ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Очевидно, конструктивного діалогу з Вами не передбачається, а в дебати на сторонні теми не вступаю. Дакую, що цікавитесь моїми дописами.

2. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Та не звертайте на мене уваги, я троль:preved:
    А Ви добрий дядько, живете поряд, хочете допомогти...

Декілька місяців він потратить на "переробку проекту для приведення його у законне русло" - це повний п-ц!:facepalm:
    А можете представитись? Країна повинна знати своїх героїв:)))

• Подобається Подобається x 1
  3. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Ви реальний психолог.Я не помилився. Я впевнений був що в питанні поради щодо першого внеску (забрати чи ні), ви дасьте саме таку нейтральну відповідь. Ви тут в нас взагалі реальний нейтралітет у всьому. Ви що на роботу не ходите? Бачу маєте купу вільного часу на величезні "проповіді" для нас усіх.Чи можливо то і є Ваша робота;)

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

А взагалі це все психологічний прийомчик. Пан lee своєї мети досягає тим що ми реагуємо на його дописи, він сам це сказав. Цього і треба було досягнути.

4. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Сьогоднішній допис пан Lee зробив о 03.47 год ранку!! Він хто - альтруїст ? Людини пів ночі сидить перед компом щоб донести до на інформацію ?? Яка мета ??

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

Гроші модеш віддати мені!!! Я знаю, що з ними зробити

5. Oleg Login

Oleg Login Member

оп ля..от і викрили пана Lee,замудро гоорить та шей поночам,це полюбому подвійний агент.)))

6. kabanYra

Так, ми молодці:rock:
    Женіть його в шию, агент з нього нікудишній)
    І гроші відберіть! Він їх не відробив.

п.с. Понабирають по оголошенню:ireful1:

7. kabanYra

Привіт. Прийміть, будь ласка, замовлення на листопад - одне літаюче ліжко для мене, і шафу 1x2 для пана Лі.

8. Yorck

Yorck Member

Шановний Lee, що до цільового призначення землі ,тона пресконф-ції було сказане,що при створенні ОСББ призначення землі змінять. Спеціально спитав знайомого юриста, той підтвердив, що це цілком законна процедура.
    Може це Ви не почули, а не журналісти, чи присутні були такі тупі/некомпетентні/проплачені (потрібне підкреслити), що "не почувши відповідь на питання" казали "дякую"?!
    Усі питання, про які Ви так багато пишете обговорювалися на пресконф-ії, як на мене, досить зрозуміло.
    Вам не сподобалось, що розділили журналістів й громадян? На це також була відповідь. І, дивлячись на той балаган, що влаштувала одна доволі голосна пані важко із таким форматом не погодитись.

9. VovanVovan

сьогодні був на Пулюя - крани працюють:)

10. Lee Min

Якщо Ви звернули увагу, при аналізі усіх зачіплених мною питань, я посилаюсь на закони та інші нормативно-правові документи. Якщо Ви знайшли в моїх словах перекручення фактів, або невідповідність законодавству - будь-ласка вкажіть на це. Я не можу сперечатись зі "знайомим юристом", не бачачи і не чуючи аргументації. Це апріорі нонсенс.
    Журналісти почули слова, слова, слова. Формат прес-конференції не передбачав незручних запитань. А про папери, які журналістам не були показані, але потім виставлені на сайті НК - вже написано достатньо. Якщо Ви вважаєте, що десь я помилився в своїх посиланнях - будь-ласка вкажіть.
    Формат прес-релізу - справа забудовника. Його задача була цілком зрозуміла. Зробити максимально привабливе інформаційне поле для реклами, а всі проблемні питання розглянути в "вузькому колі" без виносу назовні.

11. VovanVovan

В мене особисто до пана Lee два запитання -
    1. яке Ви маєте відношення до будівництва в цілому ??
    2. на конференції питання стосовно землі були задані, але не Вами а мною. Чому Ви не задали питання п. Юрію в такому форматі, як тут написано - конкретні питання з посиланнями на Закони ??? Дякую.

12. Lee Min

Відповідаю:
    1. Якщо маєте на увазі конкретно будівництво НК - то стосунку не маю жодного, окрім сусідства з будмайданчиком. Якщо в загальному, то до будівництва маю пряме відношення, бо маю архітектурну освіту і займаюсь відповідною діяльність. Випереджаючи наступні домисли, до багатоквартирної забудови у м.Львові жодного стосунку не маю. Багатоквартирні проектував лише по області.
    2. Думаю, авторство запитань не має жодного значення. Важливіше, які відповіді були дані. На відеозаписі добре чути. На питання про землю пан Юрій відповів в більшому неправдиво, хоча і визнав, що за цільовим призначенням земля не належить до забудови житлом. Про АПЗ п.Юрій так само відверто злукавив, заявивши, що АПЗ ніхто не скасовував, і що воно дійсне на весь термін будівництва. Чому на конференції не було аргументованих спорів? Тому що на ній не було представлено документів. Оспорювати чутки ніхто не збирався. Скани паперів зявились на сайті пізніше. А в полеміку з п.Юрієм без паперових доказів вступати не було жодного сенсу. Для цього є органи прокуратури і ДАБК. Як зявились папери - навів всю аргументацію і посилання на законодавство для того, щоб виявити для інвесторів, що їх обманюють, коли переконують, що з паперами все добре. Те що папери є - не означає, що вони відповідають законодавству. На мою думку - мені вдалось це довести. Якщо хтось має іншу інформацію - прошу дуже, залюбки послухаю.

13. VovanVovan

Дякую

14. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Сьогодні отримала документ з ДАБК[​IMG]

15. VovanVovan

цей документ прикріпити до входу у гуртожитку !!!

16. Lee Min

Пробачте, а що такого важливого Ви побачили в цьому "документі", від чого у "мешканців гуртожитку" мали б пропасти всі питання?. Просто цікаво.

17. Может уже хватит по кругу одно и тоже. Мы поняли , что у НК есть проблемы. Они эти проблемы устраняют, и это не супер проблемы, которые нереальны. Так что стройка продолжается, документы исправляются или что то там нет так, я вобще уже не понимаю . А про громадські слухання. Давайте для начала вы дружно помитингуете , чтобы вобще начал работать на все 100 % ЗУ Про місцеве самоврядування , а потом вернемся к громадськім слуханням.

Расскажите лучше, сколько сейчас стоит электропроводка примерно на 100 кв.м. и на каком этапе надо ее начинать делать.??? Я знаю, здесь есть умные ))))))

18. VovanVovan

за одну "точку підключення" беруть від 40 грн. все залежить від Ваших побажань - може бути 2 розетки і одна лампочка на кімнату, а може ...
    проводку в ідеалі протягнути по початку штукатурки

19. kabanYra

Мо-ло-дець! Купити Вам морозиво?

• Подобається Подобається x 3
  20. Andriyovych

Andriyovych New Member

Ціна передбачає й певну якість. Так це не елітне житло, але зате його можливо придбати. І ціна не накручена!

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

а де твій аватар? :)