ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Прес реліз перенесено на четвер.Сказали що керівництво перенесло.:ireful1:

2. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Завтра відбудеться прес конференція з керівництвом НК в їхньому офісі ( центральному)

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

звідки взнали ???

3. Lancaster

Тільки що в офіс дзвонила,там і сказали

4. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

о_ООйойой, та щож це робиться?? В училища два місяці тому спі-дили землю і будують на ній будинок)) а училище про то не знає:dntknw:
    а може і знає, але нічого не робить, бо воно училище ресторанного сервісу та туризму а не юридичний університет)))

• Подобається Подобається x 1
  5. VovanVovan

нам потрібно обмінятись номерами телефонів, щоб ми могли обмінюватись оперативно інформацією. Я питався в менеджерів коли конференція - у відповідь - не знаю , слідкуйте в Контакте. Нах... мені ваша група в контакте, я що цілий день за компом сиджу ???

6. Lancaster

Тільки що взнала що прес реліз буде в четвер о 12:30,тільки місце вони ще уточнять.

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Подушка - то не так страшно. Могли сказати, що там під землею руїни Трипільської культури і тому будувати там не можна.

• Подобається Подобається x 3
  8. Lancaster

Скоро і до того дійде,коли всі аргументи закінчаться)))

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Тільки я думаю там не вул.Шевченка а проспект Шевченка 11,там знаходиться прес клуб

Нарешті є час і місце)

9. Joll

Joll Well-Known Member

Ви праві, у нас на вул. Шевченка під цим номером лише магазини автозапчастин, дверей і сантехніки числяться, плюс житловий будинок.
    Бажаю міцних нервів та витримки інвесторам НК, все обов"язково налагодиться!

• Подобається Подобається x 2
  10. Lancaster

Дякуємо за такі побажання)))

11. Einstein

Einstein New Member

Привіт всім, я читаю цей форум день в день ще задовго до підписання договору і вкотре переконуюсь в єдності українців. Якщо після підтвердження достовірності факту що з документами все ок будуть продовжуватись мітинги, я більш ніж переконаний що ми друзі зруйнуємо в саркастичному напрямку прислів'я, що в справжнього галичанина свято не тоді коли в сусіда телятко народилася, а тоді коли корова здохла ) І я особисто буду відстоювати свої права на мітингу за продовження будівництва і за Набережний Квартал зокрема ! P.S. Це не була інформація на правах реклами, а всього лише банальне бажання не втратити гроші які мені не з неба впали ... Але є інший розвиток подій який лячно уявити - що якщо з документами в них проблеми і добудувати їм не дадуть ні конкуренти, ні сусіди з навколишніх гуртожитків ? Що в такому випадку робити нам довірителям ?

12. Grek

Grek Well-Known Member

Вчора на громадських слуханнях був присутній директор Департаменту містобудування Львівської міської ради Андрій Павлів. Він давав якісь коментарі журналістам. Хто знає, що він розказував? Бо щось ніде в пресі не пише про його коментарі по цій забудові.

13. VovanVovan

14. Вы это видео к чему ?
    А ссылка уже была, там уже геотооая информация поменялась от самих активистов.

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

' некоторая

15. Keith

Keith Well-Known Member

Це відео з Рівного, там на Холмі Слави (!) почали були дійсно незаконне будівництво , дерева повирубували собі в парковій зоні і вперед. Були чутки що то від НК , але не знаю чи так. До Львова то відношення не має, не та ситуація. Там хлопці дійсно молодці, не дозволили будуватися ще на стадії риття котловану . А тут:sad:
    П.с. Вкладникам НК у Львові бажаю найскорішого вирішення проблеми у вашу користь! Тримаю кулачкі за вас!

16. Fantazy

Fantazy Active Member

Вчора будували, а сьогодні робітники зранку прийшли і розійшлися. Може хтось знає що відбувається?

17. DmitryAkulich

DmitryAkulich New Member

Щойно був поруч з будівництвом, так усе в порядку, майстри працюють, крани також. Немає причин для хвилювання.

18. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Теж маю інфу від Рівненських партнерів по будівництву, що то НК.

19. DmitryAkulich

DmitryAkulich New Member

Не дозволили але скільки секцій вже стоїть збудованих.

20. Keith

Keith Well-Known Member

Не плутайте! Збудовані і недобудовані (поки що) секції з гучною назвою Набережний Квартал знаходяться майже в центрі Рівного ( перехрестя Чорновола та Степана Бандери ) , а це що на відео- окраїна міста, Холм Слави . До того ж представники НК відхрещуються від того будівництва, що на відео.
    П.с. Рівне -маленьке місто, і коли на Холмі Слави почали зводити паркан , то вже кожна собака знала про скандал і незаконне будівництво.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)