ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов

1. да. Мы изначально искали 3ех комнатную , ну тут по деньгам нам подошло. Много компаний пересматривали . Меня под конец во многих фирмах начал раздражать подход к курсу доллара. Я сама родом из Севастополя, так у нас квартиры там в новостройках по 4500 можно было найти, 6000 грн, это вобще хорошо считается, а во Львове цены космос , меня это удивляло. Поэтому много кто пишет, что цена неадекватная , просто привык , что тут во Львове просто по определению цены на жилье космос. А когда доллар скаканул прозванивали компании , цены в долларах, и я вобще отчаялась , ну обидно было , что и так все выросло , а тут они со своими .
    Это я о наболевшем и о выборе )

• Подобається Подобається x 1
  2. Shuvana

Shuvana Member

3. Vlads

Vlads Active Member

.А балкони дійсно рахуються до загальної площі. Балкон не рахується по ціні загальної площі, а вот лоджія-так. Тому що, лоджія це типу в торець будинку і можна використовувати як житлову, а балкон , це добудова і рахується треть вартості за квадрат від вартості метра житлової площі.

4. Shuvana

Shuvana Member

Ми також думали,вагалися,довго тримали бронь,спілкувалися з мешканцями в Хмельницьку і наважилися)!!!А на рахунок того що ціна низька для Львова,так в інших містах львівські ціни на квартири -космос,рівняються до Києва!Може тепер інші будівельні компанії поскидують ціни з такою конкуренцією.Одна з причин вагань була також чи добудують,здадуть,так вот ні одна інша компанія також не дає ніяких гарантій.Рівняли декілька договорів(різних компаній) в юриста,ні один не був ідеальний.Тому зважили всі за і проти і вирішили.Придбали в 3-й секції 5-й поверх.Тепер шукаємо сусідів))))

5. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Вітаю))Будемо сусідами,ми на 9 поверсі купили.Також вагалася,але поїхала в Хмельницький і на власні очі побачила ті будинки,поспілкувалася з мешканцями,мені навіть менеджери в Хмельницькому дозволили подивитися квартиру всередині.Загалом враження позитивні,тому і підписали договір.

6. Shuvana

Shuvana Member

Так))Дійсно лоджії,просто думаю за них як за балкони)))І вони там говорять що це балкони.

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Так само чоловік поїхав,подивився,поговорив з людьми,що купили,всі казали що задоволені,заходив в декілька квартир,де робиться ремонт,все сподобалося.Це зіграло вирішальну роль)))А якого кольору ваша квартира?

7. Lancaster

В мене 2-х кімнатна Вествуд з панорамою,здається зеленого кольору,79.96 кв.м.

8. Vlads

Vlads Active Member

я от подумав...
    а давайте я створю ВК групу, для тих хто вже заключив договори, запросимо на них менеджерів, і нехай звітують про будівництво) я думаю якщо їх попросити вони не будуть проти)
    чи можливо вже є якась така?

9. Lancaster

На Вк є група Набережний квартал м.Львів

10. Vlads

Vlads Active Member

Зрозуміло)
    дякую)
    https://vk.com/club71592867

11. Lancaster

Будь ласка)

12. Shuvana

Shuvana Member

І в нас 2 кім.,але на дві сторони,здається жовта.

13. Lancaster

Ми коли приїхали в офіс,залишилося пару вільних двушок,а всі інші вже були на броні,ось тому і взяли аж на 9 поверсі,але з панорамою якраз буде гарно.)

14. Shuvana

Shuvana Member

Панорамні вікна та високий поверх-буде краса,думаю там гарний вид на наукову.Ми мали також вибір,бо коли бронювали було багато вільних,але вибрали практичнішу,якщо з дітками,то добре щоб вікна в двір виходили.А так то дуже подобається,буду до вас в гості приходити))))

15. Fantazy

Fantazy Active Member

Як і домовлялись - фотографії 17 червня (21:00)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  16. Lancaster

Без питань,буду рада бачити)))

17. Grek

Grek Well-Known Member

Дивлюсь і порівнюю Договір про сплату пайових внесків львівського кварталу і рівненського (подивитись можна тут - http://nk-rivne.com.ua/dokumentaciya). Думав що вони повинні були б бути ідентичні (контора ж по ідеї одна) але бачу що львівський договір добряче скорочений варіант рівненського, зокрема нема такого важливого пункту 8.2. Відповідальність Кооперативу.
    8.2.1. У випадку порушення Кооперативом строку визначеного п. 7.4.2. цього Договору, Кооператив зобов’язується сплатити Учаснику неустойку у формі штрафу........

18. Lancaster

Ми з чоловік були в багатьох фірмах забудовників,і бачили їхні договори,так не у всіх них прописаний пункт неустойки.Маємо надію що вони це не прописали,тому що вчасно все здадуть.

19. Grek

Grek Well-Known Member

Та тут питання не в тих неустойках, а в тому що ніби одна контора, але для різних міст різні умови договорів, причім явно не на користь львів"ян.

Щодо вчорашнього пікету, ось відповідь представника цих пікетувальників, щодо причин пікету: "Огорожа охоплює тротуарну доріжку для пішоходів та обмежує видимість на проїзній частині для транспорту. Мешканці житлового будинку змушені обходити зведену огорожу об’єкту будівництва по проїжджій частині дороги, що становить потенційну небезпеку для життя і здоров'я пішоходів, в тому числі дітей; а також проведення робіт у нічний час, що порушує спокій мешканців."

20. Lancaster

Перепрошую,а де ви взяли цю інформацію?Маю на увазі відповідь представника пікетувальників?

а де твій аватар? :)