ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. justsawa

justsawa Well-Known Member

Давайте зробимо перекличку, хто готовий зустрітися? Треба проблемні питання обговорити, щоб потім не було пізно, коли скажуть акти підписувати. Пишіть пропозиції, хто може бути і коли?

Останнє редагування: 27 лют 2016
  2. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

+

• Подобається Подобається x 1
  3. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

+ але після 7 березня. Я не в україні.

4. Lawyer Lviv

Lawyer Lviv Active Member

Всім привіт!
    Сьогодні заходив в будинок, охоронець без проблем пропустив... навіть провів міні екскурсію у квартирі, яку охоронці використовують (на 2 поверсі).
    Потім пішов на 3 третій поверх, там якраз двоє хлопців клеїли плитку в загальному коридорі і на сходовій клітці, казали що за кілька днів з плиткою завершують, а тоді будуть загальні коридори і сходові клітки покривати "структурою" - я так зрозумів щось типу "баранчика".
    Вище не пустили бо свіжа плитка на сходах.

Мені СТРАШЕННО НЕ СПОДОБАЛОСЯ розведення газових труб у двокімнатній квартирі на 2 поверсі, це просто ЖАХ. :facepalm:там ціла стіна в кухні забита газовими трубами (там проходить товста труба (два дюйми чи більше) від вводу в будинок до вертикального стояка а потім назад до котла йде півдюймова труба від лічильника до котла) - як там зробити кухонні меблі - НЕ УЯВЛЯЮ. Реально шкода власника цієї квартири.

Газові труби взагалі не сподобалися, спочатку планувалося, що газовий стояк буде проходити в кутку кухні біля балкону, а вийшло навпаки в кутку кухні - біля каналізаційного стояка, і лічильники дійсно низько поставлені - нормальний високий холодильник під ним не влізе...а далі практично на цілу стіну кухні - газова труба, яку "по правилах" не можна ховати за меблями і т.д.

Одним словом - питань багато, а буде ще більше, але головне що будинок вже стоїть і скоро ми всі там будемо :drinks:

Щодо зустрічі - я за, заодно і познайомимося, тільки питання коли саме...
    Я щодня зранку та ввечері проїжджаю повз будинок (живу за містом) тому, якщо зустріч біля будинку після 18 год - я готовий бути практично в будь - який день.

• Подобається Подобається x 1
  5. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

Всі вісім квартир на 2 поверсі мають такі трубо-мережі на кухнях.

6. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Доброго дня , скажіть будь ласка , чи знаєте точно : Вода і Газ до будинку підєднанні , бо ходять погані чутки ?

7. Serhii Forum

А де ходять,я поряд живу і НЕВИДІв ніяку ЧУТКУ?????

8. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Г
    Газ підводив Львівгаз а не Ріел. Тож думаю чуток неповинно бути. :)

9. Serhii Forum

Проводив підрядник львівгазу(хлопаки з дрогобича проводили здається),під контролем Л.Г.,бо і прийомка за ними.

10. Serhii Forum

11. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

. ??? Це тіпа все? Здача ? Надоїло ? :)

• Смішно Смішно x 1
  12. Serhii Forum

13. Serhii Forum

звичайно ні.

14. zljychka

zljychka ;-)

+

15. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Перекличку зробили. То коли зустрічаємся ?

16. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Перекличку зробили. То коли зустрічаємся ?

17. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Перелиску зробили. То коли зустрічаємся ???

Надіслано від мого ZP998, використовуючи Tapatalk

18. gara

gara Member

Добрий день. Коли збираєтесь? Хочу до вашої ініціативної групи долучитись, почитала вашу переписку, аж страшно стало, що там робиться . Звонила в Ріел вони кажуть не переживайте, побачите скоро.

19. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Кого побачите. Вони там в офісі Ріелу знають менше ніж ми. А якщо дізнаються то пізніше на кілька днів пізніше.

20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Пропоную 8 березня о 12.00. Вихідний день. Думаю нормально було б. Якщо ні то пишіть пропозиції.

а де твій аватар? :)