ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

Напевно файно.Головне хто розкидав,хай доводить до кінця.

2. Serhii Forum

ШТукатурки вроді.

• Смішно Смішно x 2
  3. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Е нііі. Сам закінчу. Я поки їм обяснив що потрібно зробити чуть непосивів. То їм не получиться то так вони не роблять то вони незнають як то при штукатуринні штукатури можуть пошкодити дроти.Казали що краще після штукатурки штробити мов гарніше виглядає. Незнаю правда що виглядає якщо дроти в штукатурці. Сказав що майстру який буде робити покажу і він зробить або зроблю сам тоді нічого незароблять. Тягнули до остатнього мій поверх поштукатурили і мою пропустили бо доробляли електрики і їм мішали. Штукатурили пізніше. відповідно підігрів проводили також пізніше і стяжку пізніше на місяць заливали. Тож краще дороблю сам.

Останнє редагування: 25 лют 2016
  4. Serhii Forum

я тоже з тими закарпатцями домовлявся (за мінімум)але поштукат файно.ті бетонні пілони поховали.Бачив в багатьох по сантіку і більше на кухні,кімнатах торчали-це ужас.Тепер людям прийдеться перештук(або доштукат)бо бетонний пілон збивати но но.Доречі вже писав шоб всі власники ненадумали в обхід газовій трубі на кухні дозволяти довбати бетон (пілон) його трогати НЕМОЖНА,це несуча Конструкція.Доречі забудовник лашара-під котли пацани вирізали в пілонах дири діаметром десь180мм разом з арматурою і з двох квартир(кухні спарені,в сусіда котел за стіною там дей ваш) Це один пілон насквозь з розірванням арматурного каркасу і це на кожному поверсі.подумайте на скільки послабилась конструкція??????????Їм потрібно було в опалобку вставляти я кусь трубу і обвязувати арматурою так шоб розривів небуло а потім заливати.Але це ж гімар.По факто простіше прорізали і красіво,без про..бів.Це доречі дуже серйозне питання.ви просто вникніть в нього.(здається доступно пояснив)

5. Serhii Forum

Доречі розвівши електрику,в тебе вже як мінімум в голові є проект квартири(дизайн),тобто ти знаєш де пралка.духовка,кондеціонер,телевізор,компютер.де розетки будуть,де тел кабеля,де інтернет,стац телефон.Додатково щось проводити а це штробити (якшо шось завтикав)це трошки проблемніше шоб не пошкодити вже існуючу проводку яку вже приштукатурили.Тому практичніше і напевно так 80% роблять після штукат.Я думаю в тебе попідписувані на кінцях дроти,шоб знов все непрозвонювати.

6. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Проведено тільки в коридорі до кожної кімнати. в кімнатах ні бо ще не вирішив що де буде. А остальне кину над стелю якщо щось додумаю.

Останнє редагування: 26 лют 2016
  7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Про бетонні колони це ти прав. Жесть. Як вирівнювати незнаю. Може гіпсокартоном. Або при здачі добиватися щоб переробляли.

8. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Виступає +-2 см

Вкладення:

• W2ZxlfdahxA.jpg
      W2ZxlfdahxA.jpg
      Розмір файлу:
      70 КБ
      Переглядів:
      16
  9. justsawa

justsawa Well-Known Member

Якщо виступає, то не страшно. В мене в великій кімнаті десь 2 см. виступ. А от в спальні перепад від 0,5 см. (верх) до 2 см. (низ) з двох сторін колони. Це повний ппц, копати ногами треба за такі криві руки.

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Нестрашно. Але додаткові витрати.

11. Serhii Forum

А чому не проконтролювали????.Шо про пілони мовчите - нестрашно????????????????????????????????

12. Serhii Forum

б
    Це не криві руки,їм за кілометри копійки платять,і повірте шо це ще ненайгірший варіант.Мені всі недоліки поховали і зовсім за майже дякую.Бачив взагалі ужас.Якшоб домовились завчасно (вертикалі,прямі) то вмайбутньому велика економія на гіпсах,чи перештукатуренні.

13. Serhii Forum

В якійсь квартирі я бачив взагалі до 5 см.Тут варіант декорувати в якусь колону.

14. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Пізно було коли побачив.
    Як би знав. Коли штукатурили мене небуло в україні. А так як мені штукатурили майже остатньому і коли побачив то поправляти вже небуло кому і домовлятися також небуло вже з ким.

15. Serhii Forum

На форумі нас 5-6 власників ,багатьом пофіг,половина при отримані докум побачить,а малий відсоток зверне на це увагу з претензіями.Так і виїжають папіки.Знаю шо декілька квартир будуть виставлені на продаж після отрим документів.Люди вкладають в фундамент 1грн,а по фінішу продають по 1.5грн.Гарне капіталовкладення.Гроші роблять гроші і це ФАКТ.

16. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Завжди
    Це точно. :-(

17. Serhii Forum

Доречі в договорі пише про встановлення баків запасу води,а кажуть що такого нема і не буде,тільки насоси для підтримки тиску.

18. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Завжди дивився що зробили в моїй квартирі бо недумав що такі бока можливі. Якщо б знав то по можливості жив на будові.

19. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Я читав. Та можуть зїхати що цього достатньо а коли виявиться що недостатньо буде пізно. Їм аби здати будинок а потім їб.....ся самі. А так як я бачу більшості пофіг що в будинку робиться і що там буде то нам буде важкувато щось добитися. Тож потрібно буди наполегливими і вибивати помаксимумі те що нам належить.

20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Так як і про стяжку на балконі. Можу поспорити що стяжку будим вимагати ми що є на форумі а інші навіть непобачать і непоцікавляться або їм буде всерівно.

а де твій аватар? :)