ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Dmytro D

Dmytro D Active Member

Smith Wesson,напишіть чесно яка собівартість метра у Львові в будинку 10 поверхів в середній віддаленості від центру. Ви ж працюєте в цій сфері, тому в курсі)) А то чомусь в Франківську 5000-6000 нормальна ціна,а у нас ні!)

2. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Не напишу, щоб не поповнити армію безробітних ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

350-400$

4. Yorck

Yorck Member

Яка там "буря"? :facepalm:http://vk.com/club71592867 - тут йде обговорення.

5. нутелла

нутелла New Member

Я, коли побачила НК, то дуже загорілася, почали шукати частину грошей, яку нам не вистачало для купівлі квартири. І поки шукали, тут таке... Я дуже і дуже надіюся, що НК таки добудує всі будинки і жодних проблем мешканці цих будинків мати не будуть. Хай би доказали всім,що законне житло за такі гроші таки існує. В іншому випадку я просто розчаруюся і зрозумію одне,що доступне житло - це все балачки і мрії, тому, що людям з середніми статками 900-1000 дол за квадратний метр платити ні з чого. І оміряна квартира буде все більше і більше недосяжною. За всіх хто уже придбав квартири в НК молюся і тримаю кулачки, і надіюся що коли все вирішиться в позитивному руслі теж придбаю там житло.

• Подобається Подобається x 3
  6. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Не знаю чому, але мені НК якось приємна кантора.
    Вчора полазив по їх сайту. Зроблений цікаво. Купа відео знімають. Короче, докладають зусилля, щоб прорватись в цей ринок.
    Гроші люблять спокій, тим більше інвестовані. Тому ясно що львівські старожили (Ріел, Екодім...) їм пхатимуть палки в колеса, бо НК є фактично демперами ринку нерухомості Львова. Сусіди в цьому ж районі на 4-6 тисяч дорожче продають житло.
    Думаю, майбутнім власникам не слід чекати, що отримають дуже якісне житло. Хоча й те, що зараз продають за дорого, часто далеко не відповідає рівню тих грошей. За 5000 й буде якість на 5000. Але комусь НК допоможе отримати першу власну домівку. Особисто я "за" те, щоб НК далі у нас будував. Найняли б охорону нормальну, аби розігнати провокаторів на будові. Зловили б пару жіночок, які блокують будови, виставили б їм рахунок за простій.
    Щось НК поводиться дуже чесно і делікатно з ними.
    А те, що більшість не мають нормальних документів у Львові - так це наша норма життя.

7. Dmytro D

Dmytro D Active Member

яка жахлива ситуація в Вашій сфері, прямо як до війни в союзі))) Після купівлі житла в новобудові більше схиляюся до того, що наступна покупка буде в іншому місті. Бажання зв"язуватися з брехунами, які тільки мають бажання до наживи не хочеться в ніякому разі. На теперішню ситуацію у Львові не можна вже дивитися без жалю і сліз. Тільки у нас міська влада може дозволити, а потім захотіти ще наживи і вставляти палки в колеса. Та й самі забудовники вже перегнули палку з ціною - було би за що платити такі кошти!

8. Petrovych

Petrovych Member

ООО, ви ще на вторинному ринку не купували, ось де справжня жесть

9. Dmytro D

Dmytro D Active Member

після того, як на батьківську приватизовану квартиру ще в перших хвилях приватизації не змогли знайти підтвердження, хоча сертифікат про приватизацію є виданий, я зрозумів, що вторинка ще та лотерея)) Як виявилося в той час сертифікати видавали, гроші брали, а офіційно нічого не оформляли!!! Ось які схеми були))

10. Smith Wesson

Цікаво що то за інше місто, краще за Львів, де живуть одні правдоруби, невже Донецьк?

11. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Сайт інспекції ДАБК обновили. ТУТ

12. Smith Wesson

Я навіть боюся уявити, що зараз почнеться.

13. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Лі мін, ми ( мешканці ) дружно порадили, і прийшли до висновку що ти долбо...йоб ( нехай пробачать мені жінки )

14. Smith Wesson

Почалося...

15. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

не тішся, ти теж !!!

16. Kyc

Kyc Member

Ти не прав, він хоч підтвердив на ділі свої слова. До речі Лімін, шо там з вашими зборами коли мають відбутись

17. Lee Min

Збори ічора перенесли на сьогодні. Не в самий зручний момент правда. Проте я слабо зараз уявляю вплив цих зборів на ситуацію. Тепер все залежить не стільки від громади, скільки від рішень НК стосовно легалізації забудови. Сподіваюсь весь цей час їхнього скромного мовчання вони готували зміни до генплану. Доречі, думаю, буде корисно, якщо інвестори теж будуть на зібранні. Оголошували, що буде Головний Архітектор Проекту НК, і буде представлена концепція змін по архітектурі кварталу. Можливо когось це зацікавить. Але одразу попереджую - ці збори зазвичай несуть не дуже багато конструктиву, бо обговорення часто зводяться до якихось незначущих дрібниць.

18. Smith Wesson

Де тут втіха є? Чи ти написані прості слова на емоції вмієш розбивати? Толерантніше та адекватніше до людей треба ставитися. Лімін нічого поганого не розмістив, а вказав на офіційне підтвердження чуток, а то далі товкли би воду в ступі.

19. Kyc

Kyc Member

А чому перенесли, не знаєш ? Запитай будь-ласка цікаво

20. Lee Min

Озвучено було форс-мажорні обставини у представників ГО "Розвиток громади". Вони були на початку, але вибачились, і після телефонного дзвінка швидко зібрались і поїхали на якийсь "інший об'єкт, бо там форс-мажор". Так що ми потеревенили між собою і розійшлись. Сьогодні буде дубль-два.

а де твій аватар? :)