ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vlads

Vlads Active Member

Будемо раді)))
    ви на якому поверсі?

2. Grek

Grek Well-Known Member

О то може вам буде не важко робити час-від-часу актуальні фотографії і викладати тут аби форумчани бачили, що робиться.

3. Fantazy

Fantazy Active Member

поверх 7 (комарі не долітають :))

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

домовились - постараюсь раз в тиждень робити і викладати (щоб було видно прогрес)

• Подобається Подобається x 1
  4. Vlads

Vlads Active Member

я перечитав багато переписки, ви(Grek) маєте багато корисної інформацфї, ви також хочете придбати?

5. Всем добрый день ! Мы с мужем также долго думали, я уже достала людей из Ровно и Винницы , кто купил квартиру с НК , пообщавшись с ними более спокойна. Вобщем купили во 2 секции квартиру. тут очень хорошо, что есть соседи , будем вместе бороться. )))

6. Vlads

Vlads Active Member

Давайте не будемо боратись, а будимо радуватись)

надіюсь що усе буде кока-кола))

а ви на якому поверсі, якщо не секрет??

7. Grek

Grek Well-Known Member

Та приглядаюсь (розглядаю кілька варіантів так як і більшість людей в цьому районі Ювелірний, Ренуар, Львівська мрія, Інтергалбуд) але не можу відважитись на НК зокрема через усі ці не зовсім чіткі і прозорі моменти.

А ви якого кольору квартиру купили?

8. Vlads

Vlads Active Member

а інтергал, на якій вулиці??

9. мы на последних.
    Да вот я бы только - за , порадоваться. Но приводят в печаль эти протесты. Я понимаю стройка, у нас под домом тоже строили, но никто не выходил на протесты, мучались конечно, но пережили. Там еще у них у группе в ГО "Західноукраїнське антикорупційне об’єднання" есть такие фото вид из окна у них красивый забирает дом НК , мне бы тоже было обидно. Но надо делиться ))))

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

у нас квартира розового цвета ) на две стороны

10. Vlads

Vlads Active Member

в нас також)
    на третьому поверсі)))

11. Grek

Grek Well-Known Member

На Науковій, біля заправки ОККО.

12. Класс. Соседи, Как приятно )

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Кстати , на счет протеста , они также на Интергалбуд по ул. Наукова, тоже что то там недовольны ими.
    Но опытные люди, скажите, это же никак не может повлиять на строительство , то что 10 людей решили , что им мешает ?

13. Fantazy

Fantazy Active Member

і в нас на 7 (спокусились на панорамні вікна по всій квартирі - має бути гарно)

14. мы тоже всегда мечтали, чтобы были большие окна. А тут аж столько ))) Потом меня начал вопрос как их мыть, но как ответили, что уже по мере загрязнения весь стояк скидывается и договаривается, что всем сразу моют окна. Самостоятельно это наверное нереально. Но это такое)

• Подобається Подобається x 2
  15. Fantazy

Fantazy Active Member

Були свідками одного такого протесту. Виглядало це так: прийшли жителі двох сусідніх будинків, покричали на мужичка (мабуть якийсь головний там - начальник), сонце будинок буде заступати, шум до пізньої ночі (працюють в 2 зміни - але це добре), пригрозили що поскарджаться і ще кричали чому світло протягнули з їхнього будинку (на що він відповів що так скерував ОблЕнерго), через паро хвилин половина людей розійшлась, і через 20 хвилин - залишились самі крикливі тітки (хоча я їх розумію-там дійсно шумно).

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Дійсно гарна ідея

16. Vlads

Vlads Active Member

В мене мама понапридумувала, шваброю якось і т д..ахах))
    але в нас то третій падати не високо, а вам..ахахах

17. Fantazy

Fantazy Active Member

А ви на якому поверсі (чи я пропустила)?

18. у нас последнии два

19. Fantazy

Fantazy Active Member

Круто, буде як 4 кімнатна?

20. Vlads

Vlads Active Member

Хух. Напишу і я. Довго, а саме півтора року з дружиною бігали по різних будовах в пошуках житла, і ось син приніс простпект данної будівлі. Думали чому така ціна і т.д. Спочатку сиділи до пізньої ночі і читали відгуки по різних містах, а потім почали списуватись конкретно з власниками з Рівного і Хмельницького. Незалежно від того що пишуть на різних сайтах -окрім ФБ і контактів, від самих власників тільки позитив. Зізвонився з знайомими будівельниками з Хмельницького, -типу як там будівля? Відповідь -все в нормі і по планах-добудовують. Так само в Рівному. Поговорив з знайомими постачальниками котлів і тому подібного, відповідь-компашка серйозна, контракти заключені. Також прочитав, що мін-вата в будівництві це міф. Так вот-вона там дійсно використовується. Сьогодні з дружиною був на будові і на свої очі бачив.-між білою цеглою і обліцовочною. товщиною 6 см. А так будемо бачити, що буде далі. Нідіюсь будемо з сусідами на шашличок виходити і згадувати наші переживання як пережиток. Будов досконалих нема, це я вже точно знаю, а вот те що воно своїх грошей коштує-то точно! (тато Влада)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)