ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Dmytro D

Dmytro D Active Member

прямо масонська ложа))) людина має бажання Вам допомогти (краще хай зараз все вспливе і вирішиться, ніж потім виявиться при здачі в експлуатацію), а Ви кучкуєтеся не для тих цілей!!! Чи Ви не бачите наслідків цього всього? Будинок побудують, в ньому буде світло і вода, але правда "будівельні" по цінам для юридичних організацій. Можна буде спокійно в ньому жити, але права власності всі будуть оформляти роками через суд! Чи Ви думаєте що всі проти Вас?))

• Подобається Подобається x 1
  2. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Хто йому мішає тут це все робити, допомагати і т.д.

3. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Лі, Ви принесете свою дупу на зібрання, чи будете надалі робити вигляд, що не помічаєте запрошень?

4. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Дивлячись на всю цю ситуацію, яку ми майбутні мешканці що сподівались спокійно отримати своє житло ( на яке дехто збирав роками), хочу сказати наступне. Не знаю хто з якою метою робить дописи на цьому форумі, хто виявиться в кінцевому результаті правий, та знаю точно одне. Не дай Боже ніколи нікому з Вас дорогі активісти чи правильно сказати свідомі мешканці що дбають про свій район опинитися в такій ситуації в якій зараз є люди які з надією чекають на своє помешкання.

Окремо хочу "подякувати" пану Ліі за те що допомагає нинішнім міським чинновникам заграбастати ринок нерухомості під своє крило.

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Більше сказати нема що, на душі хре....во (думаю не тільки мені, а ще 110 сім'ям):facepalm:

5. misterM

misterM Member

Я так розумію ви прийшли з зустрічі?

Пане, Lee Min, я так розумію те, про що там говорилося, вас цілком влаштовує?
    І тепер ви, з високо піднятою головою, з почуттям виконаного обов'язку, задоволеного самолюбства можете посміятися над нами, лохами, які можливо останні кошти вклали в свою мрію.
    І не треба мені тут нести брєд, що тепер все буде по ЗАКОНУ.

6. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Не знаю, чи далеко Ви стояли від мене, і може чули про що я говорив, але далеко не в тому руслі, про яке говорите Ви. Стосовно сьогоднішніх новин (поки що не буду розголошувати, бо документів особисто не бачив) але можу сказати тільки одне - я давно висловлював свою позицію, як ці всі речі привести до компромісного варіанту. Те, про що йшлося на зібранні - це не планувалась, як фінішна точка. Нікому тут в районі не потрібні ці 3-хповерхові недобудови.
    Я не скажу, що не радий давно прогнозованому мною рішенню ДАБК, але не як кінцю забудови, а як початку притягнення Діексбі до приведення своєї будови в законне русло. Повного алгоритму цієї процедури я ще не знаю.
    Ви дарма вважаєте, що існує мета позловтішатись. Мені, чесно кажучи, давно уявлялось, як почуваються в цій всій ситуації інвестори. І я розумію, що в цьому ціновому діапазоні квартири купляють не "мажори". Тому не варто звинувачувати мене в якомусь особистому неприязному ставленні до інвесторів. Хоча дехто, я так бачу, на це може б і заслуговув.
    Знову ж таки, катастрофи не вбачаю, варіанти рішень проблеми є, і зараз НК максимально потрібно зайнятись тим, щоб організувати процес. Швидше визнає помилки і почне їх виправляти - швидше і сам заробить коштів, і реалізує свої зобовязання перед інвесторами.
    А тут вже буду старатись допомогти порадами, в межах звісно своєї компетенції, і це далеко не заради НК.

7. Kyc

Kyc Member

а що за рішення ДАБК ? загрузіть сюди

8. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Нічого не розумію.
    Може хтось мені пояснить, про яку це зустріч йде мова вище?
    Та що мала бути завтра, чи нє?

9. pcheLko

pcheLko Member

Так пробачте, мо не в тему, але якщо міліція не йде до нас йдемо до них, якщо влада не реагує на поркшення збоку провокаторів йдемо до них вони ж певно давали дозволи?а цікаво якщо скинутись всім пайовикам і спалити щось у конкурентів, або закидати шлюх яйцями, або ж запросити хлопців з 90 х до палатки з шлюхаии....отож ....
    P.S запросила зік який висловлюється що він з народом і за люстрацію...хай зніме ті палатки в спалене майно, і ще б тих хлопців з 90 х попитати хто їм заплатив?і як на мене клин клином вибивають.

10. Fantazy

Fantazy Active Member

Завтра зустріч як і домовлялись інвесторів та НК. А сьогодні була зустріч ГО та мешканців гуртожитку на якій ГО сказала що в них є документи про те, що НК має знести те що є зараз і почати все робити з самого початку (узгодити документацію, провести громадські слухання і почати будувати по допустимих нормах, ітд).

• Подобається Подобається x 2
  11. Нині була зустріч мешканців (тих хто там живе біля будови)та ГО. Завтра буде зустріч майбутніх мешканців, представнікив НК, и всіх бажаючих.

12. pcheLko

pcheLko Member

Де йти і коли прийти?

13. mikeng

mikeng Well-Known Member

детектив жестяковий
    Бажаю відстояти свої права вкладникам, тримаю кулаки

14. Завтра одночасно відбудеться 2 зібрання на 19.00 , одне з мешканцями і Юрієм Сусляком, інше з ГО на Пулюя.

Пан Юрій пояснив, що на будову не поїде, а відправить туди своїх представників.

15. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Ох і весело сьогодні буде на зібранні.
    Маю дуже неприємну новину для інвесторів, але наразі мушу її перевірити, чи то не вброс конкурентів.

16. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

що саме ? можеш написати навіть неперевірену внформацію, а ми будем перевіряти

17. Smith Wesson

Є інформація, що декларацію на ведення робіт НК сьогодні було скасовано.

18. Kyc

Kyc Member

як на мене Ви нагнітаєте ситуацію, про це вже Лімін торочить з вчорашнього дня, проте на прохання надати документи пропав взагалі

19. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Ну це ми ще вчора чули(

20. Smith Wesson

Щось пропустив.

а де твій аватар? :)