ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

підсумовуюючи все вище сказане - Лімін, ти вже всіх задовбав. Заткнись нарешті !!
    займись своїми особистими справами, заведи собаку чи кота, якщо дружина тебе не цікавить. Поїдь на море врешті-решт

• Подобається Подобається x 1
  2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Лі мін , бери взятки і давай хабарі, будь як всі, пару років і будеш мати мерса і все буде в мажорі!

3. VovanVovan

він не може!! він чесний !! йому не треба мерса і всяких матеріальних благ, він багатий душевно!!!
    приходить лімін додому, а жінка його питає :
    - Ти їсти сьогодні купив ? Дитину немає в що одягнути"
    - Завтра купим їсти, або післязавтра.. Мені взагалі ніколи. Я сьогодні аж десять скарг в прокуратуру написав, і двадцять запитів, одинадцять листів, шість з яких рекомендовані.
    - Костя, ну всі ж беруть хабарі, і ти візьми. Поїдемо на Шувар, продукти купимо. Я чула там навіть ананас можна купити !!
    - Де ж ти бачила, щоб громадський активіст за свою роботу гроші брав ???
    От розберусь я з тим НК і тоді заживем...поїдем у відпустку... я тебе в Ясниська на кар"єр відвезу, на цілий день !!!
    Так всьо, лягай спати, не мішай працювати, маю ще один запит в ДАБК написати.....

PS - хто не вкурсі - костя праворуч

Вкладення:

• image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      17,5 КБ
      Переглядів:
      16
    • Подобається Подобається x 4
  4. Fear

Fear Well-Known Member

Вован! Ну прямо в яблучко!

Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk

5. [​IMG][​IMG]

Будівництво триває

6. denverod1

Супер :haha:

7. Oleg Login

Oleg Login Member

да уж,нічого не скажеш,"інтересний" контенгент людей до нас на район заселяється.."велкоом"

8. denverod1

Буде рядом діскатєка і шашличкі:rock:

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Олег, Той райончик через ті общаги ніколи не вважався файним:)

10. VovanVovan

я прям так само подумав, коли був на ваших мітингах :"да уж,нічого не скажеш,"інтересний" контенгент людей на Пулюя живе !!"

11. mikeng

mikeng Well-Known Member

розмова переходить в русло "сам дурак" :russian_ru:

12. denverod1

Треба було після зборів всім піти в кафешку, пару соточок і всі би стали друзями

• Подобається Подобається x 2
  13. mikeng

mikeng Well-Known Member

а потім гляди і почали б шукати кому б за тих друзів морду набити:rock:

14. passer by

passer by Member

Ліміну та іншим правдолюбцям.
    Мене вчили - роби по закону і все буде в добре. Я старався і стараюсь дотримуватись цього правила. Але життя річ непрогнозована. Те що було вчора Законом - сьогодні вже є порушенням, а завтра взагалі може бути криміналом. Тому на основі багаторічних спостережень і аналізів різних ситуацій, а також на основі двохрічного спілкування з людиною яка пропрацювала прокурором району 45 років, я дійшов до висновку - Закон законом - сьогодні є завтра нема, але люди залишаються тому не роби людям Зло, бо колись те Зло повернеться тобі ж самому.
    Лімін, скажи що поганого в тому, що збудують цей будинок? В чому порушення? Допустимо є якісь порушення. Яким чином ці порушення впливають на людей які пікетують проти будівництва. Земля належить училищу, дирекція училища не проти будівництва. То в чому проблема? Що якась бумажка не так підписана? Якщо люди, які заплатили за свої квартири, їх отримають, невже це буде погано для них?
    Ну звичайно.... я забув про "велику зелену жабу", яка душить всіх цих людей разом з тобою великою зеленою завистью, що хтось буде мати квартири кращі ніж в них. Мабуть з цього потрібно починати, а не прикриватись чесність і законністю.
    А чому цим же людям не зібратись разом і не подумати про те яким чином і собі поліпшити житлові умови, можливо б НК збудував ще один будинок по такій же ціні для тих кого душить жаба.
    Спілкуючись з тим прокурором, про якого я вже згадував, я багато почув для себе досить дивного відносно нашого судоустрою і Законів. Він говорив, що один і той же закон можна трактувати по різному, залежить від того, яке замовлення поставлено і звичайно все буде в межах того ж Закону. І для того щоб я зрозумів, як це таке може бути, наводив як приклад, давно відому фразу "казнить нельзя помиловать". Життя людини залежить де буде кома чи після першого чи після другого слова. За його словами наші всі закони виписані по цьому принципу. З одного боку для наказування простих смертних, а з другого боку для оправдовування обраних.
    Про цього прокурора я не чув жодного поганого слова при житті, а після смерті його згадують яким він був чесним і правдивим, бо був Людиною, навіть якщо і наказував то справедливо.
    Тому, ЛІміні, будь людиною і не вставляй палки в колеса. Бо палка має два кінці, іншим кінцем можеш сам отримати за свої ж труди. Подумай що ти залишиш після себе, як тебе будуть згадувати.
    Жодна будова в Україні не велась і не ведеться без порушень, а страждають від цього прості люди, які заробляють ці копійки важкою працею.

15. promisto

promisto Well-Known Member

завжди можна до забудовника по тому питанню сходити:bandera:

---------- Додано в 07:35 ---------- Попередній допис був написаний в 07:32 ----------

Питання по суті - у договорах НК є прописано, що забудовник не може змінювати ціну в більшу сторону по вже укладених договорах?

16. Dmytro D

Dmytro D Active Member

такого не бачив ні в одного забудовника, вони ж собі не вороги))) Чи може хтось підскаже хто у львові продає з такими умовами?

17. promisto

promisto Well-Known Member

Майже у всіх за вже оплачені м2 ціна змінюватись не може, а в НК, я так зрозумів, всю суму необхідно сплатити протягом місяця

18. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

В договорах Нк ціна не змінюється,і оплатити потрібно не за місяць,а на протязі трьох місяців.

19. Fear

Fear Well-Known Member

Ціна фіксована на момент підписання договору.

20. Dmytro D

Dmytro D Active Member

оскільки без розтермінування, то там і піднімати немає чого за 3 місяці. Ціну піднімають ближче до здачі будинку.

а де твій аватар? :)