ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

З ким саме з Керівництва спілкувались ??

2. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Ми повідомили старшого менеджера( так як ми це зрозуміли) і нам відповіли що довели до відома своє керівництво.

3. Lancaster

4. Grek

Grek Well-Known Member

Ця ГО сьогодні засвітилась іще в одному "проекті" в якому вони виступають за призначення на посаду начальника ДАІ пана Харабару - http://zik.ua/ua/news/2014/07/07/gr...ennya_harabary_nachalnykom_lvivshchyny_503561

5. Oleg Login

Oleg Login Member

Ооо,бачу нерви на пределе,розкидуєшся образами,провокативні питання.нарешті починає доходити ,шо будова незаконна і документів нуль.як можна зупинити законне будівництво?,ну раз два,на третій раз будівельники визивають міліцію,всім пишеться адміністративка і допобачення,а тут вже раз 10-тий зупиняється,і тільки обіцянки шо до понеділка розрулять.

6. VovanVovan

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Хіба шлюху назвати "шлюхою" це образа ??
    Може Ви мені заперечите і доведете, що люди які продаються за гроші не шлюхи ??
    Чи може мене переконаєте, що ті дві шлюхи силять там за ідею ??
    Слухаю уважно слухаю ваші коментарі і аргументи !!

• Подобається Подобається x 1
  7. Einstein

Einstein New Member

Шлюха - жінка легкої поведінки, розпутниця, повія або на галицькому діалекті лярва, чи то пак шмата )) Але оскільки там страйкують люди чоловічої статі, то Ви їх як на мене таким чином образили ... Їм би пасувала кличка жи́голо - платний партнер для танців у нічних ресторанах, а також чоловік, який надає послуги чоловічої проституції ))

8. VovanVovan

в даному випадку "шлюха" це людина яка продає себе, свою совість і мораль за гроші. Тому "шлюха" і ніяк не інакше

9. Oleg Login

Oleg Login Member

я ось наприклад,теж проти будівництва в мене під вікнами,яке як вияснилось шей незаконне, але, ну і чорт вже з тою будовою,якби воно небуло таке масштабне,13 будинків за 15метрів в мене від вікна,і я буду завжди проти неї.І я невважаю шо я продаю свою совість чи мораль,а ті хто в наметах,думають напевно так само,просто вони більш радикальніше настроєні за мене,.

10. Oleg Login, цікаво як це ви відстань міряли? На зустрічі було це питання, сказали що там ніяких 15 метрів не буде, відстань буде така яку дозволяють норми.

11. Lancaster

Олег,пора би Вам зрозуміти нарешті,що будова там всерівно буде.Можливо 4 і 5 секції не побудують,як казав пан Сусляк,але всерівно будівництво буде тривати.

12. Радикально настроєні заробити грошей, не більше. Чомусь під другими будовами ніхто палатки не ставить, де більш значні порушення (наприклад будова де під вінкнами буквально в декілька метрів балон з газом від заправки).

Ви то чому в паладці не сидете, якщо так настроені проти будівництва?

13. passer by

passer by Member

Дивина та й годі. Сьогодні зайшов на цей форум. Перечитав його і диву дивуюсь. Не даром кажуть в народі "І сам не гам, і другому не дам".
    Ситуація така ж як і в державі в східних регіонах.
    Комусь вигідна така ситуація щоб не велось будівництво, але шановні чи не шановні протестувальники, своїми діями ви провокуєте іншу сторону. Люди вкладають кошти і немалі кошти. Ці мітинги доведуть до бійки. Спалили трактора чи що то там було. А завтра хтось підпалить той будинок з протестувальниками. Воно вам треба? Давайте жити мирно не сваріться а допомагайте один одному. Мені однаково як закінчиться це протистояння. Я не маю там жодного інтересу, але якщо б я був потенційним покупцем квартири, я б таки знайшов спосіб протидіяти тим мітингувальникам.
    Народ не забувайте третій закон Ньютона: на кожну дію є рівна і протилежна їй протидія. Переможців в цій війні не буде. В суспільстві й так градус нетерпимості великий. Я недавно повернувся з Донецька. Не дай Бог щоб таке творилось в нас. Будьте мудрішими.

14. Oleg Login

Oleg Login Member

це і є наслідок протесту жителів району,зменшили кількість поверхів відняли парочку секцій.інакшими методами їх ввести в законні рамки не получається.

15. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Не хотів втручатись, але вже раз розмова зайшла про обміри - то я особисто міряв відстань від секції, що зараз найбільше збудована (перепрошую, не знаю, який номер) до гуртожитка. Актуальна зараз відстань - 36 метрів. Кутова секція, і всі решта секцій, що паралельні до гуртожитка по проекту наведеному частково в групі НК вконтакті мають відступати від вже існуючої на 22 метри в осях. 36 - 22 = 14м. Можна враховувати похибки в замірах, ще різні чинники, але між 14 і 20-ма метрами (як говорять норми) є суттєва на мій погляд різниця.
    Дивує позиція НК. В них щоразу знаходять якісь недоліки паперів, проекту, ще чогось, а вони щоразу кажуть що ми якраз зараз займаємось переробкою. На зустрічі п.Юрій Сусляк взагалі сказав, що секцій навпроти гуртожитка поки що не будують, і там взагалі тільки паркінг буде. Питається, невже в НК в проектній групі та юридичному відділи сидять м'яко кажучи "невігласи", яких поки не тикнеш в недоліки, самі нікуди не рухаються. Весь час все мусять виправляти, як студенти. Складається враження, що розрахунок був на те, що "якось проскочимо". А тут не пощастило. "Шльондри" завадили певно.

16. Lancaster

Рада що Вас нарешті почули.Але всерівно НК там побудує будинок.

17. Oleg Login

Oleg Login Member

І слава Богу якщо відстань буде згідно норм,сам особисто виходив і недав з іншими жетелями будинку,їм перенести свій паркан ще на 5 метрів ближче до будинку .

18. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Як на мене, що вважати конфліктуючими сторонами мешканців сусідніх до будови будинків та інвесторів - це нагнітання "базарного" способу спілкування. Мешканці сусідніх будинків мають претензії виключно до НК, а не до людей, які на мою особисту думку, були ошукані тим же НК. Не дарма зараз НК щоразу відмовчується змушуючи інвесторів самим розбиратись в ситуації, і вести спори з мешканцями. Зрозуміле бажання інвесторів не втратити кошти, але питання стосовно цього може вирішити тільки НК. І від того, що інвестори в будь-якому інформаційному полі донесуть свій негатив до сусідів, ситуація не зміниться. У НК проблеми з паперами в першу чергу, а не з сусідами. З сусідами, слава Богу питання в більшості вирішено. Основні моменти по шуму і дискомфорту від будівництва - наче не піднімаються. Якісь речі стосовно проекту - теж мешканці поки не втручаються, бо нема фахового заключення. Тому всі претензії, що є - лишаються виключно в юридичній площині, а не нарівні конфлікту з сусідами.

19. Oleg Login

Oleg Login Member

будинок,може два три.но не 13)

20. Lancaster

Ну тіште себе двома чи трьома будинками,а НК як захоче так і побудує.

а де твій аватар? :)