ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Де гарантія, що кіпіш не піднімуть, коли вже добудовувати будуть?!

2. с землей все нормально, какой кипишь. Кпишуют только жители соседних домов.

3. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

ні, я сусід по іншій будові - будиночок біля озерця і спортклубу.
    але вам бажаю всього найкращого, щоб ситуація вирішилась на користь майбутніх жителів дому:uanew:

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

п.с. до речі, Smith Wesson - здається, цей чоловік є спеціалістом в будівельній галузі і тусується ще на skyscrapercity, тому я схильний прислухатись до його постів.

5. Lancaster

Сьогодні чоловік був на мітингу,враження ....Розказую,мешканці гуртожитку там були,але щоб вони сильно возбухали то ні,але які є нюанси.Самим жителям потрібно тільки щоб котлован зробили і туди не впали люди,і не працювали з самого ранку і пізно ввечері.Проте під виглядом місцевих жителів було декілька "підбурювачів", які своїм зовнішнім виглядом вирізнялися своїм зовнішнім виглядом ( дорогий одяг,взуття,годинники і окуляри.) і які періодично піддакувпли місцевим жителям.А самі головні ініціатори це десь 10 молодиків спортивної зовнішності,із дорогими годинниками,розмовляли на російській мові.А так званий юрист організації,давши інтерв'ю каналу Зік,підійшов до молодих пацанів і сказав : Значить так,зараз закриваємо будівництво і виводимо людей,а потім обкидайте яйцями офіс,нащо вони відповіли :Ми це вже зробили,відповідь Молодці! Був там менеджер з офісу і він знімав на відео все що там творилося,до нього підійшли ці так звані активісти спортивної статури і відвели під руки за будівництво і заставили стерти відео( фото викладу). Афганська сотня їх було десь 5,під'їхала до них авто Wolksvagen passat b 6 на закарпатських номерах і з розмови з місцевими стало відомо що він приїхав з Києва.Вражає так звана безкорислива громадська позиція по відношенню до цього проекту.

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

• Подобається Подобається x 1
  6. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Всьо ясно. Конкуренти скинулися на бандюків, дали по пару гривень бабулькам... і пішла жара!
    По іншому і бути не могло.

7. Lancaster

Ось за це ми стояли на майдані,щоб такими методами віднімали бізнес

• Подобається Подобається x 2
  8. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Ми сьогодні теж були на так званому мітингу, поспілкувались з мешканцями гуртожитку того що ближче до центру продажу НК. Вони не задоволені тим що 4 і 5 чергу будують занадто близько до їх гуртожитку та ще й з їх слів на грунтових водах, будують до пізнього вечора і в вихідні, проти 3 ,2,1 черги вони не мають нічого проти. Кажуть що там з грунтом все ок, там будувати можна. Не знаю кому вірити. Були і ті люди які хочуть придбати житло. До речі не бачили щоб хтось обкидував ценр продажу яйцями, можливо то було пізніше.
    ТО БУДІВНИЦТВО ЗУПИНИЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Як на мене той безпредєл який відбувається на Пулюя спрямований на усунення конкурента, який створив не здорову конкуренцію в Вінниці, Києві, Рівному, Хмельницьку, а тепер ще й хоче залісти до Львова, де ринок нерухомості не хоче його прийняти, бо це нікому не вигідно
    Ми теж купили квартиру в 2 черзі і впевнені що все буде добре.;):uaflag:

9. mikeng

mikeng Well-Known Member

Є неперевірена інфа, що наразі цю будову хоче викупити РІел
    Причина зрозуміла - обвал ринку якщо НК успішно побудуеться
    Зік - контора Демінського, фактично задача каналу -заказуха місцевого рівня під маркою "мегарозслідувань"

В даному процесі замішаний міський голова львова і головний архітектор

Що мені сказали - то тут вказав

п.с. про 4 і 5 секцію згоден - дуууже близько
    Для себе вирішив таки викупити в 2-й секції квартиру, думаю варіант безпрограшний
    Скоріш за все будинок таки побудують і вкладники (в тч і я) не прогорять, але питання в якому виді і за скільки часу

10. Oleg Login

Oleg Login Member

якраз таки ми стояли на майдані щоб бізнес був законний а не рішалося все хабарями,чого вам боятися? якшо ви впевненні шо НК має всі права і документи на цю будову значить все буде окей,а чому вони їх непоказують вже півтори місяці,це вже інше питання...

11. Vlads

Vlads Active Member

Так, на майдані люди стояли за справедливість і рівні права. А де тут справедливість ,-коли менеджер робить зйомку, а його під руки відводять в сторону, принижують і заставляють стирати відео? А ви впевнені, що завтра так само вас в сторону не відведуть? Де справедливість, що коли приїздить "афганська сотня" і типу бориться за права людей, а її представники під міською радою б"ють молодих пацанів при висвітлені їх інтересів в раді. В той самий час коли самі являються забудовниками в Веслобоках і сусідніх селах. Чи не приходить вам на думку -чи дійсно всі ці люди відстоюють саме ВАШІ права?? Про шум від будівництва,-я з вами згоден. Ваше право, відстоюйте, але не ведіться як стадо за підбурювальщиками. Наприклад мені і думаю всім іншим власникам квартир без різниці якщо будівництво завршиться на місяць пізніше. Ніхто взимку ремонт починати не буде. Та й і люди тут зібрались не грошовиті, щоб відразу вїхати з ремонтом. Я на квартиру збирав близько 12 років. Тому давайте не будемо обливати один-одного , а будемо йти до спільної менти і тільки правовими методами. Сьогодні не дають побудувати наш будинок, а завтра коли виростуть ваші діти чи ви самі потом заробите копійки і захочите купите щось достойне, в вас на шляху також встануть такіж афганці і люди які підвезуть "яйця" Тому ще раз прошу-давайте жити дружно! в нас "власників" більше переживань ніж у сусідів, тому не лийте нам на рану. Дякую за розуміння.

Останнє редагування: 21 чер 2014
  12. Dmytro D

Dmytro D Active Member

Думаю майбутнім власникам треба теж збиратися купки і активно діяти. Хай забудовник виконає прохання сусідів по режиму проведення робіт, і треба шукати виходів на великі телеканали, чим більший розголос, тим тяжче проводити різні махінації.

13. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Трішки покопався в неті. Надибав цікаві статті про НК Рівного. У них там теж стався конфлікт із Правим сектром. Там навіть Правий сектор демонтував паркан. Шукайте на Ютюбі. А зараз перша черга здана - як я зрозумів. Друга та третя на стадії закінчення.
    ЩодоЗіку - то мій "улюблений канал". Заказали мегарозслідування - і журналісти навіть не розбираються, поговорили із бабками та перехожими на вулицях - от вам і коментар і думка спеціалістів. А реальних спеціалістів забувають показувати.
    Стаття у Зіку заказна як на мене. Хвалили Ріел, аж гай шумів у 2012 р. - http://zik.ua/ua/news/2012/07/31/361504 , у 2013 р. - http://zik.ua/ua/news/2013/01/17/388877.
    Аж тут у 2014 р. НК !!! Все сходиться?

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Тимбільше сил і часу і ресурсів йде на відбивання таких нападів. А потім до нього претензії,чому невчасно здає. Чому затримки. Краще думати чим допомогти - а не давити.

• Подобається Подобається x 2
  14. kabanYra

Скинули бандитську владу, а натомість отримали цілу купу на-пів кримінальних угруповань, які можуть приїхати і в$е порішати!

Доречі,Олег, а хто ці люди, про яких писала Lancaster, вони ваші права відстоюють?

15. kabanYra

Хто платить, той замовляє музику...
    З білого зробити чорне, а з чорного біле - для них що два пальці обасфальт.

16. Dmytro D

Dmytro D Active Member

я й мав на увазі допомогу і відстоювання НК. І так здача на кінець року залежатиме багато від погоди, якщо буде як минулого року, то все буде добре!

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

хтось тут писав про те, що мешканцям будинку навпроти НК затулятиме світло.

в принципі, їм дерева і до того затуляли світло

18. Lancaster

Ви знаєте,почитавши коментарі на сайті вк з приводу НК,зрозуміла одне,що сваритися і робити конфлікт з реальними мешканцями гуртожитків,нам немає сенсу,так як цим ми ще більше налаштовуємо їх проти себе.Тим більше після сьогоднішньої акції можна зробити висновок,що мешканцям ніхто не платив,просто були пару людей які підбурювали ситуацію.Тому вважаю що потрібно почекати понеділка,щоб НК надало обом сторонам офіційні дозвільні документи і почали дотримуватися норм і безпеки при будівництві.Є реальні проблеми,це графік роботи і котлован,який коли рили заділи плитку і обвалився грунт.Це особисто моя думка.

19. Shuvana

Shuvana Member

Дякую!!Будем надіятися,що так і буде,і ми всі будем мати своє житло!!!

20. Machaon

Machaon New Member

Доречі, тут писали, що гуртожиток стоїть на такому ж грунті. Але фундамент у нього інший. Незацікавлені будівельники кажуть, що десятиповерховий будинок у цьому місці повинен будуватись на сваях, а не на подушці. Може, вони мають рацію? Сваї бити - дорого, тому вибрали дешевший варіант. Чи довго витримає цей фундамент десятиповерховий будинок ???
    І цікаво: коли з"явилась тріщина у сусідньому гуртожитку? Може, вже давно? А може, по причині грунтів?

а де твій аватар? :)