ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

:haha:

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

:good:

2. passer by

passer by Member

Чотири роки тому одна хороша людина з Латвії (познайомився на відпочинку) сказала: "Ви, українці, ніколи не будете мати своєї держави. Коли в сусіда краще, то вас жаба давить і ви стараєтесь зробити все, щоб йому було гірше ніж вам".
    Цей форум яскраве тому підтвердження. Чому всі ці "доброзичливці" які переживають за гроші інвесторів не зберуться і не допоможуть у вирішенні проблем якщо дійсно вони є. Та не тут то було. Кожний намагається нагадити якнайбільше, при цьому прикривається чесністю і законністю.
    Пора вже починати вчити життю цих правдолюбців. Потрібно вичислити їх реальне місце проживання і почати приводити їх до тями. Може кому й прийдеться стукнути по голові (клин клином вибивають), а взагалі потрібно перевірити їхню добропорядність через ту ж саму прокуратуру.
    Якщо читають тут всякі такі Ліміни і їм подібні - попереджаю. Будете пхати палки в колеса я вичислю ваше реальне місце проживання і вами займуться відповідні люди. Єдине можу сказати, що вбивати вас ніхто не буде. А от зіпсувати життя і то надовго прийдеться. Тоді може до вас дійде що людям потрібно допомагати а не навпаки.
    Зробиш ближньому добро і воно до тебе повернеться. Зробиш зло -у відповідь також отримаєш вдвічі більше.

3. Fear

Fear Well-Known Member

Приєднуюсь! Готовий допомогти в Вашій добрій справі.

4. Grek

Grek Well-Known Member

Деякі цікаві проети будинків від НК в інших містах (можливо такі проекти десь будуть будувати і у Львові):
    Хмельницький
    Місто-сад під Києвом

5. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Так не цікаво:sad: Може все таки зробимо один маленький виняток, для однієї китайської погані?:)
    Я вже нам назву придумав - "Антизахідноукраїнське антиантикорупційне об"єднання":preved:

• Подобається Подобається x 1
  6. Fear

Fear Well-Known Member

Давайте краще розмалюємо ту китайську свинку в москальський стяг і закинемо його до ВДВ-ків на Стрийську!

• Подобається Подобається x 2
  7. kabanYra

в москальський стяг?? та ну, ми не втримаємось і дорогою на стрийську повісимо його ж на першій ліпшій гіляці:)))

Останнє редагування: 24 лип 2014
  8. Fear

Fear Well-Known Member

Москаляку на гиляку?
    А маленьких москаликів на маленькі гилячки!

9. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Чоггсь в мене не працюють камери на сайті. Заїхав на будову. Стоять три крани. О 20 нодині ще був рух.але вже правцівники помаленьку збирались.[​IMG][​IMG]

10. mikeng

mikeng Well-Known Member

видно основи 1, 2 секцій - рух є і то тішить

11. Fear

Fear Well-Known Member

Камери не будуть працювати до 28 числа. Але то не важливо. Головне, що будівництво продовжується, і доволі швидкими темпами!

12. mikeng

mikeng Well-Known Member

Бачу народ в тому будинку збереться...
    А ще на жителів сус общаг нарікали
    Певно таки добре, що там квартиру не купив

13. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

дуже добре, що не купували. Іне купуйте - нам також потрібні нормальні сусіди

14. mikeng

mikeng Well-Known Member

я думаю продавцям нк пора видавати семкі і кепки при покупці квартири

15. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Панове, хто на цей форум приходить по якусь корисну інформацію, закликаю - не годуйте "тролів". Ваше вступання в дебати з інтернет-маргіналами лише засмічує тему. Очевидно же, що ці троє - явно затіюють такі провокації, для того, аби відволікати від основних проблем, що тут обговорюються. Ну робота у людей така. Те саме в групі НК вконтакті - всі незручні запитання видаляються - лишається тільки солодкі казочки і обіцянки. Так і тут - всі розмови стараються перевести на рівень "базару".
    Ігноруйте будь-ласка тих, чиї пости позбавлені змістового навантаження. Тоді легше буде розібратися з фактичними проблемами.

16. VovanVovan

Ви тому і передумали купувати бо сємок і кепок не видавали ? Ну то не біда, не розстроюйтесь. У вас ще все попереду

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Вельмишановний Константин - якщо це ти мене включив в ту трійку, яку ти насмілився назвати Тролями і Інтернет маргіналами - то я особисто тобі пропоную зустрітись і все сказане повторити мені в очі. Сьогодні (27.07) я буду гуляти з собакою на вул. Пулюя на площадці поряд з центом продажу НК. Буду радий зустрічі.

17. mikeng

mikeng Well-Known Member

VovanVovan,

18. kabanYra

"Лімін. Воставший из пепла!":)))

А клони Ваші куди пропали?

19. VovanVovan

я уважно переглянув твої повідомлення в цій темі та їх змістовну складову і можу сказати з впевненістю - серед нас двох один ідот точно є.

20. Fear

Fear Well-Known Member

I'll be back!

а де твій аватар? :)