ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Все, до побачення.
    Так не порєдні мають відповідати?
    Бажаю всім отримати житло, яке вам обіцяли, тепер я тут чітатєль, а не пісатєль ;)

Останнє редагування: 22 чер 2014
  2. Інформація з групи ВК:

• Подобається Подобається x 2
  3. mikeng

mikeng Well-Known Member

ждемсь, подивимся до чого домовляться за той час і що скажуть
    скоріш за все нічого конкретного)

4. serhiy nk

serhiy nk Active Member

форумчани, якщо хтось зможе записати та викласти на Ютюбі повністю пресконференцію - думаю всі скажуть "за".

5. Kopa

Kopa Member

6. Joll

Joll Well-Known Member

Повністю із Вами згідна - людина писала толкові речі, а на неї наїхали. Хоча, наскільки я зрозуміла, така ситуація тут не рідкість.

Ситуація дійшла до логічного запитання: хто бачив договір купівлі-продажу, або ж договору-доручення, як він правильно називається, який надає ця компанія своїм інвесторам при купівлі квартири? Цікаво було б переглянути і порівняти його із договорами інших фірм, я не юрист, просто цікавлюсь. Кому не шкода трохи часу, вивісьте його тут у гілці або скиньте у приват :good:.

7. Grek

Grek Well-Known Member

На 5 сторінці цієї теми Mykola Veresen викладав договір.

• Подобається Подобається x 1
  8. Kopa

Kopa Member

А на 4 сторінці, я виклав всі зауваження з юридичної сторони, які для мене все таки стали підставою не укладати договір.

9. mikeng

mikeng Well-Known Member

То ясно як божий день що не мають вони половини дозволів і що є немалі ризики при покупці квартири-"повітря"
    Як ясно і те що і інші тих дозволів не мають і в інших ризики такі ж самі - просто про то там не кричать бо то не вигідно

Стосовно поважного пана вище - поводиться як дитина (я про образи і тд), хоча вроді і по постах чоловік дорослий і пише розумні речі, принаймі на 1-й погляд

Теж все ще в роздумах.

Знайомі сьогодні проїзжали попри НК - роботи відновились, кіпіш пройшов я так розумію

Звертаюсь до працівників НК - читати цей форум то добре, але може б краще сюди прийти і відписати по суті, якщо є що відписати і сказати звісно.

10. Kopa

Kopa Member

100% + подивіться статутний капітал ФФБ який як правило не є меншим 20 млн. і з цих коштів в разі "чого" вам повернуть ваші інвестиції, а тут прослідкувати де дінуться Ваші інвестиції неможливо, хіба в кінцевому результаті поїдуть в панаму....

І ще одне, ті хто пишуть про "надійність" забудовника ітд. Ви розумієте що це бренд ? що юридчно фірми які будують в Хмельницькому і наприклад у Львові не пов'язані ...

11. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

НК

+100%

12. Grek

Grek Well-Known Member

Сьогодні хмельничанин на форумі skyscrapercity.com виклав свіжі фото комплексу у Хмельницьку. Місце там краще, збоку малоповерхова забудова. У Львові очевидно невдало вибрали то місце на Пулюя.

13. Fantazy

Fantazy Active Member

Хто сьогодні був на пікеті? Про що говорили, до чого домовились?

14. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Був справжній цирк,хоча зі сторони було і страшно на це все дивитися.Кричали що якщо в четвер не буде всіх документів,будуть палити шини і кидати коктейлі молотова.Загалом треба чекати середи і прес релізу.

15. Fantazy

Fantazy Active Member

Якщо це справа рук конкурентів (аж занадто очевидно), то навряд чи вони заспокояться навіть при представленні всіх документів.

16. Lancaster

НК сказали що коли вони на прес релізі покажуть всі документи,то якщо всерівно ті акції і далі будуть,цим буде займатися прокуратура.

17. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

ХТО ??????? сказав
    чому не було жодного представника НК сьогодні на мітингу ??
    крім простих менеджерів , які нічого не вирішують ??

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

цирк цирком, але позитиву мало. При такому розкладі нести наступний платіж бажання зовсім немає.

18. Lancaster

Так,за другий платіж страшно,будемо бачити до кінця тижня що буде,а далі вже щось будемо вирішувати(((

19. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Такс, а ну не вішати носи! Якщо з документами все гаразд а протести будуть продовжуватись -вийдемо і дамо відсіч! (згідно з закону, кожен громадянин західної України має право на коктейль:bandera: )

p.s.З огляду на те, скільки квартир вже продано - кілька сотень можна зібрати без проблем.

• Подобається Подобається x 3
  20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

сумніваюсь, що цифри реальні

а де твій аватар? :)