ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Аналогія , коли на українській правді опублікували запис коломойського з ткаченко і всі як стадо жваво почали писати на сергія лещенка що нащо йому то треба, займися своїми справами, в країні купа інших справ, що він засланець і так.д

Менталітет певно, бо логіки тут нема, допомагаєш людям аби було як в цивілізованому світі а тут тобі образи кидають, шукають в тобі ворога ..

Корупція настільки стала частиною нашого життя, що все, що веде до правди сприймається як ненормальним, чимось ганебним

• Подобається Подобається x 2
  2. promisto

promisto Well-Known Member

+ 100500%
    Якого ... вчепилися хлопа: пише корисне, переадресовуйте забудовнику, якому віддали свої гроші і забудовника тлумте, а не тут ворогів створюйте.
    А не бо "у всіх з порушеннями, ну то й ми так хочем".
    А не дай Бог, наслідок тих порушень призведе до обвалу будинку, де уже будете проживати, то також в тому Lee Min-а звинуватите, при умові що ще зможете це зробити?
    А збудують і внаслідок порушень не зможуть ввести в експлуатацію, то будете сидіти без комунальних послуг?
    Чи може він перешкоджає залученню коштів в НК?

• Подобається Подобається x 1
  3. passer by

passer by Member

а що форум здох? де всі? чи вже будинок збудували?

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ще сі не вернули з шишликів

5. mikeng

mikeng Well-Known Member

може просто, на рідні села роз"їхались)

6. Fear

Fear Well-Known Member

Lee Min, то не ти, випадково в касці з цеглинами по будівнцтву ходиш?
    :bandera:

7. Green belt

Green belt Well-Known Member

так
    бо
    З людьми не ведуть переговори, а Ви потрапляєте "під гарячу руку".
    Розповідала людина що займалась консультаціями вкладників "проблемного будівництва" що робота з жителями Львова проходить значно складніше ніж з жителями Києва, певне менталітет такий.

8. Grek

Grek Well-Known Member

В групі НК Вконтакті вже опублікували три декларації на перші три секції

9. Fear

Fear Well-Known Member

А Ви вважаєте НК проблемним будівництвом?

Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk

10. gjg

gjg Member

Як справи? що нового на будівництві? як сусіди ? декларації на будівництво вже опубліковані.які ще притензії можуть бути до забудовника ? тим паче що архітектор залишилася та сама що була.

11. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Ну я навіть не знаю, не хотілось вже втручатись без рішення відповідних органів, але нові декларації, ну я навіть не знаю. Для чого цей фарс - мені не зрозуміло. Ну от скасували першу декларацію за конкретне порушення. Дивимось нову декларацію - рівно те саме порушення. Перевірте номер наказу та дату документу, через який скасували першу декларацію, і номер наказу та дату вказаного в новій. Всього-то поміняли назву документу (ще питання наскільки це взагалі правомірно). Ну але навіть висновки писати не хочу. Якась нездорова ситуація.

12. Fear

Fear Well-Known Member

Не знаєш - не пиши і не втручайся, орган ти кучерявий. Подивися що в ВР твориться, в обл.раді: всюди порушення. Чому ти там нічого не вимагаєш?

13. Dmytro D

Dmytro D Active Member

ось таким чином і вирішила все наша влада))) Тепер позови і розгляди, що подані, є не дійсними і не актуальними. Хочете - подавайте ще, вони знову крутнуть. І так до здачі в експлуатацію, а далі хай розбирається ОСББ. Ну що, дуже передбачливо. Методи боротьби з обох сторін на високому рівні. Гідна відповідь ГО і решті!)))

14. mikeng

mikeng Well-Known Member

жестякккк

15. gjg

gjg Member

Хочу подякувати вам п.Lee Min за те що ви так співпереживаєте з мешканцями прилеглих гуртожитків за законність цього будівництва,таких як ви раніше називали Робінгудами,( хоча вашу особистісь я докінця нерозумію ,і не розгадала,адже кожна із сторін що протестує чогось хоче,а ви получається хочете тільки законності ,хочете допомогти обом сторонам і мешканцям і покупцям,а так не буває,не можна служити і мамоні і богу,тому оприділіться хто ви є.) Я також хочу вірити в те що є на світі - правда, добро, любов.Тим паче після майдану здавалося світ мавби перевернутися,змінитися,а це не так !!!тому раджу вам не ображайтеся на тих людей які відстоюють свої інтереси,хочете допомогти реально радьте,не робіть конфліктів ні з однієї із сторін,нажаль наш львіський мінталітет робить своє,будьте мідрішим,будова є і ви розумієте чудово що вона збудується і це будуть ваші майбутні сусіди які знають вас у лице.Тому якщо ви будете дальше нагнітати обстановку ніхто не повірить що у вас добрі наміри.

• Подобається Подобається x 2
  16. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Я наполеглево і далі переконую, що сторони конфлікту бачу зовсім інакше. Я не бачу необхідності конфліктних стосунків між інвесторами і мешканцями району. Я вбачаю спільні інтереси у тих і у інших. Ну не вірю я, що хтось з інвесторів зацікавлений в незаконному будівництві. Усвідомлюю, що декому ситуація створює дискомфорт різного ступеню, проте загальна мета цього всього каламбуру - привчати чиновників і людей, що крутять "мільйонами" працювати по-закону, а не так, як це було, скажімо, в 2008 (тонкий натяк).
    І якщо по одну сторону барикад і мешканці району і інвестори, то по іншу сторону - забудовник і чиновники.
    На даний момент забудовник всіми правдами і неправдами спонукає інвесторів мислити в руслі: "якщо у нас незаконно - ви втратите гроші", "а що ви хотіли за таку ціну?", "а ви думаєте у всіх решта все впорядку?" і т.д. По-суті прикриваючись клієнтами сам тікає від відповідей. Все, що запропонував забудовник - це екстремально швидко прийняти міфічний "меморандум", і гордо назвати його "громадськими слуханнями". Якщо хто був на зібраннях - не дасть збрехати - балаган. Одні тиснуть - інші не знають, що б таке придумати, щоб їм сходову клітку пофарбували чи ще щось.
    От і виходить, що в той час, як забудовник, що переконує в своїй "прозорості", мухлює (я інакше не можу це назвати) з документами, нам доводиться звертатись до уповноважених органів. І поки чекаємо рішень - всім втовкмачується що "все заспокоїлось - будова триває". Через тиждень понадходять відповіді з різних органів, і починаються знову звинувачення у "зацікавленості" та інше.
    Зараз ніхто не блокує будівництво, нема пікетів, ніхто не зупиняє бетономішалки, то яка суть домовленостей з мешканцями? Багато хто вважає, що це питання простого замилення очей і інвесторам і деяким мешканцям. Мовляв не треба носа пхати в папери, а з ДАБКом і прокуратурою "якось" розберемось. Особисто мене вже дістали в нишій державі ці "якось".

17. gjg

gjg Member

Якщо ви були на всіх зібрання ,чого не можу сказати я,то ви мали б зауважити як з вами розмовляли гром.активісти до того і опісля коли порішали,( тому питання ви с ким? може я даремно сподіваюся на вашу порядність ).не вже не ясно робіть висновки ,нічого не змінилося,один у полі не воїн.!!!Або ви наївний,або я ще наївніша вам це доказувати.Кожний отримав те що хотів, а ми з вами нідочого. пєшки на полі бою.Зараз якщо хочете можете направляти в потрібне русло все що повязане з документами,радити підказувати,бути порадником якщо на це ваша ласка.

18. Fear

Fear Well-Known Member

Лімін. Усіх вже достала твоя добропорядність. Запам'ятай що це МИ, а не ти є інвесторами, що МИ, а не ти платимо свої кровні за майбутні квадратні метри і НАМ, а не тобі, потім "чухатись" в разі чого. Не потрібен НАМ такий захисник інтересів, мессія, якому "нічого не потрібно" окрім законності. З забудовником МИ якось самі розберемось.
    А поки, можу запропонувати за твої міссіонерські послуги 10 гривень, не більше (тобі ж нічого не треба, чи не так?).

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Лімін, народу тут треба щоб збудували хату любою ціною. Папери нікого не цікавлять. Тим більше, в нашій країні.

20. Fear

Fear Well-Known Member

Якби наша держава забезпечувала житлом тих, кого вона зобов'язана забезпечувати, тоді б можна було боротись за якусь законність. А поки люди платять свої грошики, ситуація не зміниться.

а де твій аватар? :)