ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Fear

Fear Well-Known Member

Так! Почав боятися Ліміна і його захисника. Навіть вночі не сплю.

2. promisto

promisto Well-Known Member

По-перше - я тут нікого не захищаю;
    По-друге - ця тема не створена для того, щоб ви тут описували свої сексуальні фантазії

3. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Для Вас - це тупе пошле хамство, а для більш продвінутих юзерів - елементарний тролінг.

• Подобається Подобається x 1
  4. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

А для чого? Для того, щоб Лімін щоденно звітувався перед тими, хто його купив??

5. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Були б всі гаішники як лі мін то був би порядок на дорогах ..

6. 19.07.2014 У Львові відбулась зустріч майбутніх мешканців Набережного Кварталу.

Майбутні власники затишних квартир Набережного Кварталу завітали для ознайомлення з процесом будівництва, подивились на планування, та якість роботи наших працівників.

Ми завжди раді бачити Вас у Центрах Продажу.
    Завітайте : вул. Пулюя 34А, та Гнатюка 12А БЦ "Rius"

7. denverod1

якесь затишшя ..

8. mikeng

mikeng Well-Known Member

Добре якщо все будуеться і все ок

9. denverod1

Ті дєвочкі з набережного?

10. mikeng

mikeng Well-Known Member

А чого вони за ручки тримаються?:blush:

11. Fear

Fear Well-Known Member

Щоб на будівництві не впасти ніде. А Ви вже фантазію увімкнули...

12. denverod1

Посилання www.lvivpost.net/lvivnews/n/25928

13. passer by

passer by Member

І що ти цим хочеш сказати. Хочу почути твою думку бо варіантів в мене багато.

14. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

.....При детальному розпитуванні вони зізнаються, що скуповують нерухомість на Західній Україні за кошти, які заробляють їх чоловіки, воюючи на стороні терористів.....(с)
    ще тупішої статті, напевно, не бачив у своєму житті

15. Это откровенная ложь. Не так давно продал квартиру в Донецке (еще до начала событий), сейчас снимаю во Львове, собираюсь приобрести, рассматривал Набережный Квартал, но... Реально что-то нет так с ними. Цена - супер, а вот остальное:

http://vgolos.com.ua/news/budivnyts...yyavytysya_lvivskym_elitatsentrom_151849.html

Одним словом, чудес не бывает, к сожалению

16. Fear

Fear Well-Known Member

Ще одна "зовсім не замовна" стаття, в якій нікчемний журналажка пише те, що вигідно конкурентам, навіть не перевіривши фактів...
    Чомусь в Винниках чи в Рясному можуть будувати по ціні 5-6 тис., а у Львові, з таких же будматеріалів ціна має бути не нижче 7 тис.

17. Ви ж самі пишите 5-6 тис. , а як тоді продати по 5 500? Це благодійність, чи що?

18. Fear

Fear Well-Known Member

Це не благодійність, а адекватна ціна, без надприбуткових накруток.

19. Мінус 500-1000 грн. недобору коштів? Ви глузуєте з людей? Чи Ви захотіли б продати квартиру дешевше ніж тільки но купили:haha::haha:

Це все брехня нижче, так :mocking::

https://www.google.com.ua/?gws_rd=ssl#newwindow=1&q=набережный квартал львов&tbs=qdr:d

20. Fear

Fear Well-Known Member

Ми з Вами розмовляємо про різне. Я кажу, що НК просто виставив адекватну ціну, яка зовсім не подобається конкурентам. А Ви мені про недобір в грошах...

а де твій аватар? :)