ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Якщо б ви поспілкувалися з будівельниками,то б знали що вони не просто із самої силікатної цегли будують.Я так зрозуміла,ви є одним із тих хто проти того будівництва.

• Подобається Подобається x 1
  2. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Ех, та мені пофіг, що вони будують та з чого, просто вони не дотримуються ДБН (конкретно фундамент, читай уважно мої пости).

3. Lancaster

Покажіть мені хоча б одного забудовника,який повністю дотримується норм.

4. Smith Wesson

В опорних конструкціях майже всі.

5. Lancaster

А що саме вас не влаштовує в опорних конструкціях цієї забудови?

6. Smith Wesson

А перечитати всю тему тяжко?
    P.S. Взагалі на тролінг смахує.

7. Lancaster

ЛВ 08311013482 Львівська декларація про початок будівельних робіт Навчально-виробничий комплекс та квартал багатоповерхової житлової забудови з нежитловими приміщеннями у рівні 4-го поверху і підземним паркінгом по вул.Пулюя, 34,36,38 у м.Львові, ІІІ категорія складності 3 ТзОВ "ДІЕКСБІ ІНТЕРНЕШНЛ"

Дані взяті з офіційного сайту ДАБК

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Сам ви троль.Я купила в них квартиру і на відміну від вас,відстаюю свої права на неї.Я читала ваші коменти,і нічого крім силікатної цегли не знайшла.

8. Vlads

Vlads Active Member

Скажіть будь ласка ваше імя)
    це ви вк виклали цю інфу??

9. Lancaster

Так це я на вк виклала інформацію з ДАБК. Альона

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

На вк в групі має бути інформація коли буде прес конференція НК з приводу цієї ситуації.Чекаємо її і йдемо,будемо відстаювати своє право на житло.(ст.47 Конституції України).

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Цікавим фактом є те,що один із засновників ГО Західноукраїнське антикорупційне об'єднання( яка зараз організовує ці акції)є депутатом від Партії Регіонів і заступником директора ТзОВ Форт Агро Буд.
    ТзОВ «Форт-Агро-Буд» створене 06 березня 2008року. Ліцензія Серія АВ №445437 міністерства регіонального розвитку та будівництва України отримана 09 грудня 2008р.,№30-Л.
    Станом на сьогоднішній день, ми являємося новоствореною будівельною фірмою, яка має велике бажання та потенціал заявити про себе серед провідних будівельних компаній нашого регіону, залучаючи всі найкращі методи , гарантуємо професіоналізм надійного партнера.
    ТзОВ «Форт-Агро-Буд» складається з декілька підрозділів:
    • Архітектурно-будівельний ;
    • Проектно- кошторисний ;
    • Будівельно-монтажний;
    • Торгівельний .

Останнє редагування: 20 чер 2014
  10. Vlads

Vlads Active Member

11. Fantazy

Fantazy Active Member

Невже НК так легко здасться, тим більше що Павлів каже дозвіл є

12. Lancaster

Тільки що мені повідомили,що ленту з офісу зняли,і там вже хтось є всередині,а також що ставлять паркан.

13. CaddyV

CaddyV Member

Стрічки не було ще десь о 16:15.

14. Fantazy

Fantazy Active Member

Це радує, але НК мусить заспокоїти тих людей, бо нести другий пайовий внесок в банк страшнувато буде.

15. Vlads

Vlads Active Member

Був сьогодні в відділі продажу на Пулюя. Завозив копії чеків. Відділ працює, а вот працівників на будові не було. Поспілкувався з менеджерами, виявилось і вони читають наш форум. Навіть при розмові мене розкусили, запитали, -а це Ви "тато Влада"????. Дуже приємно. Запевнили що вже завтра будівництво буде продовжено, і сказали, що буде проводитись "прес реліз" на який будуть запрошенні як власники придбаних квартир -так і всі бажаючі пострайкувати. На якому будуть дані відповіді на всі питання. Про сам час застрічі будемо повідомленно по телефону. Якщо хтось не отримає дзвінок-обовязково списуємось тут і координуємо свої дії. Все буде добре!! (тато Влада) -Сергій.

• Подобається Подобається x 3
  16. Shuvana

Shuvana Member

Ви вже також майбутній сусід чи ще думаєте)))?

17. Oleg Login

Oleg Login Member

хто ти такий,щоб писати хто чого добився а хто недобився,повівся нашару,то вигрібай.чому я маю терпіти, до 2-3 години ночі шум стройки, літо жара а прово відкрити вікно маю тільки підранок ,бо в сім годин приходять робочі і починають стукати по бетономішалках, шоб збити засохший цемент,і запускається стройка, чому мені перегоридили підїзд до будинку,машиною підїхати до підїзду я вже права немав, порубали всі дерава які ми ж самі садили,доречі на землі,яка по документам під забудову ніколи не підлягала.ми шо повашому стадо баранів,яким 15 метрів від віком будують мегакомлекс,а ми будемо улибатись,шо нам про сонячне світло через ту будову забути,чому ми маємно наражатись на небезпеку і жити в підвішаному стані,цей котлаван вже обсипається і помалу підходе до мого будинку, в одному підїзді вже утворилась тріщина,експертизу вже замовили,чекаєм їхніх результатів щодо причини.будову,доречі, розгорнули на карстрових породах,на яких можна будувати максимум до 5 поверху,а будують 13 будинків по 12 поверхів. ніхто цю будову вже зупинити нехоче,але ввести її в законні рамки ми будемо вимагати.

18. Lancaster

По перше Ви мені не тикайте,це вже вказує на вашу вихованість.По друге сама чула як бабулі обговорювали цей будинок і казали що ми нагребли гроші( майбутні мешканці) і тепер будуємося.З приводу карстрових порід,то не смішіть нас,була в Держкомземі,на це питання сказали що якби там таке було,то ваші гуртожитки там би не стояли.З приводу нічних робіт,розумію це не правильно.Але такими методами ви нічого не доб'єтесь.Бо майбутні мешканці не дадуть зупинити будівництво. І по друге,під'їжали і дивилися на будівництво,заїзд є,нічим не загороджений.А ось те що мешканці гуртожитку які купили там квартири дуже хочуть щоб їм зробили безкоштовний ремонт за рахунок НК,це чомусь ніхто не озвучує.

19. Oleg Login

Oleg Login Member

Прочитавши переписку вище,(бабульки, нічого недобилист, зазздрять) я поваги,від вас до нас непобачив,хоча вибачаюсь, тикати небуду)але, так як ви нам недасьте зупинити будову,так само ми вам її недамо завершити,ми з ними оцеж неспонтанно почали боротись.перші незадоволення були ше до того як продалась перша квартира коли ми поняли шо сторйка буде йти в дві зміни,потім вони нам загородили тротуар,потім обіцяли шо до будинку паркан переносити небудуть але попробувли,ми їм недали і відвоювали заїзд до підїзду ,хоч вони нерозгубились і котлаван рили під парканом,сьодні він їм завалився,і вони стройку піддонами позагороджували .а на рахунок карстрових порід, радянська система постройки ,вже нетака погана,якби можна було там будувати то між нашими будинками ше за радянських часів вже б щось побудували.справа така,той набережний квартал,принисе нарешті пакет документів,який нам обіцяє вже місяц, ми його провіряємо,якщо все законно і наші права необмежені –ласкавао просио в наш район.

20. Lancaster

Зрозумійте і нас,нічого поганого ми не хочемо.Так нічний час як я раніше писала,це погано,так котлован вони рили і заділи тротуар,сьогодні була і дивилася,і особисто їздила в офіс і казала їм що вони щось з цим мають робити.Ніхто вас не вважає як ви виразилися стадом баранів.Просто ми стільки разів під'їжали на будівництво перед тим як підписати договір,спілкувалася і з будівельниками і з мешканцями гуртожитку які на вулиці в той момент були,нічого не казали за ці всі нюанси.Самі майбутні мешканці тільки за те,щоб все велося згідно норм і все було безпечно.Але такі акції можуть дійти до того,що взагалі зупиниться будівництво і люди попадуть на гроші.І ви знаєте,перед тим як підписувати договір,перевіряла через знайомих,їздила в Хмельницький де вони вже здали будинки.І там реально все добре.Тому віримо що НК надасть Вам документи і в нічний час не будуть заважати вам спати.

а де твій аватар? :)