ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. mikeng

mikeng Well-Known Member

питання не в лампочках і розетках а щоб взагалі побудували те що обіцяли
    зрештою проводку є сенс самому зробити перед штукатуркою

2. gjg

gjg Member

трошки ніби все заспокоюється,слава богу,може хтось знає чи активно будують?як зараз мешканці сусідніх будинків,чи ще є претензії і якщо є то які.?

3. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

думаю в когось ще є претензії ...http://zik.ua/ua/news/2014/07/02/u_lvovi_na_vulytsi_pulyuya_goriv_ekskavator_502302

4. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

На даний момент НК веде будівництво, хоч і меньш активно, ніж раніше, але можливо це більше повязано з технологічними причинами. В любому випадку по ночах поки спокій перестали порушувати, будмайданчик не розширюють. Тому активна фаза мітингів поки-що припинилась. Зараз конфлікт перейшов в юридичну площину. Наскільки мені відомо - подані заяви про злочин до прокуратури, заяви про скасування декларації до ДАБК, та заяви до міськвиконкому, про відкликання правових підстав на користування землею, в звязку з порушеннями. Коли будуть відповіді - постараюсь зробити фото і викласти на загальний розгляд.

5. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Ким подані заяви ?? Мешканцями гуртожитку ??

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

відповіді прийдуть безпосередньо Вам ?

6. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Деякі подані мешканцями, деякі ГО, деякі відповіді прийдуть особисто мені.

7. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  8. tolshal

tolshal Member

Lee Min, А Ви яку конкуруючу контору представляєте? Що так взялись з "НК"? Для справедливості візьмісться за "Рієл", "Добру оселю" тощо. Бо листи мають прийти Вам, розяснення даєте Ви тощо... А відповідь ДАБК - підтверджує станом на сьогодні будівництво цілком законне, що і тре було довести. P/S Кіко бабла хочете зрубити з "НК", що підпалюєте еск?

9. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Я тут прочитав що лі мін живе із видом на будову. Мені так цікаво що відбувається на будові, але немає можливості часто тути заїжджати. Лі мін, будь другом, зроби добру справу - викладай фотки будови щодня. Думаю лайків буде набагато більше і для нас інформативніше. Сорі за ти.

10. tolshal

tolshal Member

serhiy nk, То точно, а давно кітайоси на Пулія оселились?

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

serhiy nk, Сергій, а ти менеджер НК, чи майбутній мешканець?

11. Oleg Login

Oleg Login Member

незнаю хто там поджигатєль,але пожарку визивати прийшлося мені..бо походу тим охоронцям взагалі побарабану було...той екскаватор горів хвилин 40, диміща на весь район,а охороні посрать.

• Подобається Подобається x 1
  12. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Tolshal. Майбутній мешканець.

13. Fantazy

Fantazy Active Member

а ви 40 хвилин дивились як він горить? чому не викликали раніше? :)

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Людина може дивитись вічно, як горить вогонь.... тече вода і працюють люди (пожежники) :)))

• Подобається Подобається x 1
  15. tolshal

tolshal Member

А якщо ця людина ще й "коктелі молотова" вміє добре кидати))) То можна дивитися і дивитися

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

serhiy nk, І я також, а в якій секції жити плануєте, на якому поверсі, квартирі ? кіко платежів вже зробили до НК?

16. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Ніхто незнає що сьогодні знову трапилося на будівництві? Кажуть що зупинили будівництво(

17. misterM

misterM Member

Воно призупинене ще від учора.
    Ніби ведеться слідство по підпалу екскаватора, працює слідча група.
    З понеділка мають відновити будівництво.

18. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Вартувало би поставити веб камери. Інвестори б бачили як йде будова. І була би відеофіксація всіляких "двіженій". НК прислухається?

19. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Дякую.

20. Grek

Grek Well-Known Member

а де твій аватар? :)