ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Якщо є якась така ситуація, то напишіть в приват конкретніше, хто, де, які папери відомі. Якщо забудова незаконна - залюбки потероризую інспекцію Дабк. Може хоч працювати навчаться. Прошу зразу врахувати, що я не ГО, і сил на всі будови в місті мені не стане. Тому якщо в Вашій ініціативі, Ви готові боротись з незаконною будовую - то всіма знаннями допоможу.

2. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

хтось знає що за організація Розвток Громади і керівник Роман Дуда.
    Таке враження що її створили саме під цей проект ???

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Я не збираюсь боротись, просто цікаво - ви візметесь за іншу будову - чи маєте тут безпосередній інтерес. Просив коротко - так чи ні. Дякую.

3. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Конкретної якоїсь інформації по цій громаді в неті немає.Звідки вона взялася,цікаво...)

4. misterM

misterM Member

І бажано, щоб на цю зустріч запросили представників ГО (не пані Марію), а дійсно людей які в тому петрають, які зможуть пану Юрію поставити незручні запитання

Особисто мене вже просто відновлення будівництва не влаштує.

5. Petrovych

Petrovych Member

Оця ?

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "РОЗВИТОК ГРОМАДИ"
    ( ГО"РОЗВИТОК ГРОМАДИ" ) 35854452 79019, Львівська обл., місто Львів, ВУЛИЦЯ ЗАВОДСЬКА, будинок 19 не перебуває в процесі припинення

БОЛЮХ РОМАН ЗІНОВІЙОВИЧ
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 0.00
    ЖУКОВСЬКИЙ ІГОР ВЯЧЕСЛАВОВИЧ
    ПАЗАН ТАРАС ВАСИЛЬОВИЧ

ХІДЧЕНКО ВЕРОНІКА ОЛЕКСАНДРІВНА - керівник з 14.05.2014;

ХІДЧЕНКО ВЕРОНІКА ОЛЕКСАНДРІВНА - підписант з 14.05.2014

Телефон 1: 80667012856

6. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Панове, ну раз намічається така п"янка, то може за одне навідаємось і на будову?
    Зловимо Лі Міна, посадимо на пеньок - ну і т.д.))
    А зі шлюхами.... зі шлюхами навіть не знаю що робити:blush:

• Подобається Подобається x 1
  7. Lancaster

Бажано щоб в середу вдень хтось побував на будівництві і подивився реальну картину,щоб знати що казати в офісі.

8. misterM

misterM Member

Прийти спонтанно в офіс це не вихід, ну зустріне нас якийсь менеджер і знову нагодує ’завтраком’.
    Треба добиватися офіційної зустрічі з паном Юрієм, ГО, ...

А так це буде в пусту витрачений час

9. Lancaster

Так ми повідомили пані Мар'яну про нашу зустріч.Чекаємо від неї відповіді.А з приводу ГО,то не проблема,вони на будові кожен день там.

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

Отже,в середу на 19:00 в центральний офіс просимо зібратися майбутніх власників квартир.Керівництво ми попередили,і вже повідомили їм годину.Будемо бачити чи приїдуть.

10. misterM

misterM Member

Пане, Lee Min, а ви не бажаєте в середу до нас приєднатися і задати питання керівництву НК,
    ну і звичайно ж обговорити відповіді?

11. VovanVovan

З ким саме з Керівництва спілкувались ??

12. Lancaster

Ми повідомили старшого менеджера( так як ми це зрозуміли) і нам відповіли що довели до відома своє керівництво.

13. Lancaster

14. Grek

Grek Well-Known Member

Ця ГО сьогодні засвітилась іще в одному "проекті" в якому вони виступають за призначення на посаду начальника ДАІ пана Харабару - http://zik.ua/ua/news/2014/07/07/gr...ennya_harabary_nachalnykom_lvivshchyny_503561

15. Oleg Login

Oleg Login Member

Ооо,бачу нерви на пределе,розкидуєшся образами,провокативні питання.нарешті починає доходити ,шо будова незаконна і документів нуль.як можна зупинити законне будівництво?,ну раз два,на третій раз будівельники визивають міліцію,всім пишеться адміністративка і допобачення,а тут вже раз 10-тий зупиняється,і тільки обіцянки шо до понеділка розрулять.

16. VovanVovan

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Хіба шлюху назвати "шлюхою" це образа ??
    Може Ви мені заперечите і доведете, що люди які продаються за гроші не шлюхи ??
    Чи може мене переконаєте, що ті дві шлюхи силять там за ідею ??
    Слухаю уважно слухаю ваші коментарі і аргументи !!

17. Einstein

Einstein New Member

Шлюха - жінка легкої поведінки, розпутниця, повія або на галицькому діалекті лярва, чи то пак шмата )) Але оскільки там страйкують люди чоловічої статі, то Ви їх як на мене таким чином образили ... Їм би пасувала кличка жи́голо - платний партнер для танців у нічних ресторанах, а також чоловік, який надає послуги чоловічої проституції ))

18. VovanVovan

в даному випадку "шлюха" це людина яка продає себе, свою совість і мораль за гроші. Тому "шлюха" і ніяк не інакше

19. Oleg Login

Oleg Login Member

я ось наприклад,теж проти будівництва в мене під вікнами,яке як вияснилось шей незаконне, але, ну і чорт вже з тою будовою,якби воно небуло таке масштабне,13 будинків за 15метрів в мене від вікна,і я буду завжди проти неї.І я невважаю шо я продаю свою совість чи мораль,а ті хто в наметах,думають напевно так само,просто вони більш радикальніше настроєні за мене,.

20. Oleg Login, цікаво як це ви відстань міряли? На зустрічі було це питання, сказали що там ніяких 15 метрів не буде, відстань буде така яку дозволяють норми.

а де твій аватар? :)