ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Joll

Joll Well-Known Member

Якщо це заспокоїть когось із потенційних покупців, то у нашому комплексі ("Княжий") ні в кого на балконах стяжки не було (з 1 по 4 чергу включно), а у договорах такого пункту, якщо чесно, не пригадую. Стяжка була тільки у квартирах. Ручки до вікон та балконних дверей на момент будівельних робіт майстри мають свої, після здачі будинку при підписанні акту прийому-передачі кожному покупцю видають кульок із ручками, пультом до котла та кількома комплектами ключів (3 пари здається).

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Отож. Я не в їхню сторону а на те. На що звернути увагу перед підписанням і бажано усім не не тільки нам декільком які щось контролюють і занотовують, щоб знати на що звернути увагу. А тіпа відмашок (небуло ручок чи ще щось) непідходить. Прописано в договорі тож будь-ласка виконайте. А про огорожу теж непоганий варіант та думаю що на огорожу ще знайдеться чим торгуватися.(нажаль). Хоч і хочеться щоб було поменше браку і недоробленого.

3. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

20 лютого. Поставили вхідні двері. З правої сторони в підвальне приміщення. В під'їзд такі ж але посередині з склом.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 2
  4. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

Вкладення:

• IMG_0993.JPG
      IMG_0993.JPG
      Розмір файлу:
      140,1 КБ
      Переглядів:
      19
    • IMG_0998.JPG
      IMG_0998.JPG
      Розмір файлу:
      64,8 КБ
      Переглядів:
      19
    • IMG_0999.JPG
      IMG_0999.JPG
      Розмір файлу:
      83,1 КБ
      Переглядів:
      18
  5. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Вхідні двері.

Вкладення:

6. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Доречі. В 6-тій квартирі на 3-му поверсі залита стяжка на балконі і виведені труби для підключення батарей.

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

В мене є два договори. Перший для ознайомлення і вньому вказано 1 м.кв.
    А в тому що підписував в ФФБ вказано 0.5 м.кв.

Вкладення:

8. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

А по балкону і лоджії.

Вкладення:

9. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

А система блокування дверей є ???

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Ще нема нічого тільки один замок.

11. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Думаю всерівно хтось чи навіть більшість буде переробляти балкон тож давайте домовимося яким він повинен бути. З металопластику, до вікон замурований чи ще якийсь. Щоб потім будинок мав нормальний вигляд.

12. Serhii Forum

А может ненадо кузя.може ті балкони краще не шклити?Ато вийде як поряд китайська---шанхай,чайна таун---красіво піпец.

13. Serhii Forum

Хто в курсі коли почнуть документи на власність видавати?По договору в них є час до кінця червня 2016р,але я так думаю шо до кінця березня вони можуть справитись.

14. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Я такої ж думки. Але недумаю що до всіх це дійде. Завжди знайдеться .... І зробить по свому. :-(

15. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Був в ріелі то казади що планують в березні все оформити.

16. Serhii Forum

зранку говорив в робочими(бардюри виставляли),вони казали шо на торфяній люди педалювали питання з дит майданчиком і там ріел зробив.В нас за стоянкою авто до траси де червона лінія можна було б попробувати,але швидше завсе після створення осбб.PS шось сутку неміг зайти на сторінку.Чи вкогось підвисав сайт???

17. vaGs

vaGs vaGs

У всіх сайт не працював.

18. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

У мене також непрацював.

19. Serhii Forum

Цікаво чи останній поверх розпроданий???І чи небуде в майб мешканців проблем з грибком,холодом,затіканням-з часом.На дах доречі краще поменше ходити,щоб непошкодити ізоляцію з єврорубероїду,яким вкрили мінвату 100мм.З часом зимою-мороз а літом -сонце його пересушать і не факт шо небуде проблем з пошкодження і відповідно затіканням.Паркінг біля будинку з проекту на 3 авто збільшують на +- 8 машин,а квартир 80,+магазини свої наставлять - буде міні колабс.Будем біля ВАМу ставити.

20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

В кого буде совість той поставить біля Ваму. А в кого нема на газонах поставлять. :-( нажаль в нас такі люди. З китайської стіни вже біля нас машини паркували зараз будівельні роботи непозволяють але думаю доведеться з ними повоювати.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)