ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. zljychka

zljychka ;-)

Останнє редагування: 24 лют 2016
  2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Останнє редагування: 24 лют 2016
  3. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

За два дня до заливки я особисто своїми руками проклали всі труби на воду,опалення(бо нехотів їхніх труб на згонах),теплу підлогу.А стяжку залили хлопаки,вона входить в ціну,тому зачим відмовлятися.Тільки правда *домовився* і привіз їм пластифікатор для теплої підлоги.Якість стяжки -є питання.мені неподобаються такого типу стяжка вона напів суха і плотність її низька.класний варіант зі щебнем 5-20(попередньо треба труби пролити піщаним,для безпеки контакту щебеню з трубою).ККД в цьому випадку набагато вищий.

4. Serhii Forum

А просто зайти в квартиру непробував???????????????????????????????????В вашому випадку вже піздно.Коли отримаєте документи - тоді і стяжку зібєте і теплу підлогу прокладете.

5. Serhii Forum

Мені по прайсу ріела всю каналізацію,теплу,опалення зроботою порахували дужжжже дорого,в реальності майже в 2 раза дешевше вийшло.По прайсу їхня труба ріхау 28грн 1м.п, а можна взяти герц безшовний(нім)чи кісан в районі 0.53$ pf 1м.п.

6. Serhii Forum

Всього неврахуєш.Я тоже прорахував під вбудований холод 185см+цоколь10см +плитка1.5см+плита1.8см=199см.Хлопців попросив низ лічильника повішали на 203см.Був в Польші взяв хол 193см,і тепер треба тоже піднімати лічильник.

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

А що можеш сказати про стабілізатор? Чи варто ставити на всю квартиру чи достатньо на деякі прилади окремо?

Останнє редагування: 25 лют 2016
  8. zljychka

zljychka ;-)

Не пробуваЛА!!! Попрошу не хаміти. Мені озвучили що вхід можливий лише з менеджером або з персональним дозволом Ріела, або якщо замовлені додаткові послуги.

9. zljychka

zljychka ;-)

Так, звичайні боти. Мене більше потішила охорона території, безпечний та тихий район))) Краще б якістю покупця брали, а не рекламою)))

• Подобається Подобається x 1
  10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

25 лютого

Вкладення:

11. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Cкажіть будь ласка , а є підвальні приміщення під " КЛАДОВКУ " )??

12. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Нема. Там були передбачені торгові приміщення. Та їй викупила та ж фірма що і перший поверх.

13. justsawa

justsawa Well-Known Member

Чув про проект встановлення шумоізоляції дороги по вулиці Б. Хмельницького. Може хтось в курсі?

14. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Де чув??? Ми ще не чули !!!

15. Serhii Forum

Vaillant ecoTEC INT офіційний 925Є

16. Serhii Forum

Варто і пзв варто і розділити хату на зони(світло,розетки,Бойлер і т.д.)на окремі пакети.

17. Serhii Forum

За такі гроші як ми платимо я як мінімум хотів би побачити процес будівництва, і незнаю хто чи шо мене би невпустило в квартиру.Менше по тел з офісом а напряму.

• Подобається Подобається x 1
  18. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

100%. Бо офіс нічого не вирішує а масимум подзвонять до робітників що роблять в ріел сервісі і вони проведуть якщо вони там будуть. Наглість друге щастя. А сторожу нагло сказати я мушу перевірити як мені зробили бо як там тіпа щось замовляв чи замовляла а пізніше незможу подивитися і все. Сторож сам щей проведе. Або напряму сторожам сказати що я там купив(ла) квартиру і хочу подивитися як зробити в квартирі і все. Вони також люди і вас зрозуміють. Максимум на сигарети можна дати щоб наступного разу пускали.

19. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Це вже зроблено до штукатурки.

Вкладення:

20. Serhii Forum

Нетреба балувати.

а де твій аватар? :)