ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Трішки покопався в неті. Надибав цікаві статті про НК Рівного. У них там теж стався конфлікт із Правим сектром. Там навіть Правий сектор демонтував паркан. Шукайте на Ютюбі. А зараз перша черга здана - як я зрозумів. Друга та третя на стадії закінчення.
    ЩодоЗіку - то мій "улюблений канал". Заказали мегарозслідування - і журналісти навіть не розбираються, поговорили із бабками та перехожими на вулицях - от вам і коментар і думка спеціалістів. А реальних спеціалістів забувають показувати.
    Стаття у Зіку заказна як на мене. Хвалили Ріел, аж гай шумів у 2012 р. - http://zik.ua/ua/news/2012/07/31/361504 , у 2013 р. - http://zik.ua/ua/news/2013/01/17/388877.
    Аж тут у 2014 р. НК !!! Все сходиться?

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Тимбільше сил і часу і ресурсів йде на відбивання таких нападів. А потім до нього претензії,чому невчасно здає. Чому затримки. Краще думати чим допомогти - а не давити.

• Подобається Подобається x 2
  2. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Скинули бандитську владу, а натомість отримали цілу купу на-пів кримінальних угруповань, які можуть приїхати і в$е порішати!

Доречі,Олег, а хто ці люди, про яких писала Lancaster, вони ваші права відстоюють?

3. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Хто платить, той замовляє музику...
    З білого зробити чорне, а з чорного біле - для них що два пальці обасфальт.

4. Dmytro D

Dmytro D Active Member

я й мав на увазі допомогу і відстоювання НК. І так здача на кінець року залежатиме багато від погоди, якщо буде як минулого року, то все буде добре!

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

хтось тут писав про те, що мешканцям будинку навпроти НК затулятиме світло.

в принципі, їм дерева і до того затуляли світло

• Подобається Подобається x 1
  6. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Ви знаєте,почитавши коментарі на сайті вк з приводу НК,зрозуміла одне,що сваритися і робити конфлікт з реальними мешканцями гуртожитків,нам немає сенсу,так як цим ми ще більше налаштовуємо їх проти себе.Тим більше після сьогоднішньої акції можна зробити висновок,що мешканцям ніхто не платив,просто були пару людей які підбурювали ситуацію.Тому вважаю що потрібно почекати понеділка,щоб НК надало обом сторонам офіційні дозвільні документи і почали дотримуватися норм і безпеки при будівництві.Є реальні проблеми,це графік роботи і котлован,який коли рили заділи плитку і обвалився грунт.Це особисто моя думка.

7. Shuvana

Shuvana Member

Дякую!!Будем надіятися,що так і буде,і ми всі будем мати своє житло!!!

8. Machaon

Machaon New Member

Доречі, тут писали, що гуртожиток стоїть на такому ж грунті. Але фундамент у нього інший. Незацікавлені будівельники кажуть, що десятиповерховий будинок у цьому місці повинен будуватись на сваях, а не на подушці. Може, вони мають рацію? Сваї бити - дорого, тому вибрали дешевший варіант. Чи довго витримає цей фундамент десятиповерховий будинок ???
    І цікаво: коли з"явилась тріщина у сусідньому гуртожитку? Може, вже давно? А може, по причині грунтів?

9. Grek

Grek Well-Known Member

Можливо, хоча їхні сусіди ЖК Ренуар теж будують без сваїв і це притому що в них будинок ще в нижчій точці, і там реально під парканом на дорозі цілі озера.

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, всі засталірілі проблеми сусідніх будинків тепер списуватимуть на будівництво НК ;)

• Подобається Подобається x 3
  11. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Так і не в одній, і у вашому місті з якого ви приїхали теж працюю дистанційно через своїх представників, та маю там нерухомість на пр. Побєди та в Казачці.

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

Ну в мене теж на них підозра спочатку пала, але не з тої причини, а що Ренуар чекає плачевна доля.

12. mikeng

mikeng Well-Known Member

Ну по Ренуару очевидно - по тел мені назвали від 820дол/кв м і здача 2016-й рік. Хто там купить маючи під боком НК

По Кварталу непокоїть те що Ви описали про фундамент
    А також інфа про слабу підстанцію і пробл з витяжками, - те що мені сказали знайомі будівельники (хоча я так і не зрозумів яка там витяжка буде - стояк чи з кожної кв окремо)

13. Говорив з одним мешканцем гуртожитку, сказав що тріщина з'явилася вже давно, тобто це не по вині будівництва НК.

14. Smith Wesson

дістаньте мені бодай шматок поверхового плану з робочого проекту, я вам скажу, краще звичайно з розділу опалення та вентиляції.

---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ----------

Які там техумови на підключення? Скільки кВт там фігурує?

15. mikeng

mikeng Well-Known Member

та пробл що то знайомих знайомі і тд
    так просто не організую то все

по електриці вказали що пот в 2р менша за потрібну
    Хоча то теж хз, може з таким розкладом що спочатку побудують половину секцій і вона буде просто лишньою (я про потужність)

16. Smith Wesson

Я то як побачив на фотках що хтось виставляв на скайскрейпері, мусів сам поїхати на Пулюя та пересвідчитися, з тих пір і почав цікавитися тою будовою. Я не конкурент НК, взагалі в тому районі ніц не будую, просто про майже всіх забудовників Львова знаю дуже багато, чого не знають звичайні громадяни, а тут виходить на ринок Львова темна конячка НК і мене зацікавило, чи то дійсно вони так все роблять як рекламують та розказують в офісі (був я в Ріусі, на 90% моїх запитань не спромоглися відповіді чіткої дати, в деякі моменти по троє біля мене збиралися, але мене це лише позабавило).
    Обговорював якось на днях з друзями будівельниками НК, зійшлися в одному на деяких речах:
    1. Право на існування вони мають та свою нішу займуть, але зараз є багато запитань, а майже ніяких відповідей.
    2. Реклами більше ніж треба, а прозорості повний нуль, взяти хоча би то, що офіційний сайт по Львову видає лише рекламу, а має бути як звичний сайт будівельної компанії, де будуть також відскановані документи на дозвіл ведення робіт по об'єкту, загальний дозвіл, на земельну ділянку, експертний звіт проекту і т.д. і т.п. в мене як спеціаліста це викликає повну недовіру, бо моя компанія це виставляє на загал в інтернеті.

---------- Додано в 01:34 ---------- Попередній допис був написаний в 01:32 ----------

Ну з тим зрозуміло, кожний кВт, то додаткові гроші за виготовлення техумов.

Останнє редагування: 22 чер 2014
  17. Grek

Grek Well-Known Member

Пане, та назвіть ви вже нарешті назву тої компанії, ніц страшного в тому немає, а люди хоча б будуть знати хто у Львові будує згідно усіх норм.

18. Fantazy

Fantazy Active Member

сказали що будуть 18 кВт

19. Grek

Grek Well-Known Member

На сусідньому форумі пишуть що Набережний квартал вже і до Дніпропетровська добрався - теж починають будувати. Скоро буде загальнонаціональна реклама - "Набережний квартал - шукайте у вашому місті" :)))

20. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Напевно тільки в нашій країні люди які придбали житло бігають кожен день на будову, мучаться здогатками чи правильно заливають фунтамент, немаючи при цьому ніякої уяви як то має бути, чи з правильної цегли будують будинок і т.д.., одним словом не сплять думаючи чи отримають своє житло. Ще й на форумі не знаєш кому вірити. В Львові немає ідеальних забудовників, навіть кантора з найхорошими відгуками може наступний проект запороти (маю гіркий досвід :facepalm:). По великому рахунку у всій цій інформації що є на форумі 50 на 50 правди і брехні. Основне питання зара в тому що ніхто толком не знає хто такий НК, думаю що після проведеної пресконференції все стане на свої місця, всім відкриються очі на реальний стан речей.
    До речі інформацію про те що НК планує будувати на Шевченка теж чула, бо там колись мав бути житловий комплекс,який в кризу 2008 року не реалізувався.:)

а де твій аватар? :)