ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Fajnunya

Fajnunya Active Member

я мав підписувати акт в п'ятницю
    але умови Радиком виконані не були тому поїду в ріел і запитаю в них що я маю робити напросився до когось з керівництва бо мене то вже дістало.
    Теж до речі цікаво чи працюють завтра

2. prius

prius Well-Known Member

Якщо ви зараз за свої гроші не заставите усунути недоліки,то потім за свої додаткові гроші будете усувати недолікі самі,що мені подобается в штатах,поки ви не підпишете папір генеральний забудовник не дістане грошей,тому він буде виправляти все по контракту що вам не сподобалось

3. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Окей але ми не в штатах, тому питання треба вирішувати згідно наших реалій...

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. na by

na by Active Member

то ви вже попередньо приймали квартиру з Радиком?
    які недоліки писали в акті прийомі???

5. prius

prius Well-Known Member

Ну я надіюсь що не подаруєте свої гроші ріелу?

• Баян Баян x 1
  6. vaGs

vaGs vaGs

Біля будинку розширюють стоянку для авто. Ніхто не звернув увагу, що на вході до будинку, на сходах і біля ліфта 1-го поверху не проведене освітлення?!!! На лоджіях, зі сторони Б.Хмельницького, закріплена ржава металева рама під рекламу Ріела. Якщо ці недоліки не будуть виправлені та прибрані Ріелом зараз, то потім ми будемо за свої кошти все це виправляти!!! Треба не лінуватись, а тим більше не встидатись вимагати від Ріелу повного виконання своїх зауважень. Пишу саме про ці недоліки, бо на форумі їх ще ніхто не висвітлював.

• Подобається Подобається x 1
  7. Fajnunya

Fajnunya Active Member

писав про криву штукатурку і там нюанс зі стяжкою шо не залита
    також в заяві написав шоб розяснили на підставі чого коридори собі позамуровували
    моя вам порада ідете в Ріел і пишете заяву яку вам реєструють і тоді будете мати хоть щось, бо коли перший раз оглядав квартиру з Радиком то написав зауваження на акті і так і два місяці прочекав і нічого не помінялось
    думав шо буде якось нормально відбуватись передача, а не ну то буде всьо по договору

8. justsawa

justsawa Well-Known Member

написав заяву про виправлення недоліків: стіна крива, стяжка на балконі не залита, батарея в спальні малих розмірів і широка, не 22, а 33 і коротша. Поставили вхідний штамп, зробили мені копію. Чекаю дзвінка

9. Fajnunya

Fajnunya Active Member

все те саме зробив
    сьогодні дзвонив вже Максим від забудовника=)
    завтра маю зустрітись на будові....побачимо....

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Щойно був на будові. Викладають бруківку на парковці і встановлюють дитячий майданчик. Ще б майданчик загородити. :)

Вкладення:

• Подобається Подобається x 2
  11. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Місце для майданчика просто БОМБА!!!!!=))))))
    шо робив на будові?
    завтра на 9 іду знову на оглядини вже з новим прорабом

п.с. моя порада дивіться на квартиру і ідіть в ріел пишіть письмову заяву зі всіма недоліками (по нормальному домовитись бачу просто що не вдасться)

12. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Їхав з роботи тай зайшов на кілька хвилин.

13. Lawyer Lviv

Lawyer Lviv Active Member

Сьогодні подзвонили з Ріелу і запросили на п'ятницю 20 травня на підписання акту приймання квартири домовилися на 17 год. Кого ще запрошували?

14. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Мені також дзвонили але мене небуде нажаль їду у відрядження.

15. Lawyer Lviv

Хто буде давайте кооперуватися мій телефон 068-540-30-06. Ростислав. 7 поверх ... Сусіди признавайтеся.

16. adkashsup

adkashsup Member

ОСББ У ВАШОМУ БУДИНКУ!!!

До Вашою уваги пропонуємо комплексне обслуговування досвідченим Керуючим Вашого будинку ОСББ, а саме:

1. Створення ОСББ (проведення установчих зборів, реєстрація юридичної особи, виготовленні печатки, документації по реєстрації, відкриття рахунку в банку);

2. Ведення бухгалтерського обліку (нарахування пільг, робота з банком, оплата платежів по будинку);

3. Збір показників (води та електроенергії) та виготовлення квитанцій;

4. Управління будинком (ведення благоустрою, догляд за порядком у під’їздах та на прибудинковій території, підвалах);

5. Робота з мешканцями (допомога по прописці, видача довідок Ф-2, укладення договорів);

6. Правова робота з боржниками;

7. Комплексне обслуговування будинку (електрик, сантехнік, прибиральники);

8. Укладання договорів з надавачами комунікаційних послуг;

9. Прийняття будинку на баланс від забудовника (огляд будинку досвідченим інженером-будівельником);

10.Запуск ліфтів. Отримання дозвільної документації. Введення ліфта в експлуатацію.

Будемо раді співпраці з Вами. 098 194 24 86 Андрій

17. Naumovka

Naumovka Member

Я буду в пятницю, на четверту годину, другий поверх.

18. Fajnunya

Fajnunya Active Member

От всі хто буде ще не забудьте запитати за баки з водою, за перегородку на 9 поверсі...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Lawyer Lviv

Був вчора в будинку, скажу відразу акт не підписав... Приїхав з Ріелу Юрій близько 6 години - побігав десь 20-30 хв. І сказав - не хочеш не підписуйте акт. Я вказав кілька зауважень ( двері вікна не відкриваються, не закриваються, стяжка на балконі) та інші але Юрій сказав, що треба домовлятися з виробником дверей... Тобто вони самі не хочуть нічого робити.

20. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Забийте Ви вже на того Юру з ним не можна домовитись бо він баламут і розраховує на те що просто схаряться і підпишуть
    моя порада ідіть в ріел і пишіть заяву
    саме ше до кінця не вирішив питання але думаю що в вівторок нарешті вже вирішу...

а де твій аватар? :)