ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Нині була зустріч мешканців (тих хто там живе біля будови)та ГО. Завтра буде зустріч майбутніх мешканців, представнікив НК, и всіх бажаючих.

• Подобається Подобається x 1
  2. pcheLko

pcheLko Member

Де йти і коли прийти?

3. mikeng

mikeng Well-Known Member

детектив жестяковий
    Бажаю відстояти свої права вкладникам, тримаю кулаки

4. Завтра одночасно відбудеться 2 зібрання на 19.00 , одне з мешканцями і Юрієм Сусляком, інше з ГО на Пулюя.

Пан Юрій пояснив, що на будову не поїде, а відправить туди своїх представників.

5. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Ох і весело сьогодні буде на зібранні.
    Маю дуже неприємну новину для інвесторів, але наразі мушу її перевірити, чи то не вброс конкурентів.

6. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

що саме ? можеш написати навіть неперевірену внформацію, а ми будем перевіряти

7. Smith Wesson

Є інформація, що декларацію на ведення робіт НК сьогодні було скасовано.

8. Kyc

Kyc Member

як на мене Ви нагнітаєте ситуацію, про це вже Лімін торочить з вчорашнього дня, проте на прохання надати документи пропав взагалі

9. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Ну це ми ще вчора чули(

10. Smith Wesson

Щось пропустив.

11. Lancaster

Ця інформація була вчора озвучена на зібранні мешканців гуртожитка(

12. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

яка Ваша роль тут ? вкидувати інформацію ?

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Проходив на днях біля НК - вікна вже на балконі були вставлені на 1 поверсі.

14. Smith Wesson

Така як і всіх, читай правила форуму.

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

Зрозуміло, мені інформація надійшла сьогодні від працівника міськради, а тут того не бачив, от і написав, тим більше до знайомого не можу дозвонитися, що теж тут купив квартиру, хоча я його всіляко відмовляв, то думав що прочитає ввечері.

15. Kyc

Kyc Member

а яким саме чином Ви хотіли перевірити інформацію, перед тим як її опублікувати, можливо краще зараз це зробити, а не посилатись на працівників міськради ????

16. Цікаво, звідки така інформація береться про скасування декларації. На оФіційному сайті ДАБК є розділ "СКАСОВАНІ ДЕКЛАРАЦІЇ" де вказується всі зміни. Перед тим як висловлювати свою невірну думку, потрібно перевіряти.

17. Petrovych

Petrovych Member

18. Lancaster

Особисто відправила запрос на надання інформації про декларацію на початок будівельних робіт в ДАБК,чекаємо відповіді.

19. Smith Wesson

Хотів відправити запрос в ДАБК. Але бачу вже випередили.

20. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Перечитайте будьласка моє повідомлення уважніше, а тоді вже задавайте провокативні запитання. Я прямим текстом писав, що документів ще не бачив. І не писав про скасування декларації, хоча про це вчора на зібранні оголосили.
    Не розумію оцього нагнітання атмосфери. Таке враження, що комусь дуже кортить понервувати клієнтів НК. Дочекаємось офіційних даних - тоді поговоримо. Можливо, якщо сьогодні на зібранні дадуть копію - опублікую сюди.

а де твій аватар? :)