ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Сайт інспекції ДАБК обновили. ТУТ

2. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Я навіть боюся уявити, що зараз почнеться.

3. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Лі мін, ми ( мешканці ) дружно порадили, і прийшли до висновку що ти долбо...йоб ( нехай пробачать мені жінки )

4. Smith Wesson

Почалося...

5. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

не тішся, ти теж !!!

6. Kyc

Kyc Member

Ти не прав, він хоч підтвердив на ділі свої слова. До речі Лімін, шо там з вашими зборами коли мають відбутись

7. Lee Min

Збори ічора перенесли на сьогодні. Не в самий зручний момент правда. Проте я слабо зараз уявляю вплив цих зборів на ситуацію. Тепер все залежить не стільки від громади, скільки від рішень НК стосовно легалізації забудови. Сподіваюсь весь цей час їхнього скромного мовчання вони готували зміни до генплану. Доречі, думаю, буде корисно, якщо інвестори теж будуть на зібранні. Оголошували, що буде Головний Архітектор Проекту НК, і буде представлена концепція змін по архітектурі кварталу. Можливо когось це зацікавить. Але одразу попереджую - ці збори зазвичай несуть не дуже багато конструктиву, бо обговорення часто зводяться до якихось незначущих дрібниць.

8. Smith Wesson

Де тут втіха є? Чи ти написані прості слова на емоції вмієш розбивати? Толерантніше та адекватніше до людей треба ставитися. Лімін нічого поганого не розмістив, а вказав на офіційне підтвердження чуток, а то далі товкли би воду в ступі.

9. Kyc

Kyc Member

А чому перенесли, не знаєш ? Запитай будь-ласка цікаво

10. Lee Min

Озвучено було форс-мажорні обставини у представників ГО "Розвиток громади". Вони були на початку, але вибачились, і після телефонного дзвінка швидко зібрались і поїхали на якийсь "інший об'єкт, бо там форс-мажор". Так що ми потеревенили між собою і розійшлись. Сьогодні буде дубль-два.

11. passer by

passer by Member

Це тільки інформація що декларацію скасовано, але там немає нічого пояснено по якій причині скасували. Якщо ДАБК виявив порушення або визнав свою некомпетентність при попередньому розгляді питання це одна сторона. Може бути інша сторона, що скасовано по заяві самого НК.

12. Lee Min

Якщо сьогодні покажуть припис про скасування - спробую сфотографувати і опублікувати тут. Не знаю чи сам НК би це ініціював, бо нову декларацію їм буде не дуже просто зареєструвати.

13. Kyc

Kyc Member

Дай будь-ласка знати чи всетаки зібрались з ГО і шо рішили. Думаю, вам також не потрібна та недобудова

14. Lee Min

Це питання теж обговорювалось вчора. Нам та недобудова абсолютно нідочого. Компромісний варіант в любому випадку передбачатиме добудову тих секцій, що вже розпочаті (в межах поверховості зазначеної в дозволах), а також інших секцій, хча мабуть не всіх. Громада ж буде вирішувати, які б грунтовні вимоги могли б бути для задоволення громадських потреб района. Підозрюю, що буде озвучена пропозиція про заміну в проекті декількох житлових секцій на школу або садочок. Далі піде бюрократія. Ну це лише здогадка. Скоро буде видно.

15. tolshal

tolshal Member

Lee Min, ГО "Розвиток громади" пішли Харабару визволяти. Харабара без хабара)))) хтів очолити Львівське ДАІ, а йом у не дали, шкода хлопа. А окрім Харабари та Пулія "Розвиток громадини не зробив за своє життя, звиняйте ні чого))) http://www.032.ua/news/570634
    І тіко спортивні молодики з невідомої організації«захищають» згорьованого Харабару та Ліміна)))

• Подобається Подобається x 1
  16. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Зрозуміло, хочете завдати НК максимально можливих збитків, щоб більше не мав змоги демпінгувати))

17. Dmytro D

Dmytro D Active Member

Я вже писав про ціну 5000-6000 в Чернівцях і Івано-Франківську. Напевно там інакша ситуація з відкатами владі))

18. Сьогодні були проведені Громадські слухання між мешканцями сусіднього будинку та представника Забудовника. Між двома сторонами була домовленність про відновлення будівництва. Будівництво буде відбуватись з 8:00 до 21:00, вихідні у Державні свята, та зроблені певні вимоги по благоустрою території.

• Подобається Подобається x 4
  19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А до чого тут мешканці сусіднього будинку? Навіщо у них брати дозволи і про щось домовлятись? Є законний час коли можна будувати.

20. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Те що вдалося домовитись - це добре.
    А що з декларацією?

а де твій аватар? :)