ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. promisto

promisto Well-Known Member

Тобто вказано що можливо ще потрібно буде доплатити перед здачею будинку не зважаючи на повну оплату протягом трьох місяців з дати підписання договору?

2. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

В договорі чітко прописана ціна і вона не змінюється незалежно ні від чого.Ціна на кв м може підвищитися для тих,хто планує купувати квартиру ближче до здачі будинку,і то це не точно.

3. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Ви дійшли одного висновку, а я іншого. Я дійшов висновку, що зараз в країні мали б іти зміни, хоча б у головах людських, якщо я не сприймаю крадіжку землі у держави і продаж її людям нормальним - то це не говорить про те, що я людям роблю зле, бо їм крадену землю не продадуть. Підіть купіть дешевше крадений велосипед або ноутбук, і якщо б якась умовна "міліція" скасувала б цю оборудку і вернула велосипед власнику - Ви б теж казали, що це змова продавців велосипедів, які не пускають на ринок конкурента?
    Я на цьому форумі не буду в подальшому займатись обгрунтовуванням своєї позиції, бо тим хто її зрозумів вдруге пояснювати не треба, а тим хто впирається в те, що не можуть люди діяти на основі своїх переконань, а лише за гроші, через "жабу", працюючи на конкурента - довести нічого не вийде. Тому в подальшому буду рідко втручатись в дискусії, а лише інформувати по мірі надходження фактичної інформації.
    Інформацію, щодо незаконності забудови вже було наведено в попередніх постах. Далі її мусолити немає сенсу. Щодня тут достатньо тролів спостерігаю, які аби сховати "незручну" інформацію провокують діалоги на 100500 повідомлень, аби сторінка перегорнулась. Розумній людині вдасться від'єднати факти від "водички" та робити свої висновки. У кого IQ понижче - буде чіплятись за особистості. Традиція така.
    Отже коли буде інформація про рішення ДАБК, прокуратури, міської ради, або ж якісь коментарі надаватиме сам забудовник - тоді буду ці всі речі публікувати.

• Подобається Подобається x 1
  4. passer by

passer by Member

Я так розумію що горбатого навіть могила не виправить. Ну що ж рівень IQ, про який ти писав, я бачу саме низький в тебе. Дивись не пожалій про свої рішення потім. Чи може то ти з тих, які все життя мусять гадити всім незалежно від того чи є чи нема підстав для цього.

5. Fear

Fear Well-Known Member

А Лімін в нас як голуб: здається птах миру, але сре всім на голови з завидною регулярністю!

• Подобається Подобається x 2
  6. Dmytro D

Dmytro D Active Member

я мав на увазі, що оскільки договором не передбачене розтермінування на довгий період (рік, чи до здачі в експлуатацію), то логічним є фіксування ціни, оскільки термін в три місяці є коротким! В мене тут є ще одне запитання - чи прописано в договорі теормін затримки здачі в експлуатацію і чи можливо є штраф за затримку?

7. Fear

Fear Well-Known Member

Я б Вам порекомендував звернутись в офіс продажу: вони без проблем надають договір для ознайомлення, навіть якщо Ви не будете його підписувати.

8. Grek

Grek Well-Known Member

Львівський НК взагалі дуже хитро поступив на рахунок цього - в договорі нічого конкретно по цьому не прописано, окрім загальної фрази: п.5.1. За невиконання або неналежне виконання зобовязань за цим Договором Сторони несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства України.
    Я вже писав що якщо порівняти львівський і рівненський договір НК, то це абсолютно різні договори, в львівському зокрема усі невигідні пункти просто викинули і лишили лише саму "водичку". Ось до прикладу на рахунок термінів у рівненському чітко прописано:
    8.2. Відповідальність Кооперативу.
    8.2.1. У випадку порушення Кооперативом строку визначеного п. 7.4.2. цього Договору, Кооператив зобов’язується сплатити Учаснику неустойку у формі штрафу, що складає 1000,00 грн. (одна тисяча гривень 00 копійок), за кожний повний календарний місяць такого затримання. Зазначену цим пунктом неустойку Кооператив зобов’язується сплатити Учаснику протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту пред’явлення вимоги Учасником про її сплату.

9. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Дивно, я підписував договір (в кінці травня), в якому вказано що сплатити потрібно на протязі двох місяців. Чи то з того часу умови змінилися, чи то мене розвели на місяць?!:)

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

Шо правда, то правда...

p.s. Лімін, перестаньте срати - бо впіймаємо і дупа буде синя!:)))

10. Lee Min

Нешановний, Ви б поменьше про чоловічі дупи домали. Ще не вистарчало з потенційним представником ЛГБТ спільноти дискусії вести. :bad:

11. Fear

Fear Well-Known Member

О, коли про дупу заговорили, Лімін оживився!!!

12. kabanYra

о_ОТа Ви шо здуріли?? Я взагалі то копняків Вам хотів надавати:blush:

13. passer by

passer by Member

Кому що, а курці просо. Спалився Лімін!

14. Fear

Fear Well-Known Member

А Лімін уже почав мріяти, як його за кучері почнуть тягати, коли він в "позі" стоятиме!

15. Lee Min

А-а-а... Ви про це... Ну це Ви ще встигнете, якк запал не пропаде.

16. promisto

Рівень виховання та розвитку наводить на невтішні висновки

17. kabanYra

Рівень почуття гумору наводить на співчуття

18. promisto

це не гумор - це тупе пошле хамство

19. Fear

Fear Well-Known Member

Ави влаштувались адвокатом диявола?!!!