ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Ну, хорошо. Но ситуация же по идеи решается. Платятся штрафы , изменяется документация. Все приводится по нормам и строительство продолжается.

• Подобається Подобається x 2
  2. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Впевнений, що якийсь вихід з того існує, але бачу, що без зміни проекту, повторного процесу узаконення не обійтись. Тут головне, щоб у забудовника була на то добра воля. Бо економічно йому не дуже буде це вигідно, але якщо впруться рогом і з одного і з іншого боку - то проблема може розтягнутись на роки.

• Подобається Подобається x 1
  3. gjg

gjg Member

Хтось може обяснити як можна було починати таку будову без усіх належних документів? Зайшовши на Львівський ринок фірмі яка невідома і непідготовити все що потрібно ,що це зухвалість? чи впевненість чи кидалово? І чи потім ці квартири можна буде подарувати,продати і тд.Чи будуть всі належні документи?

4. Grek

Grek Well-Known Member

Якщо хтось буде на прес-конференції сьогодні, то зніміть на відео те що там будуть розповідати.

5. mikeng

mikeng Well-Known Member

+1 , було б супер цікаво
    А хтось буде з тих хто тут є на форумі?

6. Fantazy

Fantazy Active Member

Буде, але можливості знімати на відео не буде. Перекажемо на словах. Хоча я думаю хтось точно буде знімати (наприклад Zik :) )

7. Grek

Grek Well-Known Member

ЗІК часто виствітлює так як вважає за потрібно або так як попросять грошодавці.Навіть це відео з Павлівим де більшість ключових цитат конкретно по даній ділянці вирізано. Тому хотілось би бачиту повну картинку.

8. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Якщо не буде можливості знімати - запишіть, будь-ласка, на диктофон:)

9. mikeng

mikeng Well-Known Member

На Вас вся надія

10. Grek

Grek Well-Known Member

А хтось вже чув інформацію про чергове перенесення прес-конференції???

11. Fantazy

Fantazy Active Member

вона сьогодні - на даний момент триває, спочатку керівництво дає інтервю журналістам, а потім для всіх інших окремо (мабуть щоб балаган не створювати)

12. Oleg Login

Oleg Login Member

А чому,НК незапросив на цю пресконференцію,тих,через кого вони мусили її робити,мешканців мікрорайону ???

13. Fantazy

Fantazy Active Member

чому ж не запросив -http://vk.com/club71592867 (тут є інформація про прес-реліз)

14. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Власне я чомусь великої кількості мешканців і не бачив, лише дві білокурі панянки,зірки інтервю в усіх новинах, як я зрозумів були представниками гуртожитку. Відколи у нас мешканці такі свідомі стали і так сильно переживають за своїх майбутніх сусідів :nea: .Цирк на дроті.Виходить що прийти покричати під будинком в нас народ вміє, більш нічого. Людоньки добрі відкрийти свої очі. Лишуть Вам під носом недобудову, де будуть щурі і бомжі жити, або знайдеться інший забудовник який все одно зведе тут багатоповерхівку івас питати ніхто не буде. Однак, як наслідок ,більше сотні людей пайовиків постраждають від ваших діянь. Та будьте ви людьми врешті решт.

• Подобається Подобається x 5
  15. Oleg Login

Oleg Login Member

просто на зборах мешканців,представники НК сказали шо прес реліз буде в середу десь в районі будівництва,потім написали в групі, шо перенесли і час і місце.

16. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Не знаю що там мешканцям казали, та Ваші так звані ініціатори того всього дійства прекрасно знали де і коли відбудеться прес реліз, власне оці дві білокурі панянки. Чому мешканцям гуртожиткі вони не повідомили це інше питання, напевно про час мітингів вам вчасно повідомляли, чи я не правий. Тепер напевно вам розкажуть те що собі захочуть,Вас ж там не було. Робіть висновки самі!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

• Подобається Подобається x 1
  17. tolshal

tolshal Member

18. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Хто знімав зустріч представників НК ,пайовиків і жителів гуртожитків сьогодні в Ріосі? Якщо є такі,викладіть для всіх.Будемо вдячні.

19. Vlads

Vlads Active Member

я))
    зараз на ВК в групу завантажу і сюди кину)
    просто там запису півтори години, щось скидає довго(((

20. Vlads

Vlads Active Member

https://vk.com/video241799380_169838075

а де твій аватар? :)