ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Це балкони (ось тут розписано в чому різниця між балконом і лоджією economstroy.com.ua/sckolaremontam/2577-chimvidriznbalkonvidlodgii.html ). А то що дверей немає то вже власник буде вирішувати чи робити продовження кімнати чи ставити двері і робити ізольований балкон.
    І ось плани 1 і 2 секції, в яких вже почали продаж квартир:

2. Fantazy

Fantazy Active Member

Ми ризикнули і купили-тепер чекаємо. Повністю спираючись на наступну цитату

3. mikeng

mikeng Well-Known Member

де саме купили? мож сусідами станемо)

ще пробував передзв в Ріел-Ренуар 820-860дол і здача в 16-му році, помойму фігня повна

4. Grek

Grek Well-Known Member

Там здача першої черги в кінці 2015 року. Але всього шість черг і загальне завершення в кінці 2018р.

5. Fantazy

Fantazy Active Member

секція 2, квартира з назвою "Роуз" (всі типи мають свої назви)

• Подобається Подобається x 1
  6. Grek

Grek Well-Known Member

Якісь нові заворушення навколо будівництва Набережного кварталу, люди паркан почали розбирати:
    http://vk.com/antukorypciya ГО "Західноукраїнське антикорупційне об’єднання"
    16 червня 2014 року мешканці будинку по вул. Івана Пулюя у м. Львові організували акцію протесту проти будівництва житлового будинку.

7. Fantazy

Fantazy Active Member

завжди є не задоволені - сусідам будь-якого будівництва не весело

8. Grek

Grek Well-Known Member

А які причини протесту? Може ви вже знаєте деталі?

9. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Чомусь складається враження що ця акція є проплаченною конкурентами.З початку будівництва вони мовчали,а зараз чомусь почали протестувати.

10. mikeng

mikeng Well-Known Member

Скоріш за все дістав гул техніки, нічого дивного і десь то можна зрозуміти
    Був там вчора ввечері - двіж на майданчику дуже серйозний, всі шось роблять, возять і тд тп

11. Vlads

Vlads Active Member

Доброго дня)))
    Я Владислав)
    Перечитав всі ваші повідомлення)
    Вагався на рахунок купівлі квартири в НК.
    але сьогодні оформив договір, купив квартиру у другій секції, (на плані вона рожевого кольору))))

12. Lancaster

Вітаю)Я також підписала договір,але квартира в 3-й секції.Будемо надіятися що все буде добре і ніяких проблем з будинком не буде

13. Grek

Grek Well-Known Member

Питання до людей які купили квартиру Vlads та Lancaster - внесіть ясність щодо питання хто все-таки генеральний підрядник будівництва, де декларація на початок будівництва і як буде далі із тою суборендою землі де будують будинок. Дякую.

14. Vlads

Vlads Active Member

Сьогодні перед підписанням сходив на будову.
    перевірив, так дійсно вони кладуть мінвату, щоб там не говорили, батареї в квартирі мого типу будуть на балконах(чи як вони там...?хаахха)
    договір на відміну від інших чіткий та зрозумілий, бо мав справу з іншими компаніями то там "криндец"))
    а тут все зрозуміло)
    будова мені сподобалась, був цієї пятниці(13червня) будували перший поверх, а сьогодні добудовували 2 поверх 1 секції)))

15. Lancaster

Моя знайома працює в держкомземі,вона цікавилася в будконтролі цим будівництвом,там сказали що генпідрядник Екскомбуд,але вони взаємодіють і з Інноваційним будівництвом,так як комплекс складається з 13 секцій.Після здачі будинка в експлуатацію,він переходить на баланс міста,і має бути створено ОСББ.Це те що я взнала.

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Владислав,а ви не звернули увагу скільки вже поверхів побудували в 3 секції? Дякую

16. Vlads

Vlads Active Member

перша будова це третя секція, там вже 2 поверхи, в другій забивають цваї, під першу риють землю)

17. Fantazy

Fantazy Active Member

будемо сусідами :preved:

18. Grek

Grek Well-Known Member

будете на будові, зробіть будь-ласка фото, бо попередньо про сваї там мова навіть і не йшла. Знаю що в Рівному роблять фундамент на сваях, а тут третю секцію робили точно без свай, просто заливали бетонну подушку.
    А іще запитання, коли по договору здача першої і другої секції?

19. Lancaster

На фото які є в групі вконтактах,видно що 1 і 2 секції фундамент подушка,не можу зрозуміти куди вони били сваї.

20. Fantazy

Fantazy Active Member

живу поруч, то бачу будову щодня. Вже є комерційний поверх (це перший), повністю другий (навіть підлога балконів залита) і початі стіни третього поверху.

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

18 січня 2015 року-завершення будівництва, ну думаю ще трошки треба додати на всякі процедури БТІ,.....

а де твій аватар? :)