ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vlads

Vlads Active Member

Так, ми ж скоро можемо бути сусідами, давайте жити дружно!

Так люди не довольні, я б теж радість не випромінював якщо б в мене грюкали під будинком щоранку, але я надіюсь що як людям покажуть всі документи, можливо домовляться про час початку робіт, і ми все ж замнемо конфлікт)))

2. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

В свій час люди, Мавроді теж спасли від тюрми, вибравши до парламенту, бо відстоювали свої права, а насправді вони були ло.. обмануті вкладники. Я не насміхаюсь, дай бог вам дочекатися на ваше житло і щоб воно було якісне і не дай боже щоб не перетворилося на руїни, бо виконання робіт по стінам фундамента, мені особисто як інженеру-будівельнику не внушають довіри. От скажіть мені, вони що зажали пару кубів бетону, щоб замонолітити ті ділянки? Якщо не знаєте, то скажу вам, що не хотіли бавитися з тим, бо цеглою швидше, але то заборонено робити, вище пояснював чому. Бачив у Рівному будинок, облицювальна цегла низької якості, а газовідводи з котлів всі індивідуально виведені через отвори в стінах (хоча всі зараз у Львові будують стояки для відводу газів) і це все я бачив з машини, поки стояв на світлофорі, от через 10 днів знову там буду, якщо вільний час знайду, то обов'язково зайду всередину, і або почуєте гори критики, або схвальні відгуки.

Проставлений коньяк від майбутніх мешканців допоможе знайти трохи вільного часу )))

Останнє редагування: 21 чер 2014
  3. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Якщо мешканці сцсілніх дюбудинків будуть створювати проблеми і таким чином затягувати будівництво - тим самим відтягуватимуть закінчення власне будівництва. Тиждень- два-три. І потім самі ж будуть скаржитись, що затягують з облагородженням.
    Питання до мешканців гуртожитків: а чи звертались ви із просьбою показати документи до офісу чи юристів забудовника? Бо чекати поки в двері додому подзвонять і будуть переконувати, показувати і т.д. то вже пардон, перебор.

Надіслано від мого M6pro, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  4. При чем здесь такие ассоциации ????????????? мы по 100 долларов вложили и ждем чуда ? Мы заплатили и желье стоит АДЕКВАТНУЮ стоимость . 6000 грн за метр , это нормальная сумма за метр !!!!!!!!!! Если во Львове принято что нормально это есть 8000 грн и 10000 грн. Ну так принято и с этим застройщики не хотят ничего делать, так они больше зарабатывают, и про низкое качество т.к. цена по 6000 грн. ждите. У меня вопрос. Вы же строитель, так почему у вас возникают такие вопросы ???? Почему в большинстве городов Украине в большей части Украины , эта цена считается нормальной , а во Львове столько шума. Во Львове на квартиры киевские цены, качество, не знаю... строки по 800 долларов не самые лучшие, я не строитель, но общалась , когда мы выбирали квартиру и смотрела. А цена такая , многие фирмы говорят, ну мы ж уже 10 лет на рынке , мы стабильны и прочее.

А нас счет облицовочного кирпича. Ну пенопласт любого качества уже хуже чем кирпич.

И вопрос, вы работаете в какой то строительной компании ?

5. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

6. Вы знаете, 80 % этого аля расследования, слухи с форумом и из сайтов в контакте. Почему ? Я перед тем как покупать, так же сидела и многие слухи были давно изложены в различных источниках. Это далеко не расследование. А так собирание слухов , я не спорю про 20 % информации , которые надо разъяснить.

7. WestUkraine

А Ви ходилина Наливайка-Гнатюка в офіс?! Це правда, що училище дало ділянку в оренду?!

8. там с арендой все ок. училище дало в аренду на строительство ТзОВ "ДІЕКСБІ ІНТЕРНЕШНЛ" , а они в субаренду НК землю. все законно .

---------- Додано в 07:42 ---------- Попередній допис був написаний в 07:38 ----------

насколько я понимаю там проблемы есть, и думаю это касается условий строительства

---------- Додано в 07:46 ---------- Попередній допис був написаний в 07:42 ----------

Ну а если подумать , если бы училище никак не давало землю и это стройка началась незаконно на земле училища , разве бы первые не были бы сотрудники училища , и был бы кипишь по этому поводу. А так с их стороны тишина. Значит у них нет конфликта. Надеюсь некоторые сотрудники получат квартиры. и это нормальная ситуация.

9. WestUkraine

Де гарантія, що кіпіш не піднімуть, коли вже добудовувати будуть?!

10. с землей все нормально, какой кипишь. Кпишуют только жители соседних домов.

11. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

ні, я сусід по іншій будові - будиночок біля озерця і спортклубу.
    але вам бажаю всього найкращого, щоб ситуація вирішилась на користь майбутніх жителів дому:uanew:

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

п.с. до речі, Smith Wesson - здається, цей чоловік є спеціалістом в будівельній галузі і тусується ще на skyscrapercity, тому я схильний прислухатись до його постів.

13. Lancaster

Сьогодні чоловік був на мітингу,враження ....Розказую,мешканці гуртожитку там були,але щоб вони сильно возбухали то ні,але які є нюанси.Самим жителям потрібно тільки щоб котлован зробили і туди не впали люди,і не працювали з самого ранку і пізно ввечері.Проте під виглядом місцевих жителів було декілька "підбурювачів", які своїм зовнішнім виглядом вирізнялися своїм зовнішнім виглядом ( дорогий одяг,взуття,годинники і окуляри.) і які періодично піддакувпли місцевим жителям.А самі головні ініціатори це десь 10 молодиків спортивної зовнішності,із дорогими годинниками,розмовляли на російській мові.А так званий юрист організації,давши інтерв'ю каналу Зік,підійшов до молодих пацанів і сказав : Значить так,зараз закриваємо будівництво і виводимо людей,а потім обкидайте яйцями офіс,нащо вони відповіли :Ми це вже зробили,відповідь Молодці! Був там менеджер з офісу і він знімав на відео все що там творилося,до нього підійшли ці так звані активісти спортивної статури і відвели під руки за будівництво і заставили стерти відео( фото викладу). Афганська сотня їх було десь 5,під'їхала до них авто Wolksvagen passat b 6 на закарпатських номерах і з розмови з місцевими стало відомо що він приїхав з Києва.Вражає так звана безкорислива громадська позиція по відношенню до цього проекту.

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

14. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Всьо ясно. Конкуренти скинулися на бандюків, дали по пару гривень бабулькам... і пішла жара!
    По іншому і бути не могло.

15. Lancaster

Ось за це ми стояли на майдані,щоб такими методами віднімали бізнес

• Подобається Подобається x 2
  16. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Ми сьогодні теж були на так званому мітингу, поспілкувались з мешканцями гуртожитку того що ближче до центру продажу НК. Вони не задоволені тим що 4 і 5 чергу будують занадто близько до їх гуртожитку та ще й з їх слів на грунтових водах, будують до пізнього вечора і в вихідні, проти 3 ,2,1 черги вони не мають нічого проти. Кажуть що там з грунтом все ок, там будувати можна. Не знаю кому вірити. Були і ті люди які хочуть придбати житло. До речі не бачили щоб хтось обкидував ценр продажу яйцями, можливо то було пізніше.
    ТО БУДІВНИЦТВО ЗУПИНИЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Як на мене той безпредєл який відбувається на Пулюя спрямований на усунення конкурента, який створив не здорову конкуренцію в Вінниці, Києві, Рівному, Хмельницьку, а тепер ще й хоче залісти до Львова, де ринок нерухомості не хоче його прийняти, бо це нікому не вигідно
    Ми теж купили квартиру в 2 черзі і впевнені що все буде добре.;):uaflag:

17. mikeng

mikeng Well-Known Member

Є неперевірена інфа, що наразі цю будову хоче викупити РІел
    Причина зрозуміла - обвал ринку якщо НК успішно побудуеться
    Зік - контора Демінського, фактично задача каналу -заказуха місцевого рівня під маркою "мегарозслідувань"

В даному процесі замішаний міський голова львова і головний архітектор

Що мені сказали - то тут вказав

п.с. про 4 і 5 секцію згоден - дуууже близько
    Для себе вирішив таки викупити в 2-й секції квартиру, думаю варіант безпрограшний
    Скоріш за все будинок таки побудують і вкладники (в тч і я) не прогорять, але питання в якому виді і за скільки часу

18. Oleg Login

Oleg Login Member

якраз таки ми стояли на майдані щоб бізнес був законний а не рішалося все хабарями,чого вам боятися? якшо ви впевненні шо НК має всі права і документи на цю будову значить все буде окей,а чому вони їх непоказують вже півтори місяці,це вже інше питання...

19. Vlads

Vlads Active Member

Так, на майдані люди стояли за справедливість і рівні права. А де тут справедливість ,-коли менеджер робить зйомку, а його під руки відводять в сторону, принижують і заставляють стирати відео? А ви впевнені, що завтра так само вас в сторону не відведуть? Де справедливість, що коли приїздить "афганська сотня" і типу бориться за права людей, а її представники під міською радою б"ють молодих пацанів при висвітлені їх інтересів в раді. В той самий час коли самі являються забудовниками в Веслобоках і сусідніх селах. Чи не приходить вам на думку -чи дійсно всі ці люди відстоюють саме ВАШІ права?? Про шум від будівництва,-я з вами згоден. Ваше право, відстоюйте, але не ведіться як стадо за підбурювальщиками. Наприклад мені і думаю всім іншим власникам квартир без різниці якщо будівництво завршиться на місяць пізніше. Ніхто взимку ремонт починати не буде. Та й і люди тут зібрались не грошовиті, щоб відразу вїхати з ремонтом. Я на квартиру збирав близько 12 років. Тому давайте не будемо обливати один-одного , а будемо йти до спільної менти і тільки правовими методами. Сьогодні не дають побудувати наш будинок, а завтра коли виростуть ваші діти чи ви самі потом заробите копійки і захочите купите щось достойне, в вас на шляху також встануть такіж афганці і люди які підвезуть "яйця" Тому ще раз прошу-давайте жити дружно! в нас "власників" більше переживань ніж у сусідів, тому не лийте нам на рану. Дякую за розуміння.

Останнє редагування: 21 чер 2014
  20. Dmytro D

Dmytro D Active Member

Думаю майбутнім власникам треба теж збиратися купки і активно діяти. Хай забудовник виконає прохання сусідів по режиму проведення робіт, і треба шукати виходів на великі телеканали, чим більший розголос, тим тяжче проводити різні махінації.

а де твій аватар? :)