ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

НК не проводить "громадські слухання". Почитайте, як мають ті слухання виглядати. Для цього є ціла Постанова КМУ.
    А те що проводиться тут - так власне зібрання мешканців не можуть скасувати порушення норм НК. Не може громада за рахунок "пофарбованого парканчика" дати дозвіл на будівництво. Це не в нашій компетенції.
    А стосовно того, що я говорю, що все незаконно, так це підтверджує Інспекція ДАБК. Якщо Ви маєте, як спростувати якісь з моїх тверджень - прошу дуже. Якщо ні - то навіщо Ви пишете гнівні повідомлення не маючи на це підстав?
    Наскільки проблеми НК легко вирішити - зроблять висновок державні органи.
    В подальшому прошу не провокувати мене на пусту балаканину, я такі речі ігнорую. На мою думку дискусію треба вести на фактичній основі, а не на емоціях і образах. Конструктиву в тому - нуль.

2. Kyc

Kyc Member

Що ви добиваєтесь, щоб ми пішли забирати кошти ? Чи може хочете погратися на недобудові в себе на районі ?

3. Lee Min

Чого я добиваюсь - описував вже неодноразово. Засмічувати форум повторно не буду. Просто перечитайте попередні мої пости.

4. pcheLko

pcheLko Member

Пане Лі, не відходьте від теми"нехай чужі проблеми вас не г..ть"це щодо паперів нк,а
    вони все виправлять а як нв то ми самі якось без вас розберемось за свої кошти.Як ви такий слухняний громадянин то не тут і не біля нк слід мудрувати, а йти до аналогів Януковичів львівських які дали дозволи а потім вирішили що їм замала заплатили, які ще вам жителю району нароблять біди як нк забереться геть, а ваші літи бкдуть лазити по недобудові,
    ЩЕ РПЗ ВАС ПИТАЮ ЯК О МУДРІЙШОГО ЩО МЕШКАНЦІ ГВРТОДИТКУ, НАВІТЬ НЕ МАЛОСІМЕЙКИ А ГУРТОЖИТКУ МАЮТЬ ДО НК
    P.S власне ми пайовики теж громада і жителі України, а жителі гуртожитку порушують наші права згідно Конституції і зазіхають на наше майно, бо власне кожна цеглинка зараз належить нам на рівні з нк бо ми за неї заплатили.

5. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Лі Мін роздуплися вже нарешті і оприділись , що ти хочеш. Недобудови ти не хочеш і будувати ти не даєш ( образно кажучи). НК знайшои якись компроміс з мешканцями - тебе знов не влаштовує. Може ще тобі стіну побілити ? Що значить не задоволений будовою - до твого будинку витримані норми ?

6. Lee Min

Ну нарешті. От і я вже скільки переконую, що зайнялись би тим НК. Бо то Ваші кошти. А я в свою чергу захищаю свої права. І поки що з боку інвесторів аргументації не чути. Лише "злослівя". Я тут не Вас переконую, а інформую в межах того, що знаю.
    І не потрібно вважати, що будь-що робиться на-зло інвесторам. І з чиновниками зараз ведеться дуже багато переписки. В тому числі і мною. І якщо у Вас виникнуть проблеми, через недобропорядність НК, то і претензії мені не варто висловлювати. Зі мною у Вас жодних юридичних стосунків немає. Грошей я у Вас не брав і не просив. Є для того інша структура. От з неї і питайтесь - як так получається, що "все законно" а при цьому активістам вдається домогтись зупинки будівництва. Навіть просто на папері, бо приписів НК поки не горить бажанням дотриматись.
    На відміну від іншої сторони, всю інформацію, що я надаю - підтверджую посиланнями на документи. НК цим похизуватись не може.
    А Ви вже собі самі вирішуйте на кого результативніше впливати, на мене чи на НК.

7. Kyc

Kyc Member

У мене таке враження що п. Лімін хоче допомогти вирішити усі бумажні питання НК за певну суму винагороди. Ну то скажіть прямо і одразу, а то ходите все навколо

8. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

???

9. Lee Min

Я всі свої поради - опублікував безкоштовно. А стосовно вирішувати, у НК на то юристи є. Так що моєї участі вони не потребують. Та і я цими справами займатись не люблю. Погодження то не моє. А от проконтролювати - це залюбки. Безкоштовно.

10. Kyc

Kyc Member

Ви занадто багато витрачаєте свого часу, як для людини яка безкоштовно контролює питання яке її стосується дуже опосередковано (на скільки я розумію, Ви навіть не живете в тому гуртожитку поруч).

11. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Аналогія , коли на українській правді опублікували запис коломойського з ткаченко і всі як стадо жваво почали писати на сергія лещенка що нащо йому то треба, займися своїми справами, в країні купа інших справ, що він засланець і так.д

Менталітет певно, бо логіки тут нема, допомагаєш людям аби було як в цивілізованому світі а тут тобі образи кидають, шукають в тобі ворога ..

Корупція настільки стала частиною нашого життя, що все, що веде до правди сприймається як ненормальним, чимось ганебним

• Подобається Подобається x 2
  12. passer by

passer by Member

а що форум здох? де всі? чи вже будинок збудували?

13. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ще сі не вернули з шишликів

14. mikeng

mikeng Well-Known Member

може просто, на рідні села роз"їхались)

15. Fear

Fear Well-Known Member

Lee Min, то не ти, випадково в касці з цеглинами по будівнцтву ходиш?
    :bandera:

16. Green belt

Green belt Well-Known Member

так
    бо
    З людьми не ведуть переговори, а Ви потрапляєте "під гарячу руку".
    Розповідала людина що займалась консультаціями вкладників "проблемного будівництва" що робота з жителями Львова проходить значно складніше ніж з жителями Києва, певне менталітет такий.

17. Grek

Grek Well-Known Member

В групі НК Вконтакті вже опублікували три декларації на перші три секції

• Подобається Подобається x 1
  18. Fear

Fear Well-Known Member

А Ви вважаєте НК проблемним будівництвом?

Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk

19. gjg

gjg Member

Як справи? що нового на будівництві? як сусіди ? декларації на будівництво вже опубліковані.які ще притензії можуть бути до забудовника ? тим паче що архітектор залишилася та сама що була.

20. Lee Min

Ну я навіть не знаю, не хотілось вже втручатись без рішення відповідних органів, але нові декларації, ну я навіть не знаю. Для чого цей фарс - мені не зрозуміло. Ну от скасували першу декларацію за конкретне порушення. Дивимось нову декларацію - рівно те саме порушення. Перевірте номер наказу та дату документу, через який скасували першу декларацію, і номер наказу та дату вказаного в новій. Всього-то поміняли назву документу (ще питання наскільки це взагалі правомірно). Ну але навіть висновки писати не хочу. Якась нездорова ситуація.

а де твій аватар? :)