ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Сусіди:uaflag:, відлік починається з мурованого поверху....під ним нульовий (цокольний), тобто всього 11, але жилих 10=)

Останнє редагування: 17 чер 2015
  2. vaGs

vaGs vaGs

Не плутайте. Під мурованим поверхом - 1-ий, під 1-им - цокольний. Тобто: цокольний+11поверхів.

3. vaGs

vaGs vaGs

Питання тільки в тому чи 11-ий поверх - це житловий чи технічний? Пробував сьогодні кілька разів додзвонитися до керівника будівництва, не брав трубку.:download:

4. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Ну наскільки я розумію, то спочатку йде підвальне приміщення, потім цокольний, а тоді перший( житловий, мурований). І те, що тут писали раніше, що викупила якась фірма два поверхи то це і є те підвальне приміщення + цокольний:dntknw:

5. justsawa

justsawa Well-Known Member

Як так? Є ж будівельні норми якісь. Не можна збудувати 5ти поверховий будинок і сказати що там 4 поверхи, бо я рахую що на першому поверсі в мене цокольний)))
    Сказали в Ріелі що від плану не відходять, буде 10 поверхів. Останній, щось типу технічного, жилим бути не має. Плюс вікна будуть панорамні, а набудови на балконах знесуть. Така інфа.

• Подобається Подобається x 1
  6. justsawa

Думаю підвальне приміщення не є терміном який характеризує конструкцію будівлі, він мабуть вказує на вміст того чи іншого рівня. Так само як поверх, а на поверсі - квартири. Тому в цоколі - нежитлові приміщення, на першому поверсі квартири (які мабуть і викупили).

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Будем до них в гості ходити на терасу :)

8. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

В нас
    в нас нема підвалу.

9. gorganu

gorganu Member

мені сказали не володіють інфоомацією чи це буде житловий чи технічний поверх..

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Капець. А як вони будують ? Якщо неволодіють.

11. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Дзвонив до керівника проекту Марко Поло. Буде цокольний і 11жилих поверхів. Таке рішення керівництва Ріелу. А це на 10% збільшення навантаження на : електромережу, ліфт, затяжка будівельних робіт тощо. Як замуровувати балкони і 11-й поверх то вони швиденько. А наша думка типу непотрібна. А може ми хочем жити в 11-ти поверховому будинку і некупили б тут квартир там квартир. Я в шоці. Які наступні подарунки від Ріелу.:facepalm: Пояснення від Ріелу: хороший район, добре продавалися квартири ,а чому б непобудувати 11 -й поверх
    Так що. В нас ще 8 нових сімей.

12. justsawa

Це просто ппц якийсь. Як можна збудувати будинок на поверх вище запланованого? Зажруться своїм баблом. Це плюс/мінус 24 людини.

13. justsawa

В реєстрі ДАБІ значиться як: "Будівництво 10-ти поверхового житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями на вул. О. Назарука, 1 у м. Львові зі знесенням існуючого малоповерхового житлового будинку; Львівська обл., м. Львів, вул. О. Назарука, 1 ".

14. zljychka

zljychka ;-)

А як тепер бути із введенням в експлуатацію будинку? Хіба проблем не буде?
    Як стіну пересунути то ні-ні, ви що, проект погоджено і нічого змінювати не можна, бо це дуже важко. А як добудувати ще один поверх то без проблем... :dash1:
    Так прикинути по грошах це плюс компанії приблизно 6000000 грн. за 11 поверх.

15. zljychka

zljychka ;-)

Надіюсь це ще не остаточно :mda:

16. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Нажаль остаточно. Залито колони 11 з дверима на ліфт і виходами на балкон.

17. zljychka

zljychka ;-)

Що ж швиденько вони оформили те діло, щоб ми навіть не встигли нормально доколупатись до них:mda:

Сусіди, що в договорах у вас? У всіх зазначено 10-поверховий будинок?

Останнє редагування: 19 чер 2015
  18. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Так написано 10. І при змінах повинні повідомити письмово.

19. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Неочікуваний поворот....але найобідніше те, що боротись з цим немає сенсу, бо думаю що ті квартири вже продані і гроші поділені:sad: А якщо ми зараз піднімемо серйозний кіпіш то це буде нам не на руку.....бо таки можуть бути проблеми зі здачею будинку:facepalm:

20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Це точно. Нажаль.

а де твій аватар? :)