ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

100% підтримую

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Залили перекриття 9-го поверху.

3. vaGs

vaGs vaGs

Пішли на 10-й.

4. zljychka

zljychka ;-)

Хтось буде ставити теплу підлогу? І яку?

5. zljychka

zljychka ;-)

По плану до кінця липня має бути повністю виведений будинок. В кінці червня, як казали в Ріелі мають ставити вікна.

6. Lilichkaa

Lilichkaa Member

А балкони будуть засклені,хто знає?Не маю можливості поїхати в офіс?

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

По ідеї так. Ми ж платили за засклені.

8. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Я буду водяну. А на кухню ще і електричну щоб літом підігрівати якщо буде холодно в ноги рано. Бо в кухні буде плитка.

9. vaGs

vaGs vaGs

Думаю, що не будуть склити. Для чого вони відхилились від проекту? Щоб зекономити. Краще щоб я помилявся.

10. Lilichkaa

Lilichkaa Member

Добрий вечір, до мене дзвонили з Ріелу і запитували про панорамні вікна( за чи проти).Опитують всіх майбутніх мешканців,якщо більшість буде за,то будуть у нас панорамні вікна:dance3:

• Подобається Подобається x 2
  11. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Доброї ночі, і мені телефонували з Ріелу. Особисто я вважаю, що краще повноцінний балкон, ніж панорамні вікна. Так більш практично і безпечно.

Останнє редагування: 5 чер 2015
  12. vaGs

vaGs vaGs

Дзвонили з Ріелу, щоб проголосувати за панорамні чи муровані і засклені балкони. Та думаю треба наполягати на заміні балконів з решітками на МУРОВАНІ!!!!!!!

13. vaGs

vaGs vaGs

Мабуть також погоджуюсь з вами. Панорамні - більш естетичні, муровані - більш практичні (принаймі з вулиці не буде видно в яких трусах ти на балконі).

14. Lilichkaa

Lilichkaa Member

Ми купляли,мріючи про панорамні вікна,щоб не було цих стандартів,стереотипів.Кожен має свою думку,хтось за,хтось проти.Я так мрію сісти на балконі і попити каву,побачити щось гарне за великим вікном,а не дивитись на мури(маю таких аж 2 балкони):meeting:

15. Joll

Joll Well-Known Member

Я вам скажу із досвіду нашого комплексу, де Ріел теж ставив решітки на балконах із 3-го по 8-й поверх (1, 2, 9 і 10 поверхи у них за проектом були зашклені). Близько 50-60% мешканців кожного під"їзду на стадії ремонту їх одразу викидали і мурували низ балконів цеглою, або шклили весь балкон пластиком (прозорим, непрозорим). Особливо це стосувалось власників 1-кімнатних квартир, де 1 балкон, на відміну від 2-кімнатних чи 3-кімнатних, де по 2 (а у деяких під"їздах і 3) балкони.

16. zljychka

zljychka ;-)

Перш за все, це добре, що Ріел реагує на наші звернення і ми можемо впливати на будівництво нашого будинку. Друге стосовно панорамних вікон на балконі - нам потрібно подумати всім що робити. Я так розумію, щоб зекономити їх ставити не мали, тобто кошторис витрат мав помінятись. Або тепер коли нам їх поставлять будуть економити на чомусь іншому. Або ж як варіант нам мали б повернути частину коштів, або скажем так, додатковою послугою, наприклад поставити теплу підлогу в кухні :) Третє - в нас усіх вікна квартир будуть виходити на одну сторону, тобто цілий день сонця не буде, тому панорамні вікна балкону це додаткове світло від якого кімната буде світлішою. Я особисто ЗА панорамні вікна. Стосовно економії тепла - це буде у будь якому варіанті, бо між кімнатою та балконом є ще вікно та двері!!!! хіба якщо хтось планує за рахунок балкону продовжити кімнату.
    Нехай будують за проектом, ми оплатили вони вчасно збудували, здали та все поставили і всі щасливі :)

Останнє редагування: 5 чер 2015
  17. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

За панорамні вікна чи звичацний балкон проголосувало 50% на 50% з тих до кого дозвонилися. Тепер буде вирішувати будівельна комісія. Так сказали в Ріелі.

18. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Дзвонив. Казали що якщо замуровувати то потрібно всі а це додаткові витрати. Короче кому треба той собі зробить. Я так зрозумів.

19. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

В нас нема 3-кімнатних квартир. Але принаймі замість решіток краще б замурували а вікна самі вже б поставили. Бо потім як кожен зробить сам і пофарбує. То буде пі.... Райдуга. Або прапор гоміків. :facepalm:

20. zljychka

zljychka ;-)

Ну і звичайно, що їх комісія вирішить залишити балкони забудованими, бо недоцільно та фінансово не вигідно буде проводити демонтаж...

а де твій аватар? :)