ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Сьогодні хмельничанин на форумі skyscrapercity.com виклав свіжі фото комплексу у Хмельницьку. Місце там краще, збоку малоповерхова забудова. У Львові очевидно невдало вибрали то місце на Пулюя.

2. Fantazy

Fantazy Active Member

Хто сьогодні був на пікеті? Про що говорили, до чого домовились?

3. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Був справжній цирк,хоча зі сторони було і страшно на це все дивитися.Кричали що якщо в четвер не буде всіх документів,будуть палити шини і кидати коктейлі молотова.Загалом треба чекати середи і прес релізу.

4. Fantazy

Fantazy Active Member

Якщо це справа рук конкурентів (аж занадто очевидно), то навряд чи вони заспокояться навіть при представленні всіх документів.

5. Lancaster

НК сказали що коли вони на прес релізі покажуть всі документи,то якщо всерівно ті акції і далі будуть,цим буде займатися прокуратура.

• Подобається Подобається x 1
  6. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

ХТО ??????? сказав
    чому не було жодного представника НК сьогодні на мітингу ??
    крім простих менеджерів , які нічого не вирішують ??

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

цирк цирком, але позитиву мало. При такому розкладі нести наступний платіж бажання зовсім немає.

7. Lancaster

Так,за другий платіж страшно,будемо бачити до кінця тижня що буде,а далі вже щось будемо вирішувати(((

8. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Такс, а ну не вішати носи! Якщо з документами все гаразд а протести будуть продовжуватись -вийдемо і дамо відсіч! (згідно з закону, кожен громадянин західної України має право на коктейль:bandera: )

p.s.З огляду на те, скільки квартир вже продано - кілька сотень можна зібрати без проблем.

• Подобається Подобається x 3
  9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

сумніваюсь, що цифри реальні

• Подобається Подобається x 1
  10. serhiy nk

serhiy nk Active Member

вже більше сотні зробили перший платіж. а дехто вже й другий робить!
    так що реальні.

11. kabanYra

Може і не реальні, може нас буде значно менше... Але нам є за що боротися!
    Особисто я готовий стояти на смерть, ібо мене все одно вб"ють, якщо я залишуся без квартири і без грошей:)))

12. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Якщо з документами все гаразд .....

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

звідки дані?

14. Не пора ли дружно расслабиться ? )))
    уже тема про НК ставится какой юмористической страничкой. Версии все меняются информация про НК меняется. Например , уже все забыли про воды типо уже их там нет, появилась воздушная подушка ))) Мы уже смеялись, что к концу недели там окажется, что спящий вулкан таится )
    На счет кирпича. в одной ГО скинули ссылку, ну и там вот такая цитата
    «Далее. Дом с первого этажа возводится из красного кирпича. Поверьте, этот кирпич марки 150 от любого винницкого производителя не отвечает требованиям прочности на изгиб, поэтому все местные подрядчики, хоть и стараются экономить, но не позволяют себе использовать красный кирпич ниже 5-го этажа. А первые этажи всегда кладут из более дорогого силикатного кирпича», — уверяет Виталий Юрьевич.
    Короче из чего строить уже тоже все запутались.
    На счет низкой стоимости, все покупатели НК прекрасно понимают , что они еще около 1000 - 1500 потратят как минимум на работы ,с этим жильем и выйдет коробка не в 5900 , а в 7000-8000 грн. Ну , хоть убейте, ну не слышала я и не видела, что бы купили квартиру в новостройке , а там ну просто заходи и ламинат стели и обои клей. Так что по качеству работ , будем делать ремонты будем выкладывать фото)
    А с документами, верится , что все штрафы , которые есть заплатят,приведут все что надо в порядок и проблем не возникнет.
    А по поводу покупателей, мы несколько раз приходили в офис, и знаете, то что мы хотели было куплено в 3 секции , и во второй выбирали побыстрому , чтобы успеть, такую же историю, что хотели поменять этаж, но уже не было на что менять, это мы говорили в банке с покупательницей. Поэтому я не думаю, что все покупатели НК , это 10 человек с форума, а их намного больше )))
    И на последок, наверное всем нам дружно надо подостыть. Стройка идет , этажи растут, документы ждем.

• Подобається Подобається x 2
  15. 4 червня підписував договір на квартиру в третий секції на третьому поверсі, хотів взяти ту саму квартиру на 4 поверсі, сказали що вже все розкуплено окрім сьомого. Думаю після цього покупців ще багато було.

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

А це щось зовсім не получается, при такій ситуації (((

16. kabanYra

Народ починає панікувати, а це значить, що ті продажні пікети вже дають якісь результати....
    То є зле. Бо коли комплекс добудують(а я думаю його добудують), то в ньому житимуть одні знервовані та сиві люди))
    І нафіга мені такі сусіди?!:)))

17. Grek

Grek Well-Known Member

18. Green belt

Green belt Well-Known Member

на основі чого журналісти написали "незаконне"? було проведене розслідування?
    такого шуму в будівництві не робив навіть Комфортбуд коли розвалювався.

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

то або львівські забудовники, що зажрались, не хочуть пустити на ринок нового гравця, або там дійсно все не добре з дозволами. скоро дась-сі чути, як кажуть на вул.полюя.
    з іншого боку - в цьому ж районі будують дім впритул до азс, вікна виходять на балон з газом - і нічого. дозвіл є?;)

20. Lancaster

На основі того,що їм сказали мешканці,а тим сказали люди які цим займаються))))Типу спорченого телефону.Коли на акції мешканцям один юрист почав задавати питання з приводу звідки ви взяли що документи фальшивка,його під руки намагалися вивезти.В прокуратуру вони написали про воздушну подушку в землі,що наступне.))))

а де твій аватар? :)