ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Я також так думаю.

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Де фото ???

3. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Фото ???

4. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Де фото ???

5. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Василь фото нема бо я думаю що від твого останнього візиту нічого не помінялось кардинально=)

1. Дитячий майданчик
    Той хто каже, що були сусіди проти. Так, я проти майданчика, який буде розташований біля світлофора з величезною кількістю машин.
    Вважаю доцільнішим обгородити і зробити наприклад відпочинкову зону, яку всі так хотіли на даху будинку (тільки за умови що вона буде закриватись, щоб не було п'яного дебошу і дискомфорту для сусідів чиї вікна виходять на вул. Б.Хмельницького)
    Вирішення: якщо більшість сусідів ЗА то робимо дитячий майданчик
    2.Збільшення парко місць
    Аргументував що немає потреби їх збільшувати оскільки всіх мешканців ми місцями не забезпечимо однозначно.
    3.Цокольний і 1 поверх
    Мене наприклад дуже цікавить хто викупив дані приміщення і що саме там буде
    4. Стоячки у ванній=)
    Виводи під змійовик. В більшості новобудов бачив просту вигнуту трубу для того щоб була можливість перевірити функціонування системи опалення. Вважаю більш ніж необхідним усім разом заставити керівника проекту увімкнути опалення у кожній квартирі для перевірки цілісності системи
    5. Вікна над вхідними дверима і на 11 поверсі
    Ну думаю що це не буде проблемою просто ще не доставили їх. Сьогодні якраз бачив як щось робили в проємі над вхідними дверима
    6. Електрощитові
    Думаю що вони змонтовані але не встановлені на свої місьця оскільки ще не зашиті всі шахти думаю що це теж поправлять
    7. Батареї
    Дійсно в квартирах (вікна на Б.Х.) різні батареї якось по-дурному виглядає і зовсім непрактично.
    8. Зашклення балконів
    Побороти думаю що не вдасться, оскільки дехто вже встиг навіть виводи під батареї зробити.
    Тому пропоную спробувати прийняти рішення принаймні щоб всі це робили одинаково. Найкраще вважаю встановлювати металопластикові конструкції, такі як на лоджіях.
    9. Бички на дашку над вхідними дверима
    Не хочу нікого образити, але не кидати бички через вікно і буде чисто і гарно=)(якщо якісь питання то сам курю;))

До тех кервіника проекту вважаю основними такі питання:
    1. В дороговір прописана купівля квартир в 10 поверховому будинку а не в 11. ЧОМУ? (як основний аргумент при вибиванні чогось від них)
    2. Запуск котлів і систем опалення
    3. Утепелення не мінвата а пінопласт (в себе в договорі не знайшов, сусіди казали що прописано)
    4. баки на воду (в себе в договорі не знайшов сусіди казалаи що прописано)
    5. стяжка на балконах (в себе в договорі не знайшов сусіди казалаи що прописано)
    6. коли буде запущено ліфт? (знаю що є проблема (поцарапають і таке інше) вирішується просто - обклеюється ліфт з середини упаковочним матерілом... виглядає смішно, але ефективно. Переконався у знайомих. От з перегрузом вже важче )

Всі подальші питання пропозиції вносьте
    Вважю доцільним зробити один список питань і старатись на них отримати відповідь, бо як прийде хоча б 20-30 сусідів буде балаган страшний

Останнє редагування: 19 бер 2016
    • Подобається Подобається x 1
  6. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Повністю підтримую.
    Думаю наступного четверга буде більше сусідів. Я також постараюся прийти.

Вкладення:

7. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

8. Serhii Forum

9. Serhii Forum

1 Дитячий майданчик обовязково так само як і загородити терит.Потрібно дозвіл в міськраді.Булоб добре загородити до траси. відп.зона мені здається неваріант.
    2 парко місця,ми свідомо купували і бачили що з цим проблема.Всі на ніч під ВАМ.або на стоянку.
    3 Цоколь і перший буде дитячий магазиніще ігрушок.(оренда чи власність незнаю)кожний вихід малою дитиною на вулицю або додому буде супроводжуватись спектакльом про похід за новою іграшкою,бо вчорашня вже стара.
    4 Ліфт можна обшити по стінах тонкою фанерою.
    5 В мене в договорі прописано про накопичувальні *баки запасу води* і *цементно-піщана стяжки на балконі і лоджії*.
    6 пінополістерол-це і є пінопласт(не путайте з екструдованим),мінвата є кожних 3 поверхи полоса до 0.5м-для пожежобезпеки.Тут все в норму.

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Ідей багато. Тож будем щось разом вирішувати :)

11. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Хтось в четвер йде на оглядини?

12. Lawyer Lviv

Lawyer Lviv Active Member

Постараюся в четвер бути на оглядинах (тільки б встигнути).
    Сьогодні дзвонив в Ріел, дівчата мені сказали, що вже зроблені техпаспорти а наші квартири і треба перевіряти площі і відповідно узгоджувти питання щодо доплати, або компенсації - залежно від метражу квартири. Деталей ще не уточняв.

13. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Буду

14. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Сьогодні дзвонив в Ріел. Підтвердили що мають заміри і готують акти для прийому-передачі квартир. 5-ті квартири мають 66.8 кв.м замість 66.1. Тож доплатити потрібно за 0.7 кв.м по ціні якій купляли якщо в договорі нема прив'язки до долара. Якщо брали по 8000 то доплата ( 8000*0.7=5600 ) 5600 грн.

15. justsawa

justsawa Well-Known Member

Те що стосується підписання актів приймання-передачі: витяг з закону України "Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю"

Для проведення державної реєстрації права власності на закріплений за довірителем об’єкт інвестування забудовник та довіритель підписують складений забудовником акт прийняття-передачі об'єкта інвестування, в якому зазначаються:

перелік робіт, які забудовник провів на об'єкті інвестування;
    перелік обладнання, яке було встановлено на об'єкті інвестування для наступної його передачі довірителеві;
    стислий перелік робіт, які забудовник провів на об'єкті будівництва та прибудинковій території;
    перелік обладнання, яке було встановлено на об'єкті будівництва для наступної його передачі експлуатуючим організаціям чи об'єднанню співвласників житлового будинку.
    Забудовник передає довірителеві паспорти, сертифікати, гарантійні документи на обладнання, встановлене на об'єкті інвестування, яке переходить у власність довірителя.

Довіритель має право у п'ятнадцятиденний строк з дня отримання акта прийняття-передачі об'єкта інвестування або підписати підготовлений забудовником акт прийняття-передачі об'єкта інвестування із зазначенням інформації про відсутність претензій довірителя до забудовника щодо об'єкта інвестування, або подати у письмовій формі свої обґрунтовані зауваження щодо невиконання забудовником своїх зобов'язань по об'єкту будівництва і об'єкту інвестування та щодо виявлених будівельних недоліків.
    У разі наявності у довірителя зауважень щодо невиконання забудовником своїх зобов'язань по об'єкту будівництва та об'єкту інвестування забудовник зобов'язаний забезпечити безоплатне усунення недоліків у п'ятнадцятиденний строк з дня подання зауважень або забезпечити безоплатне повторне виконання неналежно виконаної роботи чи виготовлення непоставленої чи пошкодженої речі з такого ж матеріалу і такої ж якості.

Перебіг строків виконання зобов'язань довірителя зупиняється на час усунення недоліків, що виникли з вини забудовника на об'єкті будівництва та/або об'єкті інвестування.
    Державна реєстрація права власності на житло здійснюється забудовником своїми силами та за свій рахунок. Органи, що здійснюють державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно, проводять державну реєстрацію права власності довірителя на об'єкт інвестування на підставі довідки про право довірителя на набуття у власність об'єкта інвестування, при цьому такі органи не мають права вимагати будь-яких інших документів щодо участі довірителя у ФФБ.

Забудовник зобов'язаний не пізніше ніж у стодвадцятиденний строк з дня введення об'єкта будівництва в експлуатацію передати цей об'єкт об'єднанню співвласників, або власнику, або експлуатуючій організації разом з необхідною технічною документацією.

16. na by

na by Active Member

привіт!
    хто був у четвер?
    що можете сказати?
    чи ріел щось сказав стосовно наших зауважень? особливо про запуск системи опалення...

17. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Сказали що передали керівництву. Будуть обговорювати і дадуть відповідь при здачі.

18. na by

na by Active Member

привіт! хто буде завтра???

19. na by

na by Active Member

кому вже дзвонили, чи повідомляли про різницю в площі???

20. justsawa

justsawa Well-Known Member

Також чекаю дзвінка. Завтра оглядини пропущу.

а де твій аватар? :)