ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. zljychka

zljychka ;-)

Думаю потрібно буде у правила ОСББ внести пункт про колір фасаду, щоб ми не були попугаєм.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Lilichkaa

Lilichkaa Member

Як я розумію,то в кожній квартирі по 2 балкони,1-буде засклений,2-й з решітками.Той,що з решітками-дуже,дуже маленький,чи варто його замуровувати,думаю,що ні,але завжди будуть винятки.Але й цікаво,які будуть решітки,на фото виглядає непогано,а що поставлять в нас...........

3. Joll

Joll Well-Known Member

Думаю, якщо у нас один і той самий забудовник, то балкони і зашклені і з решітками виглядатимуть приблизно отак:
    http://piccy.info/view3/8304043/b515f9ad6aed9f2dfb6a4b405ad0e062/

Більшість людей, які самі замуровують низ балконів, таки згодом дофарбовує новоутворений балкон у тон з кольором фасаду - не всі ж страждають манією "аби мій балкон було за кілометр видно"; зрештою, можна домовитись із майстрами від забудовника, щоб вони зафарбували зацеглений балкон у один тон із усім будинком. Ну і правила ОСББ теж мають вагу і такий нюанс треба таки ввести у статут. А ось боротись із кольором фасаду на стіні безпосередньо біля вікон та балконних дверей кожної квартири буде складніше - наші люди ой як люблять рожевеньким, голубеньким чи зелененьким фарбувати стіни.

4. vaGs

vaGs vaGs

Вважаю що це неправильний крок, бо є різні виробники фарб і кольори будуть відрізнятися. Краще, поки будують відразу домовитись з Ріелом про мурування балконів (решітчатих).

5. zljychka

zljychka ;-)

Але ж не всі хочуть забудовувати балкони. Або будуть їх забудовувати згодом... кожен буде підлаштовувати житло під себе. По вашій теорії виходить - якщо зараз я не забудую решітчастий балкон то я не зможу його ніколи забудувати, бо не підберу фарбу?! Смішно.

П.С. Взагалі, я обрала квартиру у "Марко Поло" за його зовнішній та внутрішній план та очікувала його побачити таким у кінцевому варіанті із решітчастим та панорамним балконом. Якщо б він мені не підходив по якихось параметрах, я б обрала інший ЖК. То чому зараз щось має мінятись? Давайте змінимо внутрішнє планування?
    Думаю я не одна така!

• Подобається Подобається x 1
  6. vaGs

vaGs vaGs

Думаю близько 90% власників квартир будуть згодом зрізати решітки і замуровувати. А по моїй теорії, якщо зараз не вимурувати і пофарбувати в один колір, то потім кожен охочий зробить в той тон, який купить, адже взірці фарб вам на руки ніхто не дасть. Різноманітність кольорів різних відтінків балконів буде від білого до рожевого.

7. zljychka

zljychka ;-)

На то є таке поняття як правила ОСББ (де ми передбачаємо всі суттєві моменти, починаючи із кольору фасаду) яких повинен дотримуватись кожен мешканець.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Lilichkaa

Lilichkaa Member

Я Вас цілком підтримую, і думаю Ріел не буде прислухатись до кожного(із своїми пропозиціями) на рахунок решітчастих балконів замуровувати чи ні (і знову ж таки проводити опитування),мова йшла лише про ті панорамні.Дуже хочу,щоб в проекті інших змін не було,бо бачу змінювати вони люблять(судячи з інших ЖК)

Останнє редагування: 8 чер 2015
  9. vaGs

vaGs vaGs

Добре, щоб так було. Щоб будинок гарно виглядав.:uaflag:

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Підтримую.

11. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Як малий. 2.4 * 1.4

12. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Так але якщо різні фарби то поирізному змінюється колір з часом. Потрібно взнати якого виробника фарбою буде фарбувати Ріел.

13. prius

prius Well-Known Member

Взяти в забудовника бренд фарби і формулу кольора,і нема ніяких проблем

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Lilichkaa

Lilichkaa Member

Балкони з решітками мають 0,9-1,1м кв. Це дійсно мало тільки вийти і подихати повітрям...

15. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Щойно був на будові. Пустили правда тільки до 4-го поверху. Але те як будують сподобалося. :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Я щойно був на будові. Хоча в вас скільки кімнатна квартира?

17. Lilichkaa

Lilichkaa Member

1-на,з двома балконами.

18. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Балкон з решіткою більший ніж 1.1, він по довжині на півкімнати, майже до вікна.

Останнє редагування: 10 чер 2015
  19. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Сьогодні був в Ріелі. Вони відкрили в себе дизайнерський відділ. Роблять усі ремонти. Тепла підлога виходить -+ 18000 за кухню ванну коридор і туалет +-25 м.кв. з яких 14900 матеріли і 3150 робота. Це на 2-х кімнатну квартиру.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

А прокласти проводку приблизно 8000 матеріал + 3600 робота. Мені правда непідходить що вони хочуть проводити всю електрику. Мені достатньо провести тільки в кожну кімнату, а дальше по ходу вирішиться що де буде. А в коридорі поки непощикатурено нехай проводять щоб потім менше довбати.

Останнє редагування: 10 чер 2015
а де твій аватар? :)