ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Моя особиста думка - афера. Зазначена Вами ціна нижча за собівартість, тому ніхто навіть не збирався добудовувати. Прості экономічні показники, тут навіть нема сенсу щось шукати далі;)

2. Fear

Fear Well-Known Member

Афера, так афера. Дивує інше: чому всі так дружно почали переживати за чужі гроші? Вам воно навіщо?

3. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Просто читай і меньше думай

4. Буду радий, коли хтось з тутешніх піарщиків розповість про ціноутворення НК та чудний негативний баланс при продажу дешевше собівартості. Це насправді цікаво:haha::haha:

5. Fear

Fear Well-Known Member

Так можливо спочатку Ви дасте відповідь на запитання: навіщо Вам це?
    Тільки не потрібно розповідати про цікавість чи бажання допомогти іншим " просто так".

6. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

питаюсь особисто в Тебе - яка собівартість будівництва ?? в цифрах

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Лі Мін - виходь, ми тебе розкусили !!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  7. Представники НКварталу вже з усiма на "Ти". Я Вам не "тикав", шановний:haha:

Собівартість:

http://www.tatianarealty.kiev.ua/in...imost-kvadratnogo&catid=34:material&Itemid=71

Це з розрахунку 8 грн. за долЯр... Тобто 5500 це мінімальна собівартість, навіть, якщо замість цегли пісок.

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Лі Мін?:mocking:

8. Fear

Fear Well-Known Member

Так Ви ж свої кошти не вкладаєте. Якщо будуть якісь проблеми - то вже наш головняк. А якщо Вам просто не байдуже - то йдіть у військомат: там оголосили третій етап мобілізації і такі небайдужі потрібні!

9. VovanVovan

Що означає звернення до людини на Ви- це означає повагу. Поваги до тебе немає, тому буду на Ти.
    по друге - в рясне 2 квартири в новобудові від 4500 за м. Вони з чого будують - з повітря чи з глини ??
    http://novobudovy.com/novobudovy/novobudova-m-lviv-vul-velichkovskogo-riasne-2
    чекаю на аргументовану відповідь

10. Fear

Fear Well-Known Member

Та воно взяло якусь статтю, де для розрахунку вказано середню вартість 8000 грн. В Дніпропетровську і намагається приліпити її до усіх міст та будівництв. Заїб@ли вже ці "небайдужі"!

11. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Спеціально для Вас,знайшла статтю,де чітко написано про ціни за кв м на етапі фундаменту.Так як ціна в 5900 грн це не остаточна,а буде підніматися.

Головною причиною, по якій активізувався попит на житло саме в новобудовах, експерти називають більш грамотну політику забудовників. Так, на думку провідного спеціаліста відділу маркетингу SV Development Сергія Костецького, сьогодні будівельні компанії пропонують більше житла економ-класу, тобто одно-і двокімнатних квартир площею 40-60 кв. м, оскільки саме на таке житло є попит. Крім того, ціни на "первинку" в останні два роки істотно не змінювалися і залишалися більш доступними порівняно з вартістю вторинного житла. «Так, вартість 1 кв. метра в новобудові на етапі закладки фундаменту до 30% нижче, ніж на «вторинці», - уточнив Костецький.

12. Fear

Fear Well-Known Member

Що ще раз доказує що НК виставив адекватну ціну. А в Ліміна з'явився братик-самаритянин!

13. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Шановний, обкуреним вхід на форум суворо заборонений!
    Будь-ласка, почекайте коли відпустить...
    АТО забаню нахєр!

• Подобається Подобається x 2
  14. passer by

passer by Member

чудесна статейка, а тут те саме тільки на рос. мові і також немає автора цієї писанини.
    http://globalist.org.ua/novosti/society-news/naberezhnyjj-kvartal-lvova-no123040.html
    А може то наш невгамовний Лімін пише ?

15. VovanVovan

Oleg Fedorovchuk , Lee Min ви де ?
    Особливо вельмишановний Олег кудись пропав досить швидко. Тілько сьогодні зареєструвався, а вже встиг нафлудити, тільки повітря зіпсував своєю присутністю.

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

а кого цікавить твоя особиста думка ?? ти хто взагалі такий ??
    яке відношення маєш до цього всього ? також проїзжав повз і побачив рекламу на біг борді ??
    може ти взагалі бот комп"ю терний або вірус засланий Ліміном ??

16. Fear

Fear Well-Known Member

Мені здається, що це братство з Західноукраїнського антиКОРУПЦІЙНОГО об'єднання. Лімін потихеньку підтягує своїх колег.

17. Grek

Grek Well-Known Member

http://galinfo.com.ua/news/167835.html «Ми плануємо взяти ще декілька ділянок під забудову у столиці Галичини, - це основний доказ того, що ми прийшли до Львова серйозно та надовго і те, що ми цінуємо свою ділову репутацію та добре ім’я «Набережного кварталу», - зазначив Юрій Сусляк.
    Мені вже цікаво що це будуть за проекти.

18. mikeng

mikeng Well-Known Member

Я думаю час все розставить по місцях
    Тримаю кулаки, шоб то таки не була афера а-ля Еліта центр
    Наразі багато ознак МММ

19. Fear

Fear Well-Known Member

О ще один доброзичливець! Кажу зразу: йди на@уй, троль тупий!

20. VovanVovan

коротко і ясно. Браво !!!

а де твій аватар? :)