ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Kyc

Kyc Member

Провокацією займаєтесь Ви. Публікуючи ті твердження що "одна баба сказала" на зібранях ГО

• Подобається Подобається x 1
  2. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Моя думка, що НК добудує той ЖК, але якою поверховістю (кров'ю), в які строки та чи будуть ті 13 секцій тут тяжко в такій ситуації спрогнозувати. Ажіотаж навколо будови в кінцевому результаті когось одного зробить переможцем.

3. Kyc

Kyc Member

Також Вам як представнику конкурентів задам провокативне питання:
    На сьогоднішній день є реклама Ріела та Інтергалбуда з «новими цінами» (я розумію що вони попадали) також мені відомо що на Малоголосіївський ціна опустилась на 500 грн. протягом минулого міс.
    За словами Ліміна
    Цитата Lee Min
    Земля не в оренді, а в постійному користуванні. Може якщо комусь відомо, що за неї платять кошти - повідомте будь-ласка. В оренду НК вона здається теж не надана. Будівництво ведеться на основі інвестиційної угоди. Міфічний навчально-виробничий центр або готель, заради якого наче НК дозволили будуватись на генплані на сайті я не помітив. А землі там, перепрошую дуже немало, і вартість в неї не мала. Навіть якщо в оренду взяли б НК ту землю, то так можна взяти в оренду на рік-два, збудувати що завгодно і продати разом з землею вже. Зараз же по суті так і робиться. НК продає окрім будинків землю, яка йому ніяк не належить. І якщо хтось думає, що це юридична колізія, або передбачена процедура - то спробуйте таке найти в законодавстві. Слава Богу - інтернет тепер дає таку можливість
    Складова вартості метра житла включає в себе немалу вартість землі. Так ось скажіть будь ласка що на Вашу думку впливає на такий стан речей, це що у Львові земля подешевіла чи можливо валюта впала (в «Новій Оселі» мені чітко заявили що вони прив’язані до валюти) ?

4. Grek

Grek Well-Known Member

5. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

:girl_angel:Та пусте... Ми вже звикли.

п.с. і цей, Ви там дуже сильно не переживайте за нас, бо ще, не дай боже, заробите собі якусь хворобу!

6. DmitryAkulich

DmitryAkulich New Member

7. passer by

passer by Member

Вчора був в міській раді по особистих питаннях. В той час коли, я там був, до кабінету (то був 449-б кабінет) зайшов один мужчина і задав питання наскільки законне чи не законне будівництво на Пулюя. Я був би не звернув на це уваги, але мене вразила відповідь однієї працівниці. Вона сказала: "Я знаю про це будівництво, я там живу. Там будинку не збудують, то не законно, тому що люди навколишніх будинків не хочуть цього будівництва. Ну і ще там документів в них немає."
    Ось такі пироги. Комусь дуже не хочеться щоб там був будинок.

8. DmitryAkulich

DmitryAkulich New Member

"Люди не хочуть будівництва", ДАБК тепер не вирішує питань будівництва. ОФІЦІЙНОЇ інформації щодо будівництва ніхто з ДАБК не давав, а те що говорять "жіночки" це просто слова.

9. Yorck

Yorck Member

Я вчора був у ВР України...вирішував питання з повернення НДС...так ось дві прибиральниці ( ой, робітниці ВР) там казали, що вулицю Полюя заселять китайцями ,а у кабінеті 456-14-Ф32 я достаменно чув, що на місті гуртожитка буде 145-поверховий будинок з вертолітнимим площадками. "Ось такі пироги. Комусь дуже... хочеться щоб там був будинок."

10. passer by

passer by Member

можеш не вірити, але то факт. Якщо чесно то я також зацікавився тим будинком. нормальний район. Тепер я на роздоріжжі бо думав купляти в Рясному, а тут не зрозуміло ще нічого.

11. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Краще купи в Рясному, а ще краще в Рясне 2 - нам потрібні нормальні сусіди, і ще Лі Міня з собою забери, і бабу Марусю!!!!
    Не хочу я , щоб мої діти з твоїми дружили ....

12. passer by

passer by Member

а прийдеться. нікуди не дінешся:uaflag:.

13. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

тут карстові пустоти, літаки над головою, краще бери в Рясному.
    До речі, не забуть в кабінеті 595 Б у тих жіночок уточнити сттуацію на ринку нерухомості в Рясному

14. Grek

Grek Well-Known Member

15. passer by

passer by Member

ти краще розкажи що там на зібранні було. де поділась декларація ?

16. Kyc

Kyc Member

Шеф ! Усьо пропало !

17. Petrovych

Petrovych Member

Друзі, то що там на зустрічі було ?

18. Grek

Grek Well-Known Member

19. mikeng

mikeng Well-Known Member

Шось якась тишина тут, чи не перед бурею?

20. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Вртість землі коливається від району. В глуші доведеться заплатити пару мільйонів за 10 років оренди, ближче до центру ціни можуть рости в геометричній прогресії. Тут тяжко сказати. Валюта своє зіграла то точно, основне здорожчання матеріалів відбувалося протягом квітня-травня. Можливо і в червні ріст продовжився, ще просто не аналізував, всіх накладних не бачив. Оплата праці наразі не зросла, але прогнозую до кінця року потрохи піднімуть, хоча все залежить від жадності власників. Транспорт та відповідно оренда техніки зросли із-за пального.

а де твій аватар? :)