ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Бачу по камерах, що на будові вже почався рух будівельників.

2. pcheLko

pcheLko Member

Пане ЛіМін поясніть будь ласка, мені простій людині яка не дуже петрає в тих папірцях-що мають мешканці гуртожитку до НК вони ж самі свого часу забрали державні метри, або точніше кімнати гуртожитку приватизували собі під житло, і теж ходили ккдись просили, замазували, кланялись і ніякої громади чи навколишніх не питали дозволу, просто кожен захотів і все. Тож чому ми за свої кровні маєм переживати через таких "жаб"як отв мешканці і власне ви. Цеааю від вас мудрого пояснення.

3. Kyc

Kyc Member

Тому що це така собі львівська ментальність. Подивіться на ті "лиця" шо фігурують, це українські жиди і сам не гам і другому не дам. По тій же самій причині такі ціни на квадратні метри, як в новобудові такі на вторинному ринку. Останній ринок це взагалі ..., "воно" (по іншому не скажеш) хоче за "конуру" в 25 м.кв. без вікон (вони правда є, але в стіну сусіднього будинку і далеко навіть не за 5 м.) по 1 100 дол.США/кв.м., і от як йому доказати шо ми в Україні і заробляємо у гривні

4. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

десь наш Лі пропав???? жодної відповіді. Напевно знов маляви катає !!

5. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Ви бачите, як міняється риторика. Коли я Вам пояснюю, що у НК проблеми з паперами, наводжу аргументи, посилання на закони - Ви кажете, що я конкурент і маю власні інтереси. Що НК молодці, бо роблять вартість для людей, і взагалі мало не благодійний фонд. А як виявляється, що проблеми з паперами таки дійсно є - то починаються розмови про те, що нам тут всім заздрісно.
    А багато з Вас задумались, а що якщо дійсно з паперами в НК повний бардак? Що те, що мене тут на форумі, або в приватних повідомленнях поматюкають - ситуацію не змінить впринципі?
    Багато з Вас свою лють і ненавість виливають на мене, замість того, щоб задуматись, що виправдовуючи незаконне будівництво Ви породжуєте нових Януковочів. Звісно, коли заходить про власні інтереси - про нову державу, про якісь зміни мова вже не йде.
    Раз вже виявилось, що наведені мною факти відповідають дійсності. Раз вже скасовують будівництво якихось секцій, зменьшуюуть поверховість, скасовують декларації - де ж Ваші претензії до винуватців цього бардаку. Не треба захищати свої вкладення тут на форумі. Займіться тим, хто через свою жадобу наражає ваші фінанси на небезпеку. Поки ще маєте таку можливість.
    НК маючи скасовану декларацію пробує загорнути сміття під коврик, і з позиції "бабло переможе зло" продовжує будувати. Ви задавались питанням, в що це може виплисти? Знов потім будете валити на активістів, бо "їх купили".
    Дискутуючи зі мною, чи кимось з активістів - Ви свої інтереси не захистите. Поки не пізно - займіться цією справою - бо якщо Вас ошукають - то тут Ви вже на форумі нічого не вдієте. Відкрийте врешті очі.

• Подобається Подобається x 1
  6. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Шановний,у Вас ще раніше чітко спитали,Яке ви відношення маєте до мешканців гуртожитку,які виступають проти Нк?

7. Lee Min

Дивно від Вас це чути. Ви за темою стежите вже давно, а я в декількох постах описував, що я так само мешканець району, незадоволений будівництвом. Якщо Ви думаєте, що незадоволені мешканці тільки одного будинку - Ви помиляєтесь. Але Вам би зараз не про такі дрібниці думати, хто, де і що...

8. Dmytro D

Dmytro D Active Member

та ці проблеми є у ВСІХ забудовників Львова!!!! ЕКО-ДІМ будував на Угорській будинок, хоча по документам там мав бути магазин, Інструментальна в судовому позові, на Малоголосківську Садовий накладав вето, і ще купа будов, які здані в експлуатацію через суд. Як буде ІнтегралБуд здавати будинок поряд з заправкою?)) Тоді всім треба зупиняти будівництво? Це проблема міської влади, а не НК, інвесторів чи сусідів. Якщо почали будувати, значить дозволили будівництво, значить тих документів було достатньо!
    я думаю у всіх будовах сусіди незадоволені. Але це життя))

9. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Я за темою стежу давно,і те що Ви мешканець того району,я зрозуміла.Я чітко питала чи ви мешканець гуртожитку,адже з ними НК проводить громадські слухання і домовляється за певні умови і благоустрій.Про те за що ми зараз маємо думати,не Вам вирішувати.Проблеми в НК легко вирішити,а те що Ви ніяк не можете заспокоїтися,і далі пишите що все незаконне і всюди корупція..., ідіть краще працюйте на благо України,а з НК будуть розбиратися інвестори,ви до них жодного відношення не маєте так само як і до гуртожитків.

10. Kyc

Kyc Member

Не звертайте уваги, не давайте йому підстав ще більше провокувати, думаю ентузіазм відпаде, коли певний період часу не буде результату від його "діянь"

• Подобається Подобається x 1
  11. Lee Min

НК не проводить "громадські слухання". Почитайте, як мають ті слухання виглядати. Для цього є ціла Постанова КМУ.
    А те що проводиться тут - так власне зібрання мешканців не можуть скасувати порушення норм НК. Не може громада за рахунок "пофарбованого парканчика" дати дозвіл на будівництво. Це не в нашій компетенції.
    А стосовно того, що я говорю, що все незаконно, так це підтверджує Інспекція ДАБК. Якщо Ви маєте, як спростувати якісь з моїх тверджень - прошу дуже. Якщо ні - то навіщо Ви пишете гнівні повідомлення не маючи на це підстав?
    Наскільки проблеми НК легко вирішити - зроблять висновок державні органи.
    В подальшому прошу не провокувати мене на пусту балаканину, я такі речі ігнорую. На мою думку дискусію треба вести на фактичній основі, а не на емоціях і образах. Конструктиву в тому - нуль.

12. Kyc

Kyc Member

Що ви добиваєтесь, щоб ми пішли забирати кошти ? Чи може хочете погратися на недобудові в себе на районі ?

13. Lee Min

Чого я добиваюсь - описував вже неодноразово. Засмічувати форум повторно не буду. Просто перечитайте попередні мої пости.

14. pcheLko

pcheLko Member

Пане Лі, не відходьте від теми"нехай чужі проблеми вас не г..ть"це щодо паперів нк,а
    вони все виправлять а як нв то ми самі якось без вас розберемось за свої кошти.Як ви такий слухняний громадянин то не тут і не біля нк слід мудрувати, а йти до аналогів Януковичів львівських які дали дозволи а потім вирішили що їм замала заплатили, які ще вам жителю району нароблять біди як нк забереться геть, а ваші літи бкдуть лазити по недобудові,
    ЩЕ РПЗ ВАС ПИТАЮ ЯК О МУДРІЙШОГО ЩО МЕШКАНЦІ ГВРТОДИТКУ, НАВІТЬ НЕ МАЛОСІМЕЙКИ А ГУРТОЖИТКУ МАЮТЬ ДО НК
    P.S власне ми пайовики теж громада і жителі України, а жителі гуртожитку порушують наші права згідно Конституції і зазіхають на наше майно, бо власне кожна цеглинка зараз належить нам на рівні з нк бо ми за неї заплатили.

15. VovanVovan

Лі Мін роздуплися вже нарешті і оприділись , що ти хочеш. Недобудови ти не хочеш і будувати ти не даєш ( образно кажучи). НК знайшои якись компроміс з мешканцями - тебе знов не влаштовує. Може ще тобі стіну побілити ? Що значить не задоволений будовою - до твого будинку витримані норми ?

16. Lee Min

Ну нарешті. От і я вже скільки переконую, що зайнялись би тим НК. Бо то Ваші кошти. А я в свою чергу захищаю свої права. І поки що з боку інвесторів аргументації не чути. Лише "злослівя". Я тут не Вас переконую, а інформую в межах того, що знаю.
    І не потрібно вважати, що будь-що робиться на-зло інвесторам. І з чиновниками зараз ведеться дуже багато переписки. В тому числі і мною. І якщо у Вас виникнуть проблеми, через недобропорядність НК, то і претензії мені не варто висловлювати. Зі мною у Вас жодних юридичних стосунків немає. Грошей я у Вас не брав і не просив. Є для того інша структура. От з неї і питайтесь - як так получається, що "все законно" а при цьому активістам вдається домогтись зупинки будівництва. Навіть просто на папері, бо приписів НК поки не горить бажанням дотриматись.
    На відміну від іншої сторони, всю інформацію, що я надаю - підтверджую посиланнями на документи. НК цим похизуватись не може.
    А Ви вже собі самі вирішуйте на кого результативніше впливати, на мене чи на НК.

17. Kyc

Kyc Member

У мене таке враження що п. Лімін хоче допомогти вирішити усі бумажні питання НК за певну суму винагороди. Ну то скажіть прямо і одразу, а то ходите все навколо

18. VovanVovan

???

19. Lee Min

Я всі свої поради - опублікував безкоштовно. А стосовно вирішувати, у НК на то юристи є. Так що моєї участі вони не потребують. Та і я цими справами займатись не люблю. Погодження то не моє. А от проконтролювати - це залюбки. Безкоштовно.

20. Kyc

Kyc Member

Ви занадто багато витрачаєте свого часу, як для людини яка безкоштовно контролює питання яке її стосується дуже опосередковано (на скільки я розумію, Ви навіть не живете в тому гуртожитку поруч).

а де твій аватар? :)