ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Та там нормальний район, обласна лікарня, автовокзал, ринок, та й скільки того Рівного, я туди як зі Львова приїзжаю, то рух машин як у селі (не в образу рівнянам).

2. нутелла

нутелла New Member

Сто відсотків погоджуюся. Як журналіст скажу, статтю писав лінивий журналіст. Вся інформація з форумів і дописів -не перевірена. Єдине на що спромоглася та журналістка так це піти в офіс НК та міську раду. Вона пише про проблеми з орендою землі, так чому не пішла в училище і не дізналася там, на яких умовах вони дали цю землю НК. Далі згадується прокуратура - чому нема жодних коментарів цієїструктури. Потім відгуки погані мешканців Хмельницького (погана цегла і все таке). То варто все-таки перевірити ту інформацію - поїхати в Хмельницький і поспілкуватися з мешканцями, які реальнотам роблять ремонти а може й живуть,поспілкуватися з незацікавленими будівельниками хай оцінять вже збудований будинок. Те ж можна і у Львові зробити - привезти на будову подивитися хорошого будівельника - незацікавленого ні в чому, хай оцінить. Одним словом ця стаття Зіку зовсім не показник.Таку статтю міг будь-хто написати, перед тим почитавши форуми.

Я теж зацікавилася НК, але тепер чекаю, що з того всього буде.

3. Grek

Grek Well-Known Member

4. tolshal

tolshal Member

5. Кто там был когда, когда Павлів давал интервью ? Просто не выдернуто ли это из контекста ?
    И еще здесь точно было строители, архитекторы , скажите действительно ли 36 метров, как там говорит женщина. Читаю нахожу максимум только про 20 метров.
    Спасибо.

6. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Ірено, стосовно 20 метрів - Ви не помиляєтесь. Дійсно норма трішки меньша за озвучену в інтерв'ю. Проте і 20 там немає. Я заміряв особисто, але поки не було ще фундаментної плити 2-ї секції. Що стосується розповіді пана Павліва, то інтерв'ю дуже обрізане. Він виступав перед спільнотою, сподіваюсь хтось викладе повну версію. Також виступали представники з Укрдержекспертизи. Те що показали в сюжеті - лиш вершина айсберга. Там було показано цікаві папери, і розказані цікаві факти. Чекаємо повної версії. Дивно, що ЗІК так порізав сильно.

7. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Якщо можна,будь ласка,хоча б коротко про цікаві факти.

8. Kyc

Kyc Member

Мені цікаво такі "шуміхи" на усіх новобудовах, чи тільки там де вклався я ))))

• Подобається Подобається x 1
  9. Lee Min

Якщо коротко то основні тези такі:
    - Львівська міська рада надала дозвіл на проектування на тій ділянці, проте призначення землі не змінила. Тут виникла колізія стосовно призначення будівництва. Пан Павлів демонстрував державний акт на землю.
    - Заяву на отримання Містобудівних умов та обмежень до департаменту містобудування забудовник лише 4.06.2014 (по памяті кажу, але точно на початку цього місяця). Заяву пан Павлів продемонстрував.
    - Департамент відмовив забудовнику в наданні містобудівних умов та обмежень, в звязку з тим, що будівництво на ділянці вже велось.
    - Попередній документ-підстава для розробки проекту від міськради (АПЗ) був чинний максимум лише до 2010 року.
    - Проект забудови наданий замовником не відповідає рішенню ЛМР про надання дозволу на проектування.
    - Представники експертизи доповідали, що проект, який подавався на експертизу і те що будується зараз - різні проекти. Доказів не наводили, але я їх знаю особисто, люди дуже досвідчені, і підстав їм недовіряти не маю.
    Це коротко, що згадав. Може хтось щось ще може згадати. Я пропустив хвилин 5 початку виступу Павліва.

10. Ну, хорошо. Но ситуация же по идеи решается. Платятся штрафы , изменяется документация. Все приводится по нормам и строительство продолжается.

• Подобається Подобається x 2
  11. Lee Min

Впевнений, що якийсь вихід з того існує, але бачу, що без зміни проекту, повторного процесу узаконення не обійтись. Тут головне, щоб у забудовника була на то добра воля. Бо економічно йому не дуже буде це вигідно, але якщо впруться рогом і з одного і з іншого боку - то проблема може розтягнутись на роки.

• Подобається Подобається x 1
  12. gjg

gjg Member

Хтось може обяснити як можна було починати таку будову без усіх належних документів? Зайшовши на Львівський ринок фірмі яка невідома і непідготовити все що потрібно ,що це зухвалість? чи впевненість чи кидалово? І чи потім ці квартири можна буде подарувати,продати і тд.Чи будуть всі належні документи?

13. Grek

Grek Well-Known Member

Якщо хтось буде на прес-конференції сьогодні, то зніміть на відео те що там будуть розповідати.

14. mikeng

mikeng Well-Known Member

+1 , було б супер цікаво
    А хтось буде з тих хто тут є на форумі?

15. Fantazy

Fantazy Active Member

Буде, але можливості знімати на відео не буде. Перекажемо на словах. Хоча я думаю хтось точно буде знімати (наприклад Zik :) )

16. Grek

Grek Well-Known Member

ЗІК часто виствітлює так як вважає за потрібно або так як попросять грошодавці.Навіть це відео з Павлівим де більшість ключових цитат конкретно по даній ділянці вирізано. Тому хотілось би бачиту повну картинку.

17. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Якщо не буде можливості знімати - запишіть, будь-ласка, на диктофон:)

18. mikeng

mikeng Well-Known Member

На Вас вся надія

19. Grek

Grek Well-Known Member

А хтось вже чув інформацію про чергове перенесення прес-конференції???

20. Fantazy

Fantazy Active Member

вона сьогодні - на даний момент триває, спочатку керівництво дає інтервю журналістам, а потім для всіх інших окремо (мабуть щоб балаган не створювати)

а де твій аватар? :)