ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. vaGs

vaGs vaGs

А я вже різницю в площі сьогодні оплатив і отримав Довідки з ФФБ.

2. justsawa

justsawa Well-Known Member

Вам дзвонили, чи самі питали? Велика різниця?

3. na by

na by Active Member

ну це зрозуміло що площа більша певно що на 0,7???? яка квартира номер?

4. vaGs

vaGs vaGs

Квартира 5-та на поверсі, площа збільшилась на 0,8 м². Я дізнався в них в офісі.

5. vaGs

vaGs vaGs

3-тя збільшилась на 0,7 м²; 6-та - на 0,4 м².

6. na by

na by Active Member

довідку про повну оплату... показували вам тех.паспорт?
    і що далі казали робити?

7. vaGs

vaGs vaGs

Так, після 100% оплати видаються інвестору 2 примірника Довідки. А далі Юра Радик буде телефонувати до кожнього власника квартир для підписання Акту прийомки-передачі безпосередньо на об'єкті.

8. Renari

Renari Member

В мене в договорі написано, що доплачувати не потрібно, якщо площа збільшується до 1 м. кв. після замірів БТІ.

9. vaGs

vaGs vaGs

Вам пощастило.:haha:

10. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

1. Я вас підтримую ! Не вважаю доцільним дитячий майданчик , біля великого руху машин і величезній кількості пилюки. За будинком є дитячі майданчики , в більше тихому, приємнішому і безпечнішому місці .
    2. Відпочинкова зова на даху будинку зараз в тренді. Також вона буде на даху новобудови навпроти. Думаю , будівельники знають , як правильно і безпечно це зробити , щоб не наносилась шкода покрівлі , а також звукоізоляцію !!!! Це дуже хороший варіант !
    3. Сам я машини не маю , але думаю доцільніше буде збільшити кількість паркомісць , а не дитячий майданчик ! Коли мова іде про парковку біля Сільпо , я згідний, але потрібні місця хочаби для того , щоб людина могла заїхати на короткий термін !! ....

ДУМАЮ ЦІНА НАШИХ ВИМОГ БУДЕ ПРОПОРЦІЙНОЮ ДО ЦІНИ НЕ ВИКОНАНИХ РОБІТ ! ТОМУ ВИМАГАТИ МОЖНА ВСІ ПЕРЕЛІЧЕНІ НАМИ ПРОПОЗИЦІЇ! !

• Подобається Подобається x 1
  11. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

Заг.коридор хлопці фарбують(буде не малярка,а якась фактура),жовтого кольору.

12. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

В замірах розміри кімнат майже незмінилися тільки відкритий балкон з 0.5 став чомусь 1.1 кв.м. За що і маєм доплатити.

Вкладення:

13. Joll

Joll Well-Known Member

Думаю, що щодо дитячого майданчику то більшість з вами не погодиться, так як дитячих майданчиків ніколи забагато не буває в нинішніх умовах, коли населення міста стрімко зростає, новобудов дуже багато, а вийти з дитиною нема куди. Тим більше, що за буд.вимогами кожен новий будинок має мати дитмайданчик, навіть найменший. Ясно, що тим, у кого нема дітей, начхати на подібні проблеми, головне паркінг, а з паркінгом зараз проблема у кожній новобудові.

Щодо даху, то спочатку слід визначити, яке там покриття - якщо лише рубероїд із мінватою і все (як у нас у всіх під"їздах), то ні про яку зелену зону на даху нема чого говорити, так як по такому даху ходити не рекомендується.

• Подобається Подобається x 1
  14. justsawa

justsawa Well-Known Member

15. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

16. na by

na by Active Member

в кухні стіна тащо з газовою трубою втоплена на 2см від несучої колони і через то вони виграли 0,1м2

17. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

0.1 м це дурниці бо до 0.5 м ми не доплачуємо а от на 0.6 м збільшити балкон який незасклений це наглість.

18. na by

na by Active Member

це тільки в кухні... і як її тепер вирівнювати???????
    а скільки вони ще десь видігралися.... так поштикатурили що цегла просвіщається!!! вот і на тому ще 0,1м2 і в загальному би нічого не доплачували...
    а на рахунок балкону це все так спеціально.....

19. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Ви вважаєте, що дитячий майданчик, оточений з чотирьох сторін дорогами ( одна з яких має 6 смуг + світлофор, на якому автомобілі зупиняються та рушають) ідеальне місце, щоб вийти з дитиною погуляти?
    За сто метрів є досить великий дитячий майданчик, який принаймні відгороджують дерева та будинки...який ми спільними зусиллями можемо удосконалити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Joll

Joll Well-Known Member

Я хочу сказати, що коли на певному місці заплановано майданчик, то він таки там і буде згідно планів і розрахунків забудовника, оскільки зараз за цим слідкують і перевіряють Будови Львова перевіряють на дотримання правил благоустрою | Об'єднання «Самопоміч» і забудовник має відчитатись перед містом та всіма комісіями за дотримання містобудівних вимог. Чи він буде комфортним для мешканців це вже інше питання; у нас поруч на Степанівни майданчик на дуже невдалому місці вліпили. І в нашому комплексі він теж на куті знаходиться, не дуже добре, машини із двох боків їздять.

Якщо ви плануєте облаштовувати майданчик, який знаходиться поза межами свого будинку, то навряд чи забудовник погодиться вам допомогти - скажуть, якщо вам наш не підходить, а підходить інший за 100 метрів, то це ваші проблеми, скидайтеся і облаштовуйте.

а де твій аватар? :)