ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Підтримую. необовязково навіть такий високий.

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Продовжують викладати бруківку.

Вкладення:

3. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

17 лютого

Вкладення:

• Подобається Подобається x 2
  4. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

З БТІ вже поміряли всім.Чи комусь вже дзвонили за доплату різниці в метражі?.По угоді лютий останній місяць проплати за квартиру.На однокімнатних я бачив 0.5-0.7 м2 по факту більше,а це до 10т.грн ще треба буде доплачувати.Буде якась інформація пишіть.

5. zljychka

zljychka ;-)

@Serhii Forum читайте договір, зазначено якщо площа +- 0,5м2 доплати і повернення коштів не буде.
    П.С. Хоча, по-моєму, по закону передбачається відхилення до 1м2.
    П.С. 2 По якій угоді лютий останній місяць проплати? Ніби до грудня останні терміни.

6. zljychka

zljychka ;-)

Без металевого паркану якось пусто + уявила картину як з боку Грінченка на бруківці паркують автомобілі, відчуття прохідного двору. Треба буде подумати і з тим щось зробити.
    Плани про ялинки-туї пішли під бруківку спати :sad:
    Сподіваюсь, що майданчик для дітей поставлять. Доречі, біля Енді Ворхола він "скупуватий".

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Незнаю як з боку грінченка бо там зробили вхд на перший поверх типу запасний вихід. А от від Б. Хмел. Побачимо що зроблять і тоді будем щось думати. Про дит. Майданчик я щось сумніваюся що буде.

8. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

В ріелі ще замірів неотримали. Чекають. Як отримають будуть обдзвонювати. А поки що невідомо нічого і на що розраховувати.

9. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Без Плотика і озеленення буде дійсно прохідний двір і поганий вигляд ! Як можна вплинути і добитись такого за кошти ріелу ?

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Думаю ніяк. :-(

11. zljychka

zljychka ;-)

Оформленням прибудинкової території будинку повністю мав би зайнятись Ріел. В договорі зазначено "засівання багаторічними травами" - от цікаво якої площі і де та трава буде засіяна)) Щось маю таке передчуття, що ще будемо "воювати" з першим поверхом за територію перед будинком. Хтось може знає що там точно буде?
    Щодо дит.майданчика, то біля кожного будинку він має бути, це якимись нормами передбачено, треба шукати.

Не спішіть (ну, це лише моя думка, хтось може і по іншому думати) на радощах підписувати акт прийому-передачі квартири, бо якщо є якісь недоліки то після його підписання ніхто нічого не виправлятиме.

Останнє редагування: 19 лют 2016
  12. Serhii Forum

Теж пораджу неспішити підписувати акт виконаних робіт.В договорі прописано про резервні баки з насосом для води,для постійної подачі.Чув що ніяких баків небуде.Травичкою засіють *клумби* і територію до київск.траси,де краще би бобільше паркомісць зробили.Дит майданчика думаю фіг зроблять.Загородитись файна ідея,і потрібна,але нашої прибуд.тер. майже нема.Якби до київс.траси нам загородитись-то можна і майданчик зробити.але там теплотраси,комунікації і взагалі це землі міста.На рахунок доплати-дійсно +-0.5 м2 недоплачуються(неповертають).В мене на 0.5м2 більше(з бті мужик міряв і я паралельно писав собі розміри).але є такі квартири (він показував журнал) де на 0.7 більше.Їм треба буде доплачувати.

13. zljychka

zljychka ;-)

+ стяжку на балконах не заливали, наскільки мені відомо, хоча договором вона передбачена. Хто буває на будові перевірте чи це так.

14. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Незаливали. бо коли заливали в квартирах балкони були закриті а ручок небуло тож так і залишили

15. Serhii Forum

БРРРРРРРРРРЕД.В кого небуло ручок?????Кузя кого оправдовуєм?В які ворота ігру ведем?ВУ всіх робочих були ручки.А як вони лоджії заливали без ручки?Коли був сильний мороз я особисто все позакривав щоб штукатурка нелягла.Після штукатурки я розкинув воду,по новому опалення,і теплу підлогу,при цьому помінявши їхній стрьомний пінопласт на екструдований(полістерол)під теплою і в кімнаті їхню 25 на 35 плотність.А потім лили стяжки.100% ручки були-бачив.
    На балконі я питав на той момент за стяжку робочі сказали що ніде незаливають,бо вже фасад готовий і т.д.В договорі дійсно прописана стяжка на балконі.Я думаю її вже ніхто небуде лити.Треба всім звернути перед підписом на це увагу і нетільки на це.Взамін вимагати наприклад огорожу.Їм це буде простіше,але не дешевше.

• Подобається Подобається x 1
  16. vaGs

vaGs vaGs

Читайте уважно договір і не лякайте людей. В договорі чітко пише про різницю в 1,0 м.кв.!!!!!!!!!!!!

17. zljychka

zljychka ;-)

@vaGs якщо можна скиньте фото цього пункту у договорі. Бо виходить що різні договори чи як?

18. vaGs

vaGs vaGs

Відрізок з "Попереднього договору"

Вкладення:

• дог.JPG
      дог.JPG
      Розмір файлу:
      92,3 КБ
      Переглядів:
      11
  19. zljychka

zljychka ;-)

@vaGs тепер ясно. Виходить що ви купували квартиру по іншій схемі - уклали попередній договір купівлі-продажу. А ми по іншій - через ФФБ. Тому і цифри у всіх різні. Але все одно фігня якась.
    Хто виступає продавцем (якщо не секрет) у договорі?

20. vaGs

vaGs vaGs

Все вірно, перевірив договір по ФФБ - там 0,5 кв.м., а по Попередньому договорі - там 1,0 м.кв. Однак по Попередньому договорі мені ще прийдеться платити у ПФ 1% і послуги нотаріуса, а по ФФБ - жодних платежів. Мабуть тому і розбіжності в площі.

а де твій аватар? :)