ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Я за:good:

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Був на будові. Докладають плитку при вході в підїзд.

3. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Сорі.:facepalm: Були на будові. :)

4. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Сорі.:facepalm: Були на будові. :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Renari

Renari Member

Сусіди, ВСІМ привіт! .... Чекаю, коли будемо бачитись частіше. Думаю, подружимося!!! *Підтримаю всі розумні ініціативи.

6. Renari

Renari Member

Сусіди, ВСІМ привіт! .... Чекаю, коли будемо бачитись частіше. Думаю, подружимося!!! *Підтримаю всі розумні ініціативи.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Усім привіт. Кожного четверга до початку здачі на 13.00 тест-драйв Марко Поло. Дзвоніть в Ріел записуйтеся.

8. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Сьогодні був в Ріелі. Дівчинка що займається здачею сказала що БТІ готує документацію по квартирах. Після отримання документів будуть обдзвонювати власників для доплати чи отримання коштів за різницю площі квартир. Потім назначать коли прийти на прийом підключення газу і опломбування лічильників (підключення відбудеться по стояках, тобто всі власники 1-х квартир з 2-го пл 10-й поверх, потім всі власники 2-х квартир з 2-го по 10-й поверх і так по черзі щоб небуло збіговиська.) якщо нема можливості бути при опломбуванні то пожна подзвонити в Ріел і сказати що замість вас буде такий то такий і він прийме підключення( доручення непотрібно тільки подзвонити в Ріел) . Тоді з сертифікатом з ФФБ, паспортом, доками з БТІ в Ріелі підписуємо або не підписуємо акт передачі квартир і вказуємо всі свої претензії щодо недоробок в квартиріпо договору. Після підписання акту передачі паралельно виготовляється Право власності, підключається вода, електрика тощо.Після отримання Права власності можна починати ремонт. Приблизно кінець квітня.
    На рахунок баків на воду казала що будуть бо це обовязкова умова для здачі будинку.
    Після здачі будинок передають Ріел-сервісу з яким ми підписуєм договір. І всі питання про прилеглу територію і будинок вирішуєм з мешканцями і Ріел Сервісом. Типу обгородження території збільшення парковки тощо...

9. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

І знову я ВИДІВ ЧУТКУ , про те , що газова труба виведена на кінці "китайської стіни " , а другий кінець виведений біля магазину "Єврошоп" та супермаркету "Рукавичка" і виникла проблема в тому , що там тільки побудували стоянки для маршруток ! Бачити не бачив - давно був у Львові !

10. justsawa

justsawa Well-Known Member

Салют сусіди! Не забуваємо про завтрашні оглядини на 13.00. Записуємося в Ріел завчасно. До завтра!:hi:

11. Renari

Renari Member

ПРИВІТ! Дуже дякую за корисну інформацію!

12. Renari

Renari Member

Ок!

13. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Невстигаю сьогодні. Буду наступного четверга. Тож пиши. Незабудь взяти номери нових сусідів.

14. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Дорогі сусіди ) , хто був на тест - драйві ????? поділіться враженнями )!

15. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

Баків НЕБУДЕ 100%.Буде тільки насос який при малому тиску з міста буде включатись.Якшо з міста небуде подачі то і в нас небуде.Баків накопичувальних на 200літрів чи принаймі 2*2000 небуде 100% .

16. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

1 пов+підвальне приміщення орендовані.В нас доступу до цокольного поверху небуде.

17. justsawa

justsawa Well-Known Member

Коротко аналізуючи оглядини:
    З позитивного:
    1) роботи залишилося зовсім мало. Шпаклювали відкоси біля дверей (чи як воно називається?)), підключили електрику в квартирах (принаймі проводи вже не стирчать з щитків);
    2) вирівняли землю та забрали сміття біля будинку (там де стаяли будки), доробляють фасад.

З негативного:
    1) в деяких квартирах поставили різні за товщиною батареї в різних кімнатах (виглядає жахливо);
    2) над дверима під'їзду ще не зробили вікон, відсутнє вікно на 11 поверсі в під"їзді.

Говорили про необхідність перевірки системи опалення перед прийняттям квартири та обгородження прибудинкової території з боку Хмельницького. Ще були версії про збільшення стоянки біля будинку. Не всі погодились, оскільки машин буде набагато більше, ніж зможемо розмістити навіть з розширенням. Особисто я прихильник дитячого майданчику біля будинку. З цим також не всі погодились.
    До наступних оглядин в четвер з Ріел мають повідомити про можливості вирішення акцентованих проблем.

З сусідів було нових 3-4 чоловік.

18. na by

na by Active Member

привіт!
    я один з тих хто був в четвер!
    скажу чесно був перший раз в свої квартирі!
    перше враження: думав буде гірше...
    стіни вроді рівні, підлога теж, в кухні не сподобалося те що газова труба через всю кухню протягнута до котла і то криво!
    щиток в коридорі болтається з проводами...
    вот цікаво... котел підключений до радіаторів, а вот вода не підведена до котла??? і що то за два стоячка стерчать у ванні???

19. Joll

Joll Well-Known Member

Газова труба через всю кухню - це вже фірмова "хвороба" проектувальників в ріелівських квартирах; вже в третьому комплексі бачу цей епікфейл.

20. gorganu

gorganu Member

Про два стоячка у ванні.... Я так розумію що Ви мали на увазі труби на рушникосушарку...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)