ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Дали роздруковку по матеріалах. Ходив по магазинах порівнюючи. Ціни +- одинакові. Але не всі виробники вказані в роздруківці так що не всі ціни порівняєш. А взагальному може бути.

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

А. Забув. У вартість теплої підлоги входить проведення води до умивальників ванни пральної маш. і туалету.

3. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Привіт. Розкажіть детальніше про послугу тест-драйв на будові... Дякую.

4. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Я не був на тест-драйві. Я зайшов на будову до сторожа і запитав чи можна подивитися на будову. Він запитав прораба і дозволив глянути. Мені повезло що була обідня перерва і небуло робітників тож можна було більше роздивилися. А йти на тест-драйв думаю недоцільно поки нема вашої квартири. Хіба що ви маєте намір купляти квартиру тоді варто піти. Вам покажуть як будують і що можуть ще запропонувати з ремонтів тощо....

5. Joll

Joll Well-Known Member

Тест-драйв для кожного об"єкту визначають зазделегідь на якийсь певний день тижня. Наприклад, у нас було, що на будову офіційно можна приходити кожний перший четвер місяця. Зазделегідь треба дзвонити до менеджерів і записуватись (прізвище, номер квартири). Якщо вашу квартиру ще не побудували, вас можуть повести у іншу секцію і показати аналогічну. За екскурсію на будові відповідають менеджер компанії (який приїздить на будові у зазначений час, забезпечує вас каскою, калошами, якщо болото) і прораб.

Якщо не маєте часу приходити на тест-драйв, то можете самі знайти прораба або взяти його телефон у менеджерів, як вже писали вище.

6. justsawa

justsawa Well-Known Member

Повідомили, що тест-драйви будуть проводити приблизно з липня, не швидше. Кращий варіант - по домовленості з сторожом.
    цікаво скільки коштуватиме кухня + ванна, думаю через коридор лише пустити труби теплої підлоги до ванної, проводку мабуть замовлятиму в іншої фірми, бо маю багато вимог.

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Завтра або післязавтра залиють перекриття 10-го поверху. Тож вітаю всіх сусідів з підлогою і стелею. :uaflag:
    Тепер чекаєм стіни і вікна. :)

8. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

В нас перший і нульовий поверх викупила якась фірма. Мабуть будуть офіси.

9. justsawa

Тобто всі квартири першого поверху? Цікаво яка?)

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Так і нульового. Я був в Рієлі і біля їхнього офісу прочитав оголошення "Запитай про підвал" я і запитав. На що отримав відповідь що це в Енді Ворхол. Я казав що було таке що нульовий поверх не був проданий і його перебили на підвальні приміщення. Та вони сказали що в нашому будинку купили нульовий і перший одна фірма. Мабуть під офіси. Фони самі незнають що за фірма буде чи буде оренда офісів.

Останнє редагування: 12 чер 2015
  11. vaGs

vaGs vaGs

Пішли на 11-ий поверх. Або це буде технічний поверх?:scratch_one-s_head:

12. justsawa

Згідно характеристик на сайті: - Дах плоский, думаю технічного поверху не буде.

13. vaGs

vaGs vaGs

Дах то плоский, але колини вже стоять на 11-му (чи технічному) поверсі!

14. Lilichkaa

Lilichkaa Member

В мене шок,тільки що була біля будинку, колони 11 вже вимальовуються. Невже буде 14, як впершочеговому плані?

15. vaGs

vaGs vaGs

Заспокойтесь, висота крана не дозволить вище 11-го збудувати.

16. zljychka

zljychka ;-)

Згідно договору має бути 10 поверховий будинок. Думаю у всіх так зазначено ?! Або у нас все таки будуть підвальні приміщення і 1 поверх буде суто комерція замість підвального, як планувалось на початку. Або 11 це технічний, якщо ж ні, і будуватимуть вище, то думаю тут вже пахне великим скандалом. Тут вже такий замут, як з панорамними вікнами на балконах не вийде.

Останнє редагування: 16 чер 2015
  17. zljychka

zljychka ;-)

Фото з Варти, чітко видно колони 11 поверху.

Вкладення:

• I8G4Y75B18A.jpg
      I8G4Y75B18A.jpg
      Розмір файлу:
      87,3 КБ
      Переглядів:
      20
  18. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Буде 10. Бо в неті продають тільки 10 поверхів. А технічний мусить бути. Там будуть двигуни ліфту. Розводка комунікацій тощо.

19. zljychka

zljychka ;-)

Якщо дійсно так, то це добре, особливо для власників 10 поверху :)

20. zljychka

zljychka ;-)

Цікаво чи буде відпочинкова зона на даху?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)