ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Fajnunya

Fajnunya Active Member

То Ви говорите про те, що людям, які немають дітей начхати на подібні проблеми, коли я наводжу Вам вагомі аргументи щодо комфорту і як виправити цю ситуацію - Ви говорите про закони, хто що перевіряє....і про те що має бути...бо так має бути. Я Вас не розумію...:dntknw:

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Краще покращити дит. майданчик в безпечному місці чим зробити новий біля дороги бо тому що він має бути. А за те що забудовник недопоможе то за недоробки в квартирах можна вимагати щоб ріел компенсував збільшенням існуючого майданчика і збільшенням парковки.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Доброго Вечора , наскільки мені відомо з слів друга-архітектора : площа не заскленого балкону рахується в коефіцієнті 0.3 ! Тобто : Якщо площа балкону 3 м.кв , то оплачувати потрібно як за 1м.кв.! Взнайте деталі ....

4. Dmitro Vasiliovich

Скажіть , будь ласка , завтра в свято Благовіщення відвідини будуть ???

5. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Потрібно дзвонити записуватися. Якщо хтось запишеться то будуть. Це ж не робота а оглядини. Вони всерівно в офісі сидять.

6. Joll

Joll Well-Known Member

Усе мною наведені вище тези маю на меті показати людям, які тільки планують вселятись, що розмови на форумах та дії забудовника і тих же мешканців в реалі це зовсім інші речі; ви та інші можете скільки завгодно їм доводити, що так практичніше, так краще і так має бути з точки зору здорового глузду, однак на практиці щось доводити забудовнику, боротись із ним та постійно відстоювати свої права і права сусідів буває дуже непросто. А багатьох сусідам буде просто все одно, левова частка людей заб"є, а активних можна буде порахвати на пальцях однієї руки. Це так в неті дуже просто - щось придумати, обговорити і забити, сподіваючись, що забудовник такий хороший і добрий, зробить все те, що ви йому сказали і попросили. Скільки років мої сусіди воюють із "Ріелом", вимагаючи і документації на будинки, усю прилеглу інфраструктуру, скільки часу пішло на проведення газу і розводки світла (яка,до речі, у нас все ще не проведена, 5-й місяць чекаємо). Так що ви не мені наводьте аргументи, що так буде краще і комфортніше, а самоорганізовуйтеся у ініціативну групу у складі від 3-5 до 10 чоловік і висувайте свої претензії, пропозиції адміністрації забудовника, бажано на спільних зустрічах із директором або його заступником.

7. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

НІ.Якшо площа 3м2-то множите на коеф 0.3=0.9м2.Тут і прихована вся хитрість.У багатьох площа перевалює на 0.5м2+отой0.1м2,за який і треба доплачувати як за 1м2.Проста і класно прорахована хитрість і непоступливість РІЕЛу.У відповідь всі роботи перед актом вик.роб. потрібно і буду вимагати.Накопичувальних баків НЕМА і факт.Стяжки на балконі нема і це факт,вікна поцарапані.

8. Serhii Forum

Доречі балкон шклений множите на коеф. 0.8.

9. Dmitro Vasiliovich

А БТІ як розраховує площу , вони враховують загально чи також на коефіцієнт множать ???? отакі то пироги ... не потрібно спішити з підписом , але час здається не на нашу користь !

10. na by

na by Active Member

кому вже РІЕЛ повідомляв про доплату? і які терміни вони казали оплатити???...
    звичайно не потрібно підписувати якщо не буде того що написано в договорі....

11. vaGs

vaGs vaGs

Хто знає, чи будуть в четвер оглядини?

12. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Потрібно самому йти до них і оплатити. Вони після оплати записують на підписання акту передачі і на подальше оформлення документів.

13. Serhii Forum

а чому вони незвонять?вони в акурат побільше актів на підпис підсунуть,і наші непідписані-напевно небудуть мати ваги.Нашо вам ті оглядини по четвергам????в любий день все відкрито підїжайте і дивіться.КУЗЯ вже доплату провели,і акт підписували?тільки чесно.

14. vaGs

vaGs vaGs

Хочу в своїй квартирі переміряти площу, щоб знати скільки потрібно підлоги, перевірити вікна, вентиляцію. Для цього мені потрібно ще одні оглядини.

15. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Проплатив. Підписати потрібно на оглядинах коли подзвонять. А я зараз в Римі. Тож фізично неможу.

16. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Раджу спочатку зайти в Ріел і взяти копію плану квартири по замірах і поьім на оглядинах переміряти.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Якщо невчасно здадуть то буде причина з'їхати що не всі проплатили і вони неоформили документи.

18. justsawa

justsawa Well-Known Member

Сам дзвонив, взяв копію техн. паспорта квартири і доплатив різницю. Сказали чекати 2-3 тижні, мають подзвонити для прийняття квартири безпосередньо на будові. В Ріел бачу не поспішають, затягують час, щоб люди через терміновість закривали очі на недоробки, все треба вимагати і тикати пальцем, від них ініціативи не дочекаємось.

• Подобається Подобається x 2
  19. Renari

Renari Member

Дзвонила в "Ріел" - сказали - площа збільшилась на 0,5 м (доплачувати не потрібно). ** Завжди кажуть - будуть якісь новини - ми вам подзвоним, але, бачу самій треба все контролювати, бо від них ніяких дзвінків не надходило (ні про можливі оглядини, ні про вже виконані заміри і т.д.). ________________ **Прохання - про новини - пишіть!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Після підписання акту в Ріелі казали що знов чекати потрібно дзвінка від них і з паспортом і ідент.кодом йти до якогось нотаріуса біля памятника Данилу Галицькому. ??? Квартири вроді наші, то навіщо ще до нотаріуса? І знов щось платити ??? Але це після підписання акту.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)