ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Також бачив. Сьогодні проїзджав.

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Також бачив. Сьогодні проїзджав.

3. zljychka

zljychka ;-)

Теж цікавить, але наразі чіткої відповіді в Ріелі нам не дали.

4. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Я запитував бо хотів змістити двері і стіну в кухні. Та вони кажуть що потрібно йти до архітектора, щоб він зробив зміни в проекті. Але гарантій недають що архітектор погодиться. Мов це проблематично бо зміни потрібно реєструвати і ......... Коротше, я зрозумів що якщо я хочу щось міняти то після здачі і за свої кошти.

5. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Наступного тижня будуть заливати перекриття 9-го поверху.

6. zljychka

zljychka ;-)

190025.jpg 185818.jpg Сусіди, перший намах Ріелу. Що це за фігня??? Де панорамні вікна на балконах? Хіба такі зміни не мали погоджувати з нами? :ireful1:

7. vaGs

vaGs vaGs

Думаю треба всім звертатись в Ріел і вимагати дотримуватися будівництва згідно проекту!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  8. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Нетак в ріел як в Фінбуд. Вони контролюють і фінансують будівництво.

9. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Писав сьогодні в Ріел. Отримав відповідь. (де Ви спостерігаєте замуровування балконів? поверх?). Написав що з внутрішнього боку на 2 поверсі. На що отримав ((( уточнимо це питання у технічних спеціалістів та проектантів - надамо Вам компетентний коментар))). Чекаю.

10. vaGs

vaGs vaGs

А я ще вчора написав в Ріел. Досі ніхто мені не відписав.

11. vaGs

vaGs vaGs

І ще фото їм скинув.

12. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Я писав в Фейсбуці. А ти?

13. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

І фотку також кинув. Щоб несумнівалися що ми контролюємо будову.

14. zljychka

zljychka ;-)

Я теж телефонувала в Ріел і запитувала, мені відповіли що так, балкони забудовуватимуть до половини. На питання чи можна хіба відходити від плану, сказали, що можна і забудовані балкони краще панорамних вікон, оскільки буде повноцінний балкон...

15. vaGs

vaGs vaGs

Я безпосередньо - менеджеру та керівнику з продажу.

16. zljychka

zljychka ;-)

П.С. На наше звернення щодо зміни вікон, дверей, котла, переміщення стіни - нам у всьому відмовили. Щодо стіни, то відмова аргументувалась на тому, що треба звертатись до їхнього архітектора, а він має міняти план квартири, а потім проект, а це проблема і т.д. Хоча коли купували то обіцяли, що варіанти зміни планування, замін можливі. А тут виходить, що змінюється архітектура цілого будинку і це в порядку норми?! Не порядно.
    Чи хтось ще щось взнав?

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Не забувайте, що на лоджію йде коефіцієнт 0,5, а на балкон незасклений - 0,3. Тому за балкон з вас менше грошей візьмуть

18. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

А чому незасклений? Має бути засклений. Гроші менше не візьмуть тобто неповернуть???

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Прочитайте в інтернеті нюанси з балконами, лоджіями, коефіцієнтами. А також про остаточний розрахунок, коли збудують.

20. vaGs

vaGs vaGs

Нахре...а, вибачте за слово, нам такі нюанси? Зробіть все згідно проекту, не економте "на сірниках", бо будете втрачати свою репутацію. Краще б замурували ті балкони, що з решітками, бо люди їх і так будуть викидати, мурувати цеглою, фарбувати різними кольорами і склити, і буде на Грінченка ще один "папугай".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)