ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vlads

Vlads Active Member

Думаю там і без нас розберуться- в нашу користь. Все таки-бабло перемагає ЗЛО!!!

2. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Маємо надію.Бо гроші вкладені і втрачати бажання зовсім немає(

3. Кстати , слышала в банке разговор , что они , Н К , договариваются на счет земли под строительство на Ул.Шевченко и еще где то ,я если честно, не помню . Как по мне это хороший показатель , говорящий о долго играющих планах фирмы. А наши первые дома должны быть показательными, ведь рынок недвижимости во Львове лакомый кусочек, и нет смысла им что то мутить . Мое субективное мнение, но как кажется логическое . А строительство возможно как в пословице :собаки лают , караван идет.

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Кстати вопрос ! Что вы думаете на счет позагробневых плит ? У меня сомнения и меня по старинке внушает кирпич ) думаем , какие стены заменить на керпич ....

• Подобається Подобається x 1
  4. mikeng

mikeng Well-Known Member

мдя
    почитав статтю зік
    думаю 80/20 антиреклама/реальні проблеми

з іншої сторони не дуже вірб в те, що в інших новобудовах все гуд
    Напр добра оселя побудована на землі військової частини сумнозвісним ТКС-ом і на початку ціна була дуууже солодка
    недалеко звідки Панорама на околичній при старті була немала двіжуха, бо будувалась на місці знесеного будиночку впритик до 9-ти поверхового будинку який дав тріщини при ритті котловану

І то тільки пару фактів сходу, бо цікавився

Питання - де правда?, може в нас взагалі нереально побудувати будинок по чесному зі всіма доками і без протестів непонятно кого непонятно проти чого.

5. Lancaster

Наскільки знаю,то майже всі забудовники міжкімнатні перегородки роблять або з таких плит,або ще з чогось,але не цегла.Це вже самі власники можуть укріпити ці перегородки.

6. Shuvana

Shuvana Member

Була сьогодні на мітингу((Враження склалося,що явно комусь не подобається,що в НК ціна нище 8000 грн,комусь добряче перебили заробіток,мітинг на мою думку виглядав з подачі конкурентів.Була кучка бабуль,накачані лисі мужчинки,що трохи дивувало шо вони там роблять і хто їх покликав??!!З ГО наголошували більше на те,що це незаконне будівницство,аніж комусь мішає паркан,закликав бабуль йти на будмайданчик.При тому,що в них не має доказів,що в НК не має дозволу на будову,просто вони переконані,що немає.Робота зупинилася,будем бачити що буде завтра.Дуже хочеться,щоб Набережний квартал найблищим часом вирішив це питання,щоб ми спокійно спали!!!

7. Grek

Grek Well-Known Member

Моя думка про статтю в ЗІКУ:
    - По дозволах і землі: державні контролюючі органи, а саме Держархбудінспекція у Львівській області та прокуратура повинні врешті дати офіційну відповідь громадкості Львова - чи достатньо наявних документів на будівництво. І закрити цю тему раз і назавжди і чим швидше вони це зроблять тим буде краще усім, тому що якщо на сьогоднішній день вже продано близько ста квартир, то завтра буде варіант що вийдуть усі ці покупці із сім'ями під ці контролюючі органи і будуть питати в свою чергу чому будинок будується вже місяць а тільки зараз піднято питання законності.
    - Про цеглу марки М-150 яка "вызывает естественное недоумение" - більшість львівських забудовників використовують саме цю марку цегли і вона якраз призначена для будинків вище п'яти поверхів, для п"ятиповерхівок і нижче використовують М100, М125.
    - Щодо "высота 12-этажного дома намного превышает допустимую для установки газовых котлов" - питання до спеціалістів але у Львові зараз будують і 16-поверхівку і декларують установку індивідуальних газових котлів.
    - Щодо "Вхідні двері у квартиру звичайні металеві. Відсутня стяжка та штукатурка, жахлива цегла, кришиться, перестінки у квартирі з гіпсоблоків та цегли…" - інформація була відкрита і було написано багато і на форумах і на сайтах, що двері звичайні металеві, стіни з пазогребневих блоків, без чистової стяжки і штукатурки в кухні і санвузлі, і усі ці додаткові роботи потрібно замовляти у них відповідно за додаткову плату ну або робити самому. Тобто мінімальна ціна - мінімальна начинка.
    - Щодо "насправді мінвати не виявлено" - це вже свого роду баян. Для тих хто не в темі викладу фотографію де ця мінвата розміщена
    - Щодо "вінницького Набережного кварталу також пишуть таке: «Где-то в рекламе писали, что ключи от квартир получили уже 60 человек. Но это неправда." - осьо група Вконтакті https://vk.com/n_kvartal_vn - 4 і 5 секція здані, тобто це вже кілька сотень людей повинні були отримати ключі. Хто хоче реальні враження від реальних покупців може спробувати запитати людей які там дописують і вияснити як воно є.

Ну а загалом моя думка, що представникам львівського набережного кварталу пора перестати бавитись в мовчанки, а давати обгрунтовані і адекватні відповіді громадкості, бо якщо чесно то ось ця мовчазна поведінка не додає ані авторитету ані солідності. Тим більше, що агенція ЗІК пропонує "надати офіційне роз’яснення забудовника", тобто є хороший шанс безкоштовно прорекламуватись на найбільш читаному сайті Львова.

Ну і на останок свіжа стаття "Львів’яни домоглись зупинки будівництва на вул. Пулюя, яке вважають незаконним" - http://vgolos.com.ua/news/lvivyany_...pulyuya_yake_vvazhayut_nezakonnym_148911.html

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Теж проїжджав сьогодні - бачив таку картину:
    Статтю прочитав. Згідно статті, найбільше постраждала від будови якась Наталія Гуцуляк))) А так - там навколо гуртожитки. Напевне, люди звідтам заздрять майбутнім мешканцям НК :)

9. люди хто знає а кредит дають????

10. promisto

promisto Well-Known Member

а це що за штука?

11. Позагребневые плиты

---------- Додано в 06:20 ---------- Попередній допис був написаний в 06:18 ----------

Я не разбираюсь в стройматериалах , вот и спрашиваю как люди к ним относятся .

12. promisto

promisto Well-Known Member

газобетон?
    Пазогребеневі - це не матеріал, а виконання для проведення монтажу: гребінь в паз, як паркет

13. mikeng

mikeng Well-Known Member

Кредитів Не дають
    схема оплати:
    5 днів після підписання 1/3
    за 30 днів 1/3
    ще за 30 днів 1/3

14. уже вроде нет 5 дней.

15. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Щодо ЗІКу, то вони завжди полюбляють висвітлити ситуацію так, щоб вона виглядала "смаженою" новиною. Щось не дуже я чув, щоб вони когось після своїх "смажених" новин похвалили. Такий вони собі створили імідж і набивають рейтинг. Дуже надіюсь що ЗІК покаже пресконференцію НК.
    Мешканцям будинків звичайно не подобається що йде повних рухом будова. Людина звикає до всього що її оточує і не хоче миритись із змінами, якщо їй це не дає якоїсь вигоди.
    Думаю що мешканці гуртожитків, дуже часто прогулювались пустирем, де влітку очевидно спека і жарко, зимою гори снігу, а восени і навесні болото і т.д. Очевидно, що набагато цікавіші для прогулянок місця.
    До речі, чи не виходили мешканці будинків із пікутами проти побудови новго летовища - бо ж літаки частіше злітатимуть, заважатимуть спати і можна буде отруїтись вихлопами турбін...
    Все таки вважаю, що мешканці навколишніх будинків повинні поглянути на позитивні сторони.
    Наскільки бачу всі вантажні машини заїждждають зі сторони Трускавецької, відповідно бруд із будмайданчика не попадає на дорогу якою пересуваються більшість людей.
    Після здачі перших 5 секцій буде облагороджено прибудинкову територію, зявиться дитячий майданчик. Думаю не забадуть і підлатати підїздні дороги.
    Можливо поправлять каналізаційні колектори та ін. Тобто за певний період часу буде значно краще жити у цьому районі. НК буде старатись зробити це своєю візитиівкою, щоб у майбутньому було чим приваблювати покупців інших обєктів (і не тільки і Львові).
    П.С. Я не працівник НК.

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сім’ї з 5 чоловік, які тісняться в гуртожитку навпроти в кімнаті 15м2, ясно що заздритиме людям, що захочуть купити у "НК" 80 м2 за 6300 :) Думаю, перевірка дозволів НК розставить всі крапки над "і".

• Подобається Подобається x 1
  17. OKus

OKus Well-Known Member

таке пишуть на http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=115037884&postcount=10408

18. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Брехня, як мінімум половина будують з цегли.

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

То зовсім по іншій програмі робиться, сюда то не доречно приплітати, експериментальне будівництво називається.

19. Lancaster

По перше,офіс не опечатано а самі ж мітингуючі його просто обмотали лентою,опечатати можуть тільки правоохоронні органи.На сайті 24 каналу інформації не має.І ще цікавий факт,мешканців гуртожитків пустили на будівництво,а інспекцію не пустили.Цікаво...

20. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Все правильно, мешканці не є спеціалістами та технаглядом щоб виявити порушення, тому їх можна і пустити, чого варта лише силікатна цегла при спорудженні фундаменту.

а де твій аватар? :)