ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Може хтось знає чи можна ложити плитку на стяжку яку в нас залиши чи засипали. якщо +- вона рівна? Чи краще перше залити самовирівнюючу а потім скласти плитку ?????

2. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

А для чого переробляти балкон ? Хіба там є якісь недоліки і чи не можна їх усунути без зміни зовнішнього вигляду ? Мене, наприклад, покищо непокоїть те , що з- зовні видно середину балкону ! Хоча .....я на 10 поверсі )!

3. Dmitro Vasiliovich

Я інтересувався будову покрівлі . Точно не пам'ятаю , але пригадую що там досить товстий "поріг" з керамзіту і інших будівельних матеріалів ! Думаю , вони розрахували , що там ступатиме людська нога!

4. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Балкон без вікон з кухні а не той но засклений.

5. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

Я займаюсь ремонтами квартир під ключ.Компетентно відповідаю шо можна,там похибка буде незначна(хлопці принаймі в мене норм зробили).Єдине треба було враховувати ще до заливки чи буде у вас паркет чи парк дошка чи ламінат в кімнаті.адже плитка в коридорі(кухні) має8-10мм+клей від3-4мм,а паркет від 15-до22мм+осб мінімум 10мм. Тому і по стяжці потрібно перепад в 1см для фінального результату всіх приміщень в один рівень і для подальшої економії матеріалів.Якшо ламінат 8мм чи парк дошка 13-14мм (плаваючим методом укладання то незначний перепад в 2-3мм нівілюєтьсю пороговою планкою. Самовирівнююча під плитку непотрібно використовувати,це нівелюється клейом.Самовир використовується під осб(паркет).ламінат і т.д.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Serhii Forum

Я був на верху,під ногами не тверда поверхня,і як хтось колись писав про пиво-пікнік на верху то про це забудь думати.

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

В кімнатах паркетна дошка 14 мм + підкладка 4 мм. Чи можна під плитку довати клей 10 мм чи краще рідку стяжку ?

8. Serhii Forum

Ми свідомо брали квартири і знали шо з парковкою --дупа,шкода.Я чув на сьогоднішній день ні один будинок недозволять будувати без паркінгу (в підвалі).

9. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Запитання як до майстра. Варто залишати котел чи краще поміняти зразу щоб потім непаритися???

10. Serhii Forum

Хватить і 3мм підкладної(адже стяжка перетерта).Клею можна і більший слой(це для майстра гімар),єдине якшо в тебе тепла підлога то попадеш по грошах,бо СМ 117 1м(25кг)=+-180грн,якшо не тепла то ферозіт100 (25кг до 60грн) чи СМ11 (25кг до 70грн) в залежності від розміру плитки,бо під більшу радять СМ 11 плюс (чуть дорожч і таякби кращий),але практика показує що і на дешевших все ОК.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Підігрів є в кухні і коридорі і ванні і туалеті. Тож може дешевше рідку стяжку ???

12. Serhii Forum

Сам пробував продати але нікому він нахрен нетреба.Я свій ше невішав,лежить в коробці.Хочу вісман вітопенд 100 24",на ріелі хотіли доплату Як за новий.Я можу новий турбік взяти за 545Є,або хочаб сенйор дюаль,але кітужопен нема де діти.Якшо не продам то повішаю пока не втикне.

• Подобається Подобається x 1
  13. Serhii Forum

МОЖЕЕЕЕ1.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

А що можеш сказати про Vaillant ecoTEC INT 236/5-3?

15. Serhii Forum

Vaillant завжди був насотку дорожчий і хорошим,але чи потрібно переплачувати?Vissman-ів поставили багато і проблем сутєвих небуло.Запчастини є всі на ринку,доступні,сервісанти операт працють.

16. Serhii Forum

Йду див футбол.

17. Dmitro Vasiliovich

Здається ви говорили , що переробляли в себе стяжку і вона не відповідає допустимій товщині а також пінопласт міняли ...???? А зараз кажете , що все добре і хлопці зробили нормально !

18. zljychka

zljychka ;-)

Народ, в мене повторно виникло питання, ви замовляли додаткові послуги Ріелу? Чи самі робите теплі підлоги, розводку труб і т.д.? Якщо так то яким чином? Може питання і колюче, але вибачте, відчуваю себе мяко кажучи придурком, бо не можу попасти у свою квартиру ще від вересня, бо не проводять оглядин, охорона каже без дозволу не можна, а ви тут пишете про таке, болюче.

19. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Якщо залита стяжка по водяну теплу підлогу вже непокладеш. А щось додатково неварто бо після здачі будинку можна зробити трохи дешевше. Ріел робить до здачі а це єдина перевага на мою думку. Це економія часу після здачі. А так якщо є перевірені майстри то краще щоб робили вони хоча і ріел дає гарантію якусь але .... Доказати потім важко хоча можна. А у перевірених майстрів хоч знаєш як вони роблять. Я замовляв підігрів підлоги щоб з'економити час і проведення електропроводки до щикатурки щоб менше потім штробити. Але всерівно незробили то що хотілося і про що домовлялися. Добре що хоть порахували менш більш нормально так що недовелося багато переплачувати за їхні послуги.

20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Хочу конденсаційний котел а аін не на сотку а майже на 80% з дистанційним керуванням . Тому і запитую. Незнаю що робити щоб непереробляти шкафчик кухні і недовбати потім для труби відведення конденсату. Бо. Бо в двокімнатній квартирі кухня на +- 50 см коротша тож місця нетак багато щоб зробити як хочеться. В мене холодильник 210 см. А лічильник на висоті 190 см. теж потрібно буде переробляти. Коротше куди не ткнись там щось тай потрібно переробити чи доробити бо неподобається або не підходить. :-( А хочеться якнайкраще. Тож роботи до..... І трошки :)

Останнє редагування: 24 лют 2016
а де твій аватар? :)