ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Відповідаю:
    1. Якщо маєте на увазі конкретно будівництво НК - то стосунку не маю жодного, окрім сусідства з будмайданчиком. Якщо в загальному, то до будівництва маю пряме відношення, бо маю архітектурну освіту і займаюсь відповідною діяльність. Випереджаючи наступні домисли, до багатоквартирної забудови у м.Львові жодного стосунку не маю. Багатоквартирні проектував лише по області.
    2. Думаю, авторство запитань не має жодного значення. Важливіше, які відповіді були дані. На відеозаписі добре чути. На питання про землю пан Юрій відповів в більшому неправдиво, хоча і визнав, що за цільовим призначенням земля не належить до забудови житлом. Про АПЗ п.Юрій так само відверто злукавив, заявивши, що АПЗ ніхто не скасовував, і що воно дійсне на весь термін будівництва. Чому на конференції не було аргументованих спорів? Тому що на ній не було представлено документів. Оспорювати чутки ніхто не збирався. Скани паперів зявились на сайті пізніше. А в полеміку з п.Юрієм без паперових доказів вступати не було жодного сенсу. Для цього є органи прокуратури і ДАБК. Як зявились папери - навів всю аргументацію і посилання на законодавство для того, щоб виявити для інвесторів, що їх обманюють, коли переконують, що з паперами все добре. Те що папери є - не означає, що вони відповідають законодавству. На мою думку - мені вдалось це довести. Якщо хтось має іншу інформацію - прошу дуже, залюбки послухаю.

2. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Дякую

3. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Сьогодні отримала документ з ДАБК[​IMG]

4. VovanVovan

цей документ прикріпити до входу у гуртожитку !!!

5. Lee Min

Пробачте, а що такого важливого Ви побачили в цьому "документі", від чого у "мешканців гуртожитку" мали б пропасти всі питання?. Просто цікаво.

6. Может уже хватит по кругу одно и тоже. Мы поняли , что у НК есть проблемы. Они эти проблемы устраняют, и это не супер проблемы, которые нереальны. Так что стройка продолжается, документы исправляются или что то там нет так, я вобще уже не понимаю . А про громадські слухання. Давайте для начала вы дружно помитингуете , чтобы вобще начал работать на все 100 % ЗУ Про місцеве самоврядування , а потом вернемся к громадськім слуханням.

Расскажите лучше, сколько сейчас стоит электропроводка примерно на 100 кв.м. и на каком этапе надо ее начинать делать.??? Я знаю, здесь есть умные ))))))

7. VovanVovan

за одну "точку підключення" беруть від 40 грн. все залежить від Ваших побажань - може бути 2 розетки і одна лампочка на кімнату, а може ...
    проводку в ідеалі протягнути по початку штукатурки

8. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Мо-ло-дець! Купити Вам морозиво?

• Подобається Подобається x 3
  9. Andriyovych

Andriyovych New Member

Ціна передбачає й певну якість. Так це не елітне житло, але зате його можливо придбати. І ціна не накручена!

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

• Подобається Подобається x 1
  10. mikeng

mikeng Well-Known Member

питання не в лампочках і розетках а щоб взагалі побудували те що обіцяли
    зрештою проводку є сенс самому зробити перед штукатуркою

11. gjg

gjg Member

трошки ніби все заспокоюється,слава богу,може хтось знає чи активно будують?як зараз мешканці сусідніх будинків,чи ще є претензії і якщо є то які.?

12. VovanVovan

думаю в когось ще є претензії ...http://zik.ua/ua/news/2014/07/02/u_lvovi_na_vulytsi_pulyuya_goriv_ekskavator_502302

13. Lee Min

На даний момент НК веде будівництво, хоч і меньш активно, ніж раніше, але можливо це більше повязано з технологічними причинами. В любому випадку по ночах поки спокій перестали порушувати, будмайданчик не розширюють. Тому активна фаза мітингів поки-що припинилась. Зараз конфлікт перейшов в юридичну площину. Наскільки мені відомо - подані заяви про злочин до прокуратури, заяви про скасування декларації до ДАБК, та заяви до міськвиконкому, про відкликання правових підстав на користування землею, в звязку з порушеннями. Коли будуть відповіді - постараюсь зробити фото і викласти на загальний розгляд.

14. VovanVovan

Ким подані заяви ?? Мешканцями гуртожитку ??

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

відповіді прийдуть безпосередньо Вам ?

15. Lee Min

Деякі подані мешканцями, деякі ГО, деякі відповіді прийдуть особисто мені.

16. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  17. promisto

promisto Well-Known Member

Круто!

Хоча може бути і таке:
    Lohotron ENTERTAINMENT представляет: Втрачені гроші

• Подобається Подобається x 1
  18. tolshal

tolshal Member

Lee Min, А Ви яку конкуруючу контору представляєте? Що так взялись з "НК"? Для справедливості візьмісться за "Рієл", "Добру оселю" тощо. Бо листи мають прийти Вам, розяснення даєте Ви тощо... А відповідь ДАБК - підтверджує станом на сьогодні будівництво цілком законне, що і тре було довести. P/S Кіко бабла хочете зрубити з "НК", що підпалюєте еск?

19. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Я тут прочитав що лі мін живе із видом на будову. Мені так цікаво що відбувається на будові, але немає можливості часто тути заїжджати. Лі мін, будь другом, зроби добру справу - викладай фотки будови щодня. Думаю лайків буде набагато більше і для нас інформативніше. Сорі за ти.

20. tolshal

tolshal Member

serhiy nk, То точно, а давно кітайоси на Пулія оселились?

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

serhiy nk, Сергій, а ти менеджер НК, чи майбутній мешканець?

а де твій аватар? :)