ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. na by

na by Active Member

аяяй це тільки початок... а що дальше буде!!!

2. gara

gara Member

Ми їх не вибирали. Вони працюють в Ріелі.

3. na by

na by Active Member

а Ріел працює на нас!

4. gara

gara Member

Ага на нас!!!!!! Ха-ха

5. na by

na by Active Member

ну так воно би мало бути!!!

6. Fajnunya

Fajnunya Active Member

короче кажучи дорогі сусіди
    срач то всьо добре, але чи будем приймати рішення?
    на скільки я ознайомився з нормативною базою (тіки не питайте шо де і звідки бо читав багато всього не пригадаю)
    Для створення ОСББ потрібна ініціативна група в кількості 3 мешканців. Є такі?
    Якщо ОСББ не буде створено на протязі 2 місяців то будинок може бути переданий забудовником в обслуговуючу організацію на його розсуд.
    На тому крапка. Або ми створюєм ОСББ і пробуємо чогось добиватись або просто отримуєм те що отримуєм і дальше буде мега срач з замурованимим балконами, перегородками в не зданому будинку і т.д.
    я думаю що ніхто немає сумнівів, що РІЕЛ севіс прийме на баланс все любе і різне.
    Отже пропоную тих активних дописувачів зголоситись в приват з контактним телефоном.
    Думаю зо варта як мінімум зібратись певною кількістю мешканців і піти в ріел вияснити деякі питання і заявити про бажання створення ОСББ.
    Робити це все потрібно максимально швидко і оперативно чим довше тянемо тим більше шансів встигнути створити ОСББ і взяти будинок саме на баланс ОСББ а не потім після ріел сервісу вже створювати ОСББ і доробляти все своїми силами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. gara

gara Member

Зоряна з Ріелу сказала, що нас буде обслуговувати приватний жек.

8. na by

na by Active Member

це на основі всіх зданих будинків Ріела у Львові!!!!!

9. na by

na by Active Member

вот такі справи:
    1. потрібно самому дзвонити і казати що я власник квартири і щоб мені сказали розміри з тех. паспорта, ну і доплачувати в Ріелі з отриманням довідки.
    2. також потім потрібно буде дзвонити коли прибути на прийняття квартири.... (від них дзвінка не дочекаєшся).. приймаємо тільки те що є у квартирі...( наявність котла:))), радіаторів, лічильників, наявність стін:haha:
    3. все те що не належить квартирі приймає Ріел-сервіс...
    4. після підписання акту коли буде підключати воду, газ, світло, потріно буде зявитися...
    5. на рахунок перегородки на якомусь поверсі в ріелі не вкурсі!!!

10. gara

gara Member

Як не в курсі, а покази хто проводить? Не представникі Ріелу?

11. zljychka

zljychka ;-)

Як це вже дістало!!!! В їхні обов'язки входить повідомляти нас про всі зміни які відбуваються, а не ми маємо щось десь дізнаватись. Комусь хоть раз подзвонили з Ріелу? Чи може хто листи офіційні отримував від Ріелу? Наберусь нервів і бачу піду таки їм своє "фе" висловити. Давно пора.

П.С. Вже писала раніше, але повторюсь ще раз:
    - акт прийому підписуєте якщо вас ВЛАШТОВУЮТЬ виконані роботи у квартирі!!! Якщо ні пишете претензії, які повинні виправити до 15 днів. Уважно читайте свої договори.
    - щодо прийому будинку, власне того що не у квартирі, якщо ми погодимось на Ріелівський сервіс, то приймуть те що є зараз, вони ж у себе це прийматимуть. І щось маю підозри що той сервіс працює так як Ріел))

• Подобається Подобається x 1
  12. justsawa

justsawa Well-Known Member

До речі, не доопрацював, пропустив повз увагу важливу інформацію стосовно актів приймання передачі, за що вибачайте. Попередній пост доповнюю....
    Статтею 2гою даного Закону передбачено роз'яснення термінів, а саме:
    об'єкт інвестування - квартира; об'єкт будівництва - будівля, споруда або комплекс споруд, будівництво яких організує забудовник та фінансування будівництва яких здійснює управитель за рахунок отриманих в управління коштів.

Таким чином, підписуючи акт-приймання передачі, кожен майбутній власник квартири підтверджує виконання забудовником усіх робіт у квартирі та будинку (!).
    Отже, про баки з водою та інші не доробки по будівлі та прибудинковій території необхідно писати і наголошувати на тому, не спішити з актами. Ріел-сервіс як експлуатуюча організація лише приймає будинок на баланс (майно та документацію по опису і все(!), а не виконану роботу. Отак.
    Те що базарять дівки з Ріелу це брєд.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. vaGs

vaGs vaGs

Всі говорять про баки на воду. Чи є необхідність їх ставити. Наскільки мені відомо, що резервні баки питної води повинні прочищатися 2 рази на рік зі складанням відповідних актів. Чи це не буде обтяженням для мешканців? Можливо я не правий, то поправте мене.

14. justsawa

Стосовно того як часто їх повинні чистити не знаю, але обслуговуюча організація повинна тим займатися відповідно до всіх норм і правил, за кошти мешканців. Якщо розділити на всіх, не думаю що буде фінансово відчутно, проте при проблемах з водою, лишній запас води зайвим не буде. Крім цього ми за них заплатили, а їх нема)), так само як і стяжки на балконах і т.д. Є тільки лишній поверх над головою)))

15. vaGs

vaGs vaGs

Скільки живу в багатоповерхівці, то пригадую, що ще при Буняку були перебої з водою. Питання стоїть не в тому, що ми за них заплатили, щоб це нам не стало гємором. Вода в баках буде застоюватись, будуть множитись бактерії і буде смердіти, це не проточна циркуляція буде. Треба буде частенько змінювати воду. Мабуть краще нам виконають інші роботи замість баків, напр. огороження зі сторони Б.Хмельницького і збільшення паркомісць.

16. justsawa

Я не спеціаліст в таких питаннях, але чому такі баки не можна зробити протічними, щоб вода не застоювалася. Щодо огородження і збільшеня паркомість, то на мою думку було би добре відвоювати хоча би те, що передбачено договрами. Прибудинкова територія зроблена відповідно до плану будівництва, і якісь покращення треба вимагати аргументуючи 11м поверхом, який нам без погадження побудували. А не поступками.
    Ріел не з тих компаній, що самі щось побудують для клієнтів.

17. zljychka

zljychka ;-)

Думаю, більшість мають на увазі не лише баки запасу води, а й насосні установки підвищення тиску. Так як на баки місця у підвалі не буде, бо все продано, то було б добре щоб хоч ці установки підвищення тиску поставили. Тому тут можна вимагати від Ріелу виконання якихось інших робіт, наприклад обгородження території - я за це двома руками :good2:
    Ще один мінус як на мене, це камінці які засипані на місцях парковки замість ФЕМ.

18. na by

na by Active Member

привіт сусіди!
    скажіть будь-ласка хто знає фактичні розміри балконів?????
    і хто особисто для себе перемірював площу квартири????

19. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Доброго дня , хто зробив доплату ????? Якщо не важко , передзвоніть 0637250984 , потрібно дещо поспитати )!

20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Вчора був на будові. Майстри переїзджають на інший об'єкт і перевозять свій інструмент і матеріали. Поставили перила. Залишилося пофарбувати їх і прибрати в будинку. На будові залишаються тільки сторожа.

а де твій аватар? :)