovan

зараз диванні війська напишуть що це заказуха, що Нутелла працівник НК, і що все хреново

• Подобається Подобається x 1
  6. Fear

Fear Well-Known Member

Так він зараз сидить і піною давиться від злості.

7. passer by

passer by Member

Лімін, знаєш в народі кажуть "Найголосніше кричить "тримайте злодія" сам злодій!"
    Очевидно до тебе не доходить, що народ вклав кошти і немалі, тому будуть якісь проблеми ти попадеш під роздачу перший.
    Хочеш давай зустрінемось і я тобі допоможу позбутись тієї жаби що тебе душить.
    Якщо я не помиляюсь ти старий маразматичний пенсіонер, якому нема чим зайнятись. Замість страждати хирнею займись корисною роботою. Візьми поприбирай сміття на вулиці де живеш, наведи порядок в себе в квартирі. Зрештою розкажи внукам байку. Чи в тебе їх нема?

8. Fear

Fear Well-Known Member

Тому злодію лише 28, а вже нема чим зайнятись. Може на "Віагру" скинемся йому?

• Подобається Подобається x 3
  9. VovanVovan

може йому купити якусь настольну гру, нехай з пані Світланою займуться чимось цікавим, або набір інструментів, нехай ремонтує свою автівку

10. Fear

Fear Well-Known Member

Ідей безліч. От тільки йому дай кляузи пописати і хлібом не годуй!

11. VovanVovan

давайте знайдем нову тему для кляуз !! може хтось знає про нове незаконне будівництво ??

12. Fear

Fear Well-Known Member

Я знаю. Я вчора почав будівництво карткового будиночку на столі, без дозволу другої половинки. А ще, сусідські дітлахи в пісочниці почали споруджувати двоповерхову "пасочку"!

• Подобається Подобається x 2
  13. VovanVovan

а яка відстань до сусідньої пісочниці ?
    якщо немає достатньої згідно ДБН то прийдеться фарбувати сусідню пісочницю !!
    це може зацікавити ліміна !!

14. Fear

Fear Well-Known Member

Та там уже діти з сусіднього двору збираються завтра пікетувати "незаконне" будівництво. Шукають контакти Ліміна і заручитись його допомогою. Тай "тітушок" з 5-го класу обіцяли підтягнути!

15. VovanVovan

вони знають - п'ятиклашок ? вони реально круті !!
    незавидую забудовникам. Ще костя підтягне юридичну сторону і все - труба. Конфіскують пісочницю і всі лопатки з пасочками

16. Fear

Fear Well-Known Member

Діточок шкода...

17. VovanVovan

нічого було на чужу пісочницю зазіхати. Будівельний бізнес - він такий.... тут слабаків не терплять!
    зараз ще завідуюча дитсадка листи в ГПУ та СБУ напише про розриття пісочних пірамід

18. Fear

Fear Well-Known Member

Треба написати Президенту, щоб швидше завершував АТО і кидав усі сили на розслідування цього скандального будівництва?

19. VovanVovan

тут президент не допоможе, тут потрібно щалучати НАТО та місію ОБСЄ

20. denverod1

denverod1 Well-Known Member

:haha: ви часом у львівському квн не берете участі?

а де твій аватар? :)