ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

То часом не на цьому місці де мав бути Дипломат Парк - http://novobudovy.com/ru/novobudovy...lomat-park-m-lviv-vul-shevchenko#.U6aYzrEYtYg ? Доречі крутий проект, який розробляла авторитетна англійска компанія, жаль тільки інвесторів не знайшлось і проект вмер.

2. serhiy nk

serhiy nk Active Member

так так саме воно

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:33 ----------

не тому що інвесторів не найшлось, а тому що криза прийшла, ціни на житло суттєво впали і т.д.

3. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Я в шоці, на 13 секцій де на плащадці буде чи то 7 чи 8 квартир, як мінімум мало би бути 1000 кВт і то це при умові жадності замовника. І я не рахував, що там будуть нежитлові приміщення.

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

Якби я був людиною публічною, всі про то би вже знали, а так кому треба той мене знає. І скажу вам одне, колись я був відкритим, хотів людям допомагати порадами у будівництві, але знайшлися люди які затролили мене та перетворили на антирекламу, так що дякую більше не хочу.

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Підтримую, ніхто не ідеальний. Теж у свій час придбав квартиру в компанії яка позиціонувала себе як працююча навіть у кризу, бо там де я працював ситуація була плачевна (зараз тої компанії вже взагалі не існує) так от, строки здачі протермінували десь майже на рік, якість робіт була жахливою, а ззовні будинок виглядає цукеркою, ціни зараз в них космічні, не знаю які багатії в них купують житло. Продав я ту квартиру та купив у надійного забудовника, де майже всім задоволений, а чим не був задоволений то поміняв з доплатою, або взагалі відмовився від виконання тих робіт.

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Ось і в мене аналогічні думки

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

А тут я протилежного погляду, думаю запитань виникне ще більше, або нічого толком ми не будемо знати, по публічності в них лише з однієї сторони, яка допомагає при продажі, а показати документи, то чомусь немає що.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Мдя, шкода, такий гарний проект був.

4. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Будь ласка,напишіть що саме вони не по нормам робили під час будівництва фундаменту і опорних конструкціях? Не думайте що це провокативне питання,реально цікавить Ваша думка.На їхній сторінці в вк є фото як вони то робили,скиньте ще будь ласка,де ще є ті фото які ви бачили.

5. Smith Wesson

Просив же дівчино, перечитайте тему спочатку, не така вона ще дуже велика. Для лінивих викладаю хронологію тих постів у цій темі: фото - пост№59 і далі обговорення - пости №61, 71, 83.

6. Fantazy

Fantazy Active Member

18кВт - мається на увазі потужність одного котла, а ви мабуть говорите про світло?

7. Smith Wesson

так

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

ось прочитав на форумі НК Хмельницького, писала власниця квартири
    Так що з того випливає, що стояків газовивідних там не передбачено і вивід газу йде через отвір в стіні по пластиковій трубі, але зважаючи на ціну м2, то я і не сумнівався, бо ті стояки дуже дорого коштують, недавно якраз закладав їх в кошторис. (а ще додаткові м2 які можна продати)
    Чим більше дізнаюсь подробиць про конструкцію будинку та наповнення, то більше схиляюсь до того, що і при 5900грн./м2 там буде непоганий заробіток у забудовника, житло все ж таки по класифікації жестяковий економ получається (щось типу будинку від Екскомбуду на Рясне-2 за 4500грн./м2), і судячи з ейфорії навколо нього, це те що людям потрібно було.
    Ніхто незнає яку марку ліфтів вони у свої будинки тулять? Котли, радіатори?

Останнє редагування: 22 чер 2014
  8. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Перечитавши Ваші пости зрозуміла Вашу зарозумілість і зверхність до інших учасників форуму.Порядному чоловіку це не личить.

9. Smith Wesson

Все, до побачення.
    Так не порєдні мають відповідати?
    Бажаю всім отримати житло, яке вам обіцяли, тепер я тут чітатєль, а не пісатєль ;)

Останнє редагування: 22 чер 2014
  10. Інформація з групи ВК:

• Подобається Подобається x 2
  11. mikeng

mikeng Well-Known Member

ждемсь, подивимся до чого домовляться за той час і що скажуть
    скоріш за все нічого конкретного)

12. serhiy nk

serhiy nk Active Member

форумчани, якщо хтось зможе записати та викласти на Ютюбі повністю пресконференцію - думаю всі скажуть "за".

13. Kopa

Kopa Member

14. Joll

Joll Well-Known Member

Повністю із Вами згідна - людина писала толкові речі, а на неї наїхали. Хоча, наскільки я зрозуміла, така ситуація тут не рідкість.

Ситуація дійшла до логічного запитання: хто бачив договір купівлі-продажу, або ж договору-доручення, як він правильно називається, який надає ця компанія своїм інвесторам при купівлі квартири? Цікаво було б переглянути і порівняти його із договорами інших фірм, я не юрист, просто цікавлюсь. Кому не шкода трохи часу, вивісьте його тут у гілці або скиньте у приват :good:.

15. Grek

Grek Well-Known Member

На 5 сторінці цієї теми Mykola Veresen викладав договір.

• Подобається Подобається x 1
  16. Kopa

Kopa Member

А на 4 сторінці, я виклав всі зауваження з юридичної сторони, які для мене все таки стали підставою не укладати договір.

• Подобається Подобається x 1
  17. mikeng

mikeng Well-Known Member

То ясно як божий день що не мають вони половини дозволів і що є немалі ризики при покупці квартири-"повітря"
    Як ясно і те що і інші тих дозволів не мають і в інших ризики такі ж самі - просто про то там не кричать бо то не вигідно

Стосовно поважного пана вище - поводиться як дитина (я про образи і тд), хоча вроді і по постах чоловік дорослий і пише розумні речі, принаймі на 1-й погляд

Теж все ще в роздумах.

Знайомі сьогодні проїзжали попри НК - роботи відновились, кіпіш пройшов я так розумію

Звертаюсь до працівників НК - читати цей форум то добре, але може б краще сюди прийти і відписати по суті, якщо є що відписати і сказати звісно.

18. promisto

promisto Well-Known Member

Діяльність ФФБ контролюють і без дозволів ніхто там не будує - принаймі в чотирьох точно

19. Kopa

Kopa Member

100% + подивіться статутний капітал ФФБ який як правило не є меншим 20 млн. і з цих коштів в разі "чого" вам повернуть ваші інвестиції, а тут прослідкувати де дінуться Ваші інвестиції неможливо, хіба в кінцевому результаті поїдуть в панаму....

І ще одне, ті хто пишуть про "надійність" забудовника ітд. Ви розумієте що це бренд ? що юридчно фірми які будують в Хмельницькому і наприклад у Львові не пов'язані ...

20. Smith Wesson

НК

+100%

а де твій аватар? :)